giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
άσε που κανει και αερόπιπες κιολας..Ρε φίλε ο boomb έχει μια ψωλάρα ΝΑ με το συμπάθειο,δε βλέπεις το άβαταρ του? Πως να μην ειναι "αλλιώς" ?
άσε που κανει και αερόπιπες κιολας..Ρε φίλε ο boomb έχει μια ψωλάρα ΝΑ με το συμπάθειο,δε βλέπεις το άβαταρ του? Πως να μην ειναι "αλλιώς" ?
καλημέρες πάτερ γκομένιετί ????
18 χρονια υπαρχει το σαιτ ????
Θέλω να γίνω ξανά νέος ρε, με 13 μυνήματα και 25-30 χρονών,γίνεται?
δηλαδη εσυ περιμενες οτι γαμιομασταν αναμεταξύ μας οι αντρες εδω ????απο τον τροπο γραφης του εικαζω πως το μελος μπουμπ ειναι γυναικα..
περιεργο αν αναλογιστει κανεις τη φυση του ισοτοπου..
απο τον τροπο γραφης του εικαζω πως το μελος μπουμπ ειναι γυναικα..
καλημερες τεκνόν..καλημέρες πάτερ γκομένιε
δηλαδη εσυ περιμενες οτι γαμιομασταν αναμεταξύ μας οι αντρες εδω ????
μηπως μπηκες σε λαθος σαιτ παληκαρι ????
καλημερες τεκνόν..
η μποομπ ειναι <<της δουλειας>>?δηλαδη εσυ περιμενες οτι γαμιομασταν αναμεταξύ μας οι αντρες εδω ????
μηπως μπηκες σε λαθος σαιτ παληκαρι ????
Είσαι μαλάκας ρεενώ με τις τσούπες που μπαίνουν τώρα έχετε βρει την υγειά σας, δεν προλαβαίνετε να πάτε στα μπουρδέλα από τα γαμήσια που πέφτουνε
ΝΑΙη μποομπ ειναι <<της δουλειας>>?
ενα παιχνιδι βρηκα κι εγω και μου το χαλας.. :Sενώ με τις τσούπες που μπαίνουν τώρα έχετε βρει την υγειά σας, δεν προλαβαίνετε να πάτε στα μπουρδέλα από τα γαμήσια που πέφτουνε
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααενώ με τις τσούπες που μπαίνουν τώρα έχετε βρει την υγειά σας, δεν προλαβαίνετε να πάτε στα μπουρδέλα από τα γαμήσια που πέφτουνε
ενα παιχνιδι βρηκα κι εγω και μου το χαλας.. :S
ουρτ !
μπακαλη διαβαζεις;απο τον τροπο γραφης του εικαζω πως το μελος μπουμπ ειναι γυναικα..
?μπακαλη διαβαζεις;
ενας λογοτεχνης του ιστοτοπου....
μας επεισε κιολας..ενας λογοτεχνης του ιστοτοπου....