stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καυλα είσαιΤέτοια να ''ακούω'',τέτοια!!!
Αντράς ετών 20(δεν κρύβω ούτε μήνα επίσης ) 1.72,με θαυμάσιο ψυχικό κόσμο,έξυπνος κ πανέμορφος!!!
Καυλα είσαιΤέτοια να ''ακούω'',τέτοια!!!
Αντράς ετών 20(δεν κρύβω ούτε μήνα επίσης ) 1.72,με θαυμάσιο ψυχικό κόσμο,έξυπνος κ πανέμορφος!!!
Εγκρίνω!!!οχι.απλη περιεργεια...και ωραιοσωμα...να μην το πω?!
πφφφ...φευγω...
Ξέχασα το μελαχροινός,αλλά αν αρέσουνε οι ξανθιοί τα βάφω!!!Καυλα είσαι
Αν θες είμαι εγώ...αν πάλι δεν θες δεν είμαι...στο αβαταρ εσυ εισαι??τελευταια ερωτηση...δε θα κανω αλλη αληθεια....
Εγω είμαι φουλ μαυρομαληςΞέχασα το μελαχροινός,αλλά αν αρέσουνε οι ξανθιοί τα βάφω!!!
χωρις να θελω να φανω αγενης...ψιλοχεστηκα....χαχαχαχα!!!Αν θες είμαι εγώ...αν πάλι δεν θες δεν είμαι...
Παλη κάλα να παμε πρωι πρωι για πισωκολητα χωρης μερεντιασμαχωρις να θελω να φανω αγενης...ψιλοχεστηκα....χαχαχαχα!!!
Χμμμμμμμμμμ...λίγο μικρός δεν είσαι? (Αν και ξέρω την απάντηση......)Τέτοια να ''ακούω'',τέτοια!!!
Γρήγορα στο WCχωρις να θελω να φανω αγενης...ψιλοχεστηκα....χαχαχαχα!!!
Σε περιμένει ένα dvd εσένα,άντε δρόμο!!!χωρις να θελω να φανω αγενης...ψιλοχεστηκα....χαχαχαχα!!!
σωστα την φανταζεσαι την απαντηση.ειναι και γραφικος.Χμμμμμμμμμμ...λίγο μικρός δεν είσαι? (Αν και ξέρω την απάντηση......)
Δεν σου αρέσουνε οι μικροί εεε;;;Χμμμμμμμμμμ...λίγο μικρός δεν είσαι? (Αν και ξέρω την απάντηση......)
Χμμμμμμμμμμ...λίγο μικρός δεν είσαι? (Αν και ξέρω την απάντηση......)
Για πείτε,πέσατε μέσα;;;σωστα την φανταζεσαι την απαντηση.ειναι και γραφικος.
Πάλι καλά να πάμε πρωί πρωί για πισωκολλητά χωρίς μερέντιασμα ...Παλη κάλα να παμε πρωι πρωι για πισωκολητα χωρης μερεντιασμα
Είταν καλο δεν λέω...Πάλι καλά να πάμε πρωί πρωί για πισωκολλητά χωρίς μερέντιασμα ...
κατά τα άλλα :
Αδέρφεεεε μου!!! :-* :-* :-*Ναι αλλα αν αυτος ειναι καλος γαμιας τι σημασια εχει που είναι 20?
Είσαι καυλα ομως μην σε δω να φιλας τον κώλο σου.....Αδέρφεεεε μου!!! :-* :-* :-*
Να ρε φίλος-αδερφός!!!
Όχι...άλλη απάντηση περίμενα... ;)Για πείτε,πέσατε μέσα;;;
Τί λες ρε διεστραμένε!!!Είσαι καυλα ομως μην σε δω να φιλας τον κώλο σου.....
Ρε και 18 να ναι.... γαμαει καλα ? ΠηγενεΌχι...άλλη απάντηση περίμενα... ;)
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι μικροί. Άμα είναι 20 και άνω κανένα πρόβλημα δεν έχω...
Υ.Γ. Καλό βράδυ. Πάω να.........κοιμηθώ ;)