greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Εγω πάντως δεν έμπαινα
Σαφώς.Πολύ αδύνατη για αυτόν
Δεν πηγαίνει με σκιαχτρα
Τώρα μάλιστα
Τι σου κάνει το μακιγιάζ, όμως, ε;
Αμφιβάλεις ότι και στο μπου και αλλού θα υπάρχουν ναυάγια που θα της καθοντουσαν?Ποιο μέλος θέλει να γαμήσει την Super Κική;
Δεν είναι απλό μπάζο είναι Super Μπάζο!
Τι έχουν πάθει όλοι μαζί σου τώρα τελευταία επειδή δεν παρακολουθώ το νημα ;;Ειναι τοσο ασχημη που δεν μπορω να πω "ναι" ούτε για να τρολλάρω τη συζητηση.
"Τωρα τελευταια" εννοεις τα 12-13 τελευταια χρονια?Τι έχουν πάθει όλοι μαζί σου τώρα τελευταία επειδή δεν παρακολουθώ το νημα ;;
Ζηλεύουν κολομπιανα μαλλον
Αυτη δεν ελεγε οτι περσι ειχε μεινει εγκυος?Αμφιβάλεις ότι και στο μπου και αλλού θα υπάρχουν ναυάγια που θα της καθοντουσαν?
Δεν απάντησες αν θα πάμε Οκτώβριο στις νύφε μας"Τωρα τελευταια" εννοεις τα 12-13 τελευταια χρονια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη δεν ελεγε οτι περσι ειχε μεινει εγκυος?
Μπορούμε να ψάξουμε τον πατερα και στην Πακιστανοαφγανικη κοινότητα !Κάποιος την γκάστρωσε ,ξέρουμε ποιο μέλος είναι ;
"Τωρα τελευταια" εννοεις τα 12-13 τελευταια χρονια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη δεν ελεγε οτι περσι ειχε μεινει εγκυος?
Πρώτα το έπαιξε δυνατή και γενναία γυναίκα στο ινσταγκραμ (από εκεί την πρώτο άκουσα όταν την έλεγαν γενναία) και μετά έγινε ακόμα πιο γενναία και το έριξε.Είχε μια αναλαμπή λογικής και διέκοψε από μόνη της την κύηση. Την φαντάζεστε πως θα ήταν ως μητέρα;
Ακριβώς.Πρώτα το έπαιξε δυνατή και γενναία γυναίκα στο ινσταγκραμ (από εκεί την πρώτο άκουσα όταν την έλεγαν γενναία) και μετά έγινε ακόμα πιο γενναία και το έριξε.
Παππουλη το εσφιγγες το τσοκαρο;Ακριβώς.
Για να φανταστείτε τι μυαλό κουβαλάνε άτομα που έχουν και κολαούζα στο ινσταγκραμ.
Σήμερα μου καύλωσε να γκαστρωθώ για να το κάνω βιντεάκι . Αύριο μου ξεκαύλωσε και το ρίχνω.
Τόσο "συνειδητοποιημένη και ώριμη στη σκέψη ακτιβίστρια".