brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
ουτε εμαςΜπορει να κανει ο,τι θελει, δεν τον περιριζει κανεις
ουτε εμαςΜπορει να κανει ο,τι θελει, δεν τον περιριζει κανεις
ετσι λες αλλα δεν σε πειραζει που απο τον αλεξ που ειναι ενας πραγματικος τσετλεμαν, θα καταληξεις με τον τσοπανη που θα σε συμπεριφερεται σαν γιδα???Μπορει να κανει ο,τι θελει, δεν τον περιριζει κανεις
ti le re fileετσι λες αλλα δεν σε πειραζει που απο τον αλεξ που ειναι ενας πραγματικος τσετλεμαν, θα καταληξεις με τον τσοπανη που θα σε συμπεριφερεται σαν γιδα???
Δεν πιανεις κ πουλια στον αερα!!!ετσι λες αλλα δεν σε πειραζει που απο τον αλεξ που ειναι ενας πραγματικος τσετλεμαν, θα καταληξεις με τον τσοπανη που θα σε συμπεριφερεται σαν γιδα???
αετσιε...Δεν πιανεις κ πουλια στον αερα!!!
αμ πως...αετσιε...
Eγω είμαι. Δεν μου μυριζεις και πολύ γυναικα όμως.Ρε παιδιά μήπως να μου λέγατε και ποιος είναι ο Άλεξ??
εισαι λαγωνικο εσυ αλεξ κατι τετοια κλωναρια τα εχεις για ψωμοτυριEγω είμαι. Δεν μου μυριζεις και πολύ γυναικα όμως.
Καποιοι με περνανε για γατακι τύπεεισαι λαγωνικο εσυ αλεξ κατι τετοια κλωναρια τα εχεις για ψωμοτυρι
Χμμ.. Κανονικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις την όσφρηση σου αλλά έτσι όπως κλωνίζουν εδώ μέσα,Eγω είμαι. Δεν μου μυριζεις και πολύ γυναικα όμως.
Χμμ.. Κανονικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις την όσφρηση σου αλλά έτσι όπως κλωνίζουν εδώ μέσα,
όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι!
Γυναίκα είμαι
Εσυ εισαι στο αβαταρ?Χμμ.. Κανονικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις την όσφρηση σου αλλά έτσι όπως κλωνίζουν εδώ μέσα,
Γυναίκα είμαι
γυναικα απο τις κανονικες η κουβας με ποδαρια?Χμμ.. Κανονικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις την όσφρηση σου αλλά έτσι όπως κλωνίζουν εδώ μέσα,
Γυναίκα είμαι
Τετοια λετε και μετα απορειτε γιατι δεν σας κάθονται...γυναικα απο τις κανονικες η κουβας με ποδαρια?
Χμμ.. Κανονικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις την όσφρηση σου αλλά έτσι όπως κλωνίζουν εδώ μέσα,
Γυναίκα είμαι
Ουφ, ευτυχως το περασα το τεστ. Τα βυζια ειδα πρωτα.
αλεξ θελω να γινω σαν και σενα δειξε μου το δρομο δειξε μου το φως βαλε με στα κολπαΤετοια λετε και μετα απορειτε γιατι δεν σας κάθονται...
Εσυ ανηκεις στο νημα της ποιοτητας...αλεξ θελω να γινω σαν και σενα δειξε μου το δρομο δειξε μου το φως βαλε με στα κολπα
μ αφηνεις εκει να αλονιζω μοναχος θα στω φαω το γκομενακιΕσυ ανηκεις στο νημα της ποιοτητας...