Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

Επισκέπτης
Όχι...άλλη απάντηση περίμενα... ;)

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι μικροί. Άμα είναι 20 και άνω κανένα πρόβλημα δεν έχω... :s&m_2:

Υ.Γ. Καλό βράδυ. Πάω να.........κοιμηθώ ;)
21 για την ακρίβεια,12/5/89,είμαι κ ταύρος!!! :sunglasses:

Υ.Γ.Καληνύχτααα!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γυναίκα ετών 32...(δεν κρύβω ούτε μήνα)... Όχι πολύ ψηλή...1,63...αδύνατη με φυσικά καστανά μαλλιά...με αριθμό ταυτότητας......ε δεν θα σας το πω αυτό... :grin:

Άρα δεν κινδυνεύω από λογοκρισία... :2funny:
clone-wars

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν επειδή από χθες βράδυ λέτε λέτε ότι δεν είμαι αυτό που λέω αλλά κάτι άλλο γιατί δεν λέτε στον/στην υπεύθυνο να με τσεκάρει? Από την ip μου μπορείτε να μάθετε εύκολα αν είμαι κλώνος ή όχι. Και είμαι σίγουρη ότι μετά θα κλείσετε το στοματάκι σας....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Λοιπόν επειδή από χθες βράδυ λέτε λέτε ότι δεν είμαι αυτό που λέω αλλά κάτι άλλο γιατί δεν λέτε στον/στην υπεύθυνο να με τσεκάρει? Από την ip μου μπορείτε να μάθετε εύκολα αν είμαι κλώνος ή όχι. Και είμαι σίγουρη ότι μετά θα κλείσετε το στοματάκι σας....
γαφ γαφ :zfuck:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γαβ... Τι θέλει να πει ο ποιητής?

γραφτους στα αρχιδια του γκομενου σου μωρε και κανε την πλακα σου εδω μεσα...
  αν δεν εχεις γκομενο γραφτους στην μναρα σου
  αιντε με τον καθε μαλακα που ζητα πιστοποιητικα γυναικοσυνης εδω μεσα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
niaoy niaoy

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εισαι απαραδεκτος. Επρεπενα την ζητησεις να φωτογραφησει το μνιτς και να το ποσταρει για να πειστουμε.
Αργοτερα  θα το ζητανε αλλα η κοπελια μολις παλιωσει δεν θα κανει τετοια.

btw η ανναμαρια που χαθηκε?
(σε καμια περιπτωση δεν μου ελειψε)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ωραία λοιπόν εγώ τους έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλώς σας βρήκα κατ'αρχήν...

Τυχαία σας βρήκα στον γούγλη και είπα να μπω μέσα να δω τι γίνετε....
Στην ζωή μας τουλάχιστον εμείς οι γυναίκες δυσκολευόμαστε να πούμε κάποια πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας από αυτούς είναι η λογοκρισία. Πιστεύω ότι εδώ τουλάχιστον θα μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα χωρίς να κάνω δεύτερες σκέψεις και χωρίς να σκέφτομαι για το τι θα πει ο κόσμος...Ελεύθερη έκφραση λοιπόν...

Και πάλι καλώς σας βρήκα...
ριτα καλως ηλθες....εδω ειναι ενα φορουμ που θα γνωρισεις και αλλα ωραια κοριτσια οπως την λιλα,την βασω25 κλπ
επισης μπορεις να συμμετεχεις με πληροφοριες για στριπτιζαδικα αν ξερεις και να ποσταρεις καμια τσοντουλα αν ξερεις..

τελος μπορεις να μπαινεις στα θρεντ των στουντιο,να  πιασεις φιλη μια επαγγελματια και να σπαμαρετε μαζι ή ακομα να καυλαντιζεις με ολους  με ενα καλο μοτο οπως το πουτσα λουσα και μπλακ τζακ

αν οχι μπορεις μονο να γινεις η σπαστικη των φορουμ,να εισαι μες στην γκρινια και την αντιδραση και να ποσταρεις βιντεακια

ή απλα να γραφεις πφφφφφ νιαρ χαρχαρχαρ  :-*  :boobies: :birdman: :smitten: :happy:

τελος μπορεις να κανεις και καναν κλωνο και να μιλατε για το ποσο μουναρες ελλεηνιδες ειστε και ποσο χαλια ειναι οι ρωσιδες και οι ελληνες μουνοδουλοι αντρες...και να ποσταρεις διαφορα μερη του σωματος σου αληθινα ή πλαστικα

εν πασει περιπτωσει καυλως σε βρηκαμε αν και το ριτα που διαλεξες δεν προδιαθετει σεξουαλικα οπως τα αλλα γυναικεια νικ....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
  εσενα παλιογατο θα σου διαβασω καμμια σουρα να θυμηθεις τι ελεγε ο Προφητης για αυτες τις
  περιπτωσεις...
  δεν ντρεπεσαι ρε;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
για λεγε φιλε γαβαδου - κλεμμενο αλλα καλο -

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ριτα καλως ηλθες....εδω ειναι ενα φορουμ που θα γνωρισεις και αλλα ωραια κοριτσια οπως την λιλα,την βασω25 κλπ
επισης μπορεις να συμμετεχεις με πληροφοριες για στριπτιζαδικα αν ξερεις και να ποσταρεις καμια τσοντουλα αν ξερεις..

τελος μπορεις να μπαινεις στα θρεντ των στουντιο,να  πιασεις φιλη μια επαγγελματια και να σπαμαρετε μαζι ή ακομα να καυλαντιζεις με ολους  με ενα καλο μοτο οπως το πουτσα λουσα και μπλακ τζακ

αν οχι μπορεις μονο να γινεις η σπαστικη των φορουμ,να εισαι μες στην γκρινια και την αντιδραση και να ποσταρεις βιντεακια

ή απλα να γραφεις πφφφφφ νιαρ χαρχαρχαρ  :-*  :boobies: :birdman: :smitten: :happy:

τελος μπορεις να κανεις και καναν κλωνο και να μιλατε για το ποσο μουναρες ελλεηνιδες ειστε και ποσο χαλια ειναι οι ρωσιδες και οι εληνες μουνοδουλοι αντρες...και να ποσταρεις διαφορα μερη του σωματος σου αληθινα ή πλαστικα

εν πασει περιπτωσει καυλως σε βρηκαμε αν και το ριτα που διαλεξες δεν προδιαθετει σεξουαλικα οπως τα αλλα γυναικεια νικ....
Υπάρχει λόγος να κάνω κλώνο? Δεν νομίζω...υπάρχουν τόσα άτομα εδώ μέσα με τον εαυτό μου θα μιλάω?

Το νικ μου είναι και το όνομα μου...Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα ότι δεν προδιαθέτει για κάτι σεξουαλικό. Προδιαθέτουν όμως τα λόγια μου και αυτό φτάνει... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υπάρχει λόγος να κάνω κλώνο? Δεν νομίζω...υπάρχουν τόσα άτομα εδώ μέσα με τον εαυτό μου θα μιλάω?

Το νικ μου είναι και το όνομα μου...Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα ότι δεν προδιαθέτει για κάτι σεξουαλικό. Προδιαθέτουν όμως τα λόγια μου και αυτό φτάνει... ;)
ωραια ....τι θρεντ ειδες που σου αρεσαν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom