Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 671 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    911

pgmvw

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Like
38
Πόντοι
1
Γεια!!! Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο θέμα αλλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται....εάν θέλει κάποιος ας μου εξηγήσει.....

gtx500

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα αν και σχετικα παλιο μελος θεωρησα σωστο να ξεκινησω απο την αρχη,μιας και ειχα καιρο να συνδεθω λογο ''σοβαρης σχεσης'' :jerking:...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
Καλησπερα και απο εμενα αν και σχετικα παλιο μελος θεωρησα σωστο να ξεκινησω απο την αρχη,μιας και ειχα καιρο να συνδεθω λογο ''σοβαρης σχεσης'' :jerking:...
καλωσ ηρθες σ αυτους που σ αγαπανε πραγματικα φιλε....(ακου εκει "σοβαρη σχεση"...τστστστστσ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: )

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Σε πλήγωσε φίλε ?  :S
Ανοίξου στους φίλους σου  :grouphug:

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Καλως ορισες πατριωτη ! Μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος που παλλινδρομησες επι καθετου αξονος ......  :hi:

gtx500

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ολα καλα παμε γι'αλλα,ειχα ξεχασει ποσο καλα ειναι να εισαι για παρτι σου...Και η παλλινδρομηση στο προγραμμα ειναι :2funny:

gtx500

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι φιλες τα ξερουν ολα φιλε.Αυτες μας διαλεγουν αυτες μας χωριζουν.

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Καλησπέρακαι πάλι.Δεν εχω καταλαβει τι αυστηρούς κανονες λειτουργιας εχει αυτο το φορουμ.εχω γραψει 5-6 μηνυματα και με το ζορι εχουν εγκριθει τα 2.ουτε εχω βρισει ουτε εχω σπαμάρει.Δηλαδή τι πρεπει να γράφω για να ειμαι οκ.Ειμαι και σε αλλα φορουμ τεχνολογιας μέλος και τετοιοθεμα δεν υπήρχε! :-

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
καλημερα παιδια.
ειμαι ο γιωργος και ειμαι 33.
δεν ειμαι καινουριος εδω μεσα αν και αυτο προδιδει το καινουριο μου προφιλ... (εχασα τους κωδικους)

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
.... τους κωδικουε του μαιλ μου γιαυτο το μπερδεμα αλλιως θα μπορουσα να ξαναμπω με το παλιο μου προφιλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom