Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.171
- Πόντοι
- 2.606
Που έκανες διδακτορικό?παει το παπει στην ποταμια
ωρα παπει παει στη ποταμια
για να βρει συντροφια.
Που έκανες διδακτορικό?παει το παπει στην ποταμια
ωρα παπει παει στη ποταμια
για να βρει συντροφια.
μα φαίνεται με την πρώτη ματιά η αέρινη κίνηση. Όταν χορεύει ζηλεύουν οι γοργόνες, κι απ' το χορό του τρέμουνε στην πίστα οι κολώνες. Μήπως ήταν στα Μπολσόι Μπαλαρίνα από σόι;τυπε ο λιλας ηταν και καθηγητρια χορου
πτυχιο αναγνωρισμενο απο το κρατος
ΠΑ.Κ.ΑΣ.Που έκανες διδακτορικό?
Καλά εντάξει....εκεί που ο Διαμαντόπουλος κοιτάζει μία τη φωτογραφία του Τσάκωνα που είχε την αφάνα και μία την τωρινή του φαλάκρα και τον ρωτάει πώς έλεγαν την μακαρίτισσα τη γιαγιά του, γιατί δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αυτός ο γιος του....λιώνω
Για δωσε καμια συμβλουλη ρε Μανιμαλ,εμενα με κοψανε στα προνηπια οι αλητεςΑπόφοιτος νηπιαγωγείου
Και μπαίνεις στο μπου?Για δωσε καμια συμβλουλη ρε Μανιμαλ,εμενα με κοψανε στα προνηπια οι αλητες
Αριστευσα στο πανεπιστημιου του πληκτρολογιου(του πεζοδρομιου εχει ακουστει πολλακις)Και μπαίνεις στο μπου?
Ταινιάρα στο οπεν, Στίβεν Σίγκαλ...Αριστευσα στο πανεπιστημιου του πληκτρολογιου(του πεζοδρομιου εχει ακουστει πολλακις)
μα φαίνεται με την πρώτη ματιά η αέρινη κίνηση. Όταν χορεύει ζηλεύουν οι γοργόνες, κι απ' το χορό του τρέμουνε στην πίστα οι κολώνες. Μήπως ήταν στα Μπολσόι Μπαλαρίνα από σόι;
Ποια απ ολες?Εχω δει αρκετες με ΣιγκαλιΤαινιάρα στο οπεν, Στίβεν Σίγκαλ...
A good man λέγεται...Ποια απ ολες?Εχω δει αρκετες με Σιγκαλι
Nαι τσεκαρα,προσπαθει να σωσει κατι κοριτσια απο την μαφια.Κοντρα ρολος βεβαια αφου αυτος τωρα κανει τα ιδια στη Ρωσια με δικα του κοριτσιαA good man λέγεται...
Σωστά, παρέα με Ζεράρ Ντεπαρτιέ...Nαι τσεκαρα,προσπαθει να σωσει κατι κοριτσια απο την μαφια.Κοντρα ρολος βεβαια αφου αυτος τωρα κανει τα ιδια στη Ρωσια με δικα του κοριτσια
Ναι πηρε και υπηκοοτητα ο Οβελιξ νομιζω,να γλιτωνει φορους απο ΓαλλιαΣωστά, παρέα με Ζεράρ Ντεπαρτιέ...
Κατάλαβα, εγώ είμαι στο νηπιαγωγείο ακόμα...μου φαινεται οτι το μορφωτικο επιπεδο ειναι σαν το μηκος του πεους εδω μεσα..
ολοι ειναι μεταπτυχιακοι/διδακτορικοι 20ποντοι