Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αγαπητή Velvy στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων αύτών των θαυμαστών άνθρώπων, έκανα μια δυσάρεστη διαπίστωση........
Αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά έξυπνοι, εξαιρετικά διαβασμένοι και σχεδόν πάντα γοητευτικότατοι, ύποστηρίζουν σχεδόν πάντα κάποια πολύ παράξενα πράγματα, τα όποία θα χαρακτήριζα μάλλον… τρελά!!!!!!!!

Πράγματα που δεν συμβαδίζουν καθόλου με το ύψηλό έπίπεδο της νοημοσύνης και της μόρφωσής τους..........
υ.γ ...... ένας άναξιος έραστης !!!!!!!! :-* :-* :-*
μπορει να σπανε πλακα ετσι , ποιος να ξερει?

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου νικο......καλο καλοκαιρι αν και το σαιτ θα ειναι υποτονικο για κανα δυο μηνες λογω διακοπων.....
καλο καλοκαιρι!Τι υποτονικο?Μου κανει αισθηση ποσο κοσμο εχει εδω.Σε αλλα φορουμ δεν εχει καθολου κοσμο.

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
εχει σταθερο κοσμο......
Ειναι πολυ γαματο το σαιτ παντως!Τυχαια το ανακαλυψα σημερα στο google ψαχνοντας για πουτανες.Δεν ηξερα οτι τοσος κοσμος παει σε στουντιο και μπουρδελα! :sunglasses:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι πολυ γαματο το σαιτ παντως!Τυχαια το ανακαλυψα σημερα στο google ψαχνοντας για πουτανες.Δεν ηξερα οτι τοσος κοσμος παει σε στουντιο και μπουρδελα! :sunglasses:
και ακομη δεν εχεις δει τιποτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα φορουμ του ειναι γαματα.....οι διαλογοι βγαζουν απιστευτο γελιο θα δεις....

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
και ακομη δεν εχεις δει τιποτα
Bλεπω εχει και τομεα για κριτικεσ για πουτανες που εχουμε γαμησει.Διαβασα μια εχει πολυ γελιο!Αντε να γινω συγγραφεας και κριτικος κι εγω!Πολλα στουντιο υπαρχουν παντως.Εγω ηξερα μονο μερικα στο Νεο κοσμο.Σου ανοιγει τα ματια το σαιτ!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Bλεπω εχει και τομεα για κριτικεσ για πουτανες που εχουμε γαμησει.Διαβασα μια εχει πολυ γελιο!Αντε να γινω συγγραφεας και κριτικος κι εγω!Πολλα στουντιο υπαρχουν παντως.Εγω ηξερα μονο μερικα στο Νεο κοσμο.Σου ανοιγει τα ματια το σαιτ!

ωωω προβλεπω τρελο καψιμο για τα επομενα 24ωρα! :P
καλως ηρθες!

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ωωω προβλεπω τρελο καψιμο για τα επομενα 24ωρα! :P
καλως ηρθες!
Δεν εχω και πολυ χρονο δυστυχως.Αλλα το βραδυ σιγουρα θα κατσω να γραψω για τα γαμησια τις εβδομαδας.ΕΥτυχως εχω καλη μνημη!Ε ρε γλεντια!Απιστευτο το σαιτ!Τι βρισκει κανεις στο google!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom