papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.568
- Πόντοι
- 27.261
χαρβουαρντ και κολαμπια αποκλειστικα.
Ο ζαν πάντως έχει βγάλει διοίκηση επιχειρήσεων στα τει μεσολογγίουτυπε εγω εχω βγαλει το πανεπιστημιο της ζωης
Μόλις είδα τον τίτλο του νήματος, αυτόματα σκέφτηκα geiasou!!!τυπε απο τα πιο μορφωμενα μελη του μπου πρεπει να ειναι ο γιασου που δεν μπορει να ξεχωρισει τα φωνηεντα απο τους αριθμους
έχω σπουδάσει Στατιστική !!!Τελευταία όλο νήματα περίεργα βλέπω. Πόσα λεφτά βγάζουμε πόσα χαλάμε στα κορίτσια τώρα το μορφωτικό επίπεδο. Ρε μήπως η στατιστική υπηρεσία μας έχει βάλει στο μάτι και μαζεύει πληροφορίες;
Α ρε αθάνατο ΠΑΠΕΙ!!!!έχω σπουδάσει Στατιστική !!!
άσε τους άλλους και γράψε για σένα ... τι φοβάσαι?δεν ξερω γιατι υπαρχει αυτο το νημα
αφου τα μελη του μπου ειναι γνωστο οτι :
τον εχουν πανω απο 18 ποντους
τουλαχιστον εναν διδακτορικο τιτλο
3 ξενες γλωσσες
120Κ+ ετησιο εισόδημα
πρωην φωτομοντέλα
να κλειδωσει το νημα
Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης - ΠΑ.ΠΕΙ.Α ρε αθάνατο ΠΑΠΕΙ!!!!
αχρείαστος να είσαι αλλά αν μας μπουζουριασουν καμιά μερα να μας ξελασπώσειςΥπαρχιφυλακας στην αστυνομία (απόφοιτος λυκείου ,πανελλήνιες εξετασεις ,διάβαζα πολύ αλλά ήμουν μέτριος μαθητής .Με την Τρίτη χρόνια πέρασα .).Να είστε όλοι καλά .
ωωωωω φιλε μου καλε μου φιλε.Υπαρχιφυλακας στην αστυνομία (απόφοιτος λυκείου ,πανελλήνιες εξετασεις ,διάβαζα πολύ αλλά ήμουν μέτριος μαθητής .Με την Τρίτη χρόνια πέρασα .).Να είστε όλοι καλά .
και ο λιλας τυπε ειχε τεκμηριωμενο λογο
Το bou.ειναι παντού....στους αρμούς της εξουσίας όπως λένε κάποιοι ροζουλι .αχρείαστος να είσαι αλλά αν μας μπουζουριασουν καμιά μερα να μας ξελασπώσεις
Η μόρφωση του μέσου χρήστη bou δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα πτυχίο μόνο. Ο μέσος χρήστης μου.κομ έχει σπουδάσει οικονομικες επιστήμες με εξειδίκευση στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ οικονομικών κρίσεων, έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό στην κοινωνιολογία και ειδικότερα στην συμπεριφορά των γυναικών…έχει δεύτερο πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες και έχει ασχοληθεί με την βιολογία, την φαρμακολογία και την επιδημιολογία. Επειδή αυτά δεν ήταν αρκετά έχει πρόσφατα πάρει και πιστοποίηση πάνω στην γεωπολιτική και τις διεθνής σχέσεις.
ειναι για καμακι τωρα πλατεια μοναστηρακι με το σοβαρο γκανγκ 35-60όπου να ναι μπαινει τύπος κορφουγκρις να προτεινει συνέδριο μεταπτυχιακού και να κανει μερτζ να πουμε το νήμα της πολυκατοικίας με το το παρον
όπου να ναι μπαινει τύπος κορφουγκρις να προτεινει συνέδριο μεταπτυχιακού και να κανει μερτζ να πουμε το νήμα της πολυκατοικίας με το το παρον