Το νημα δολοφονει το χαρακτηρα της και την εμφανιση της.. Δεν ειναι ουτε καν ιεροδουλη για την κρινουμε..
Απο σενα περιμενα μια διαφορετικη προσεγγιση.
υγ - το νημα επρεπε να εχει διαγραφει απο το πρωτο μηνυμα.
Δύο πράγματα...
1) Απο τη στιγμή που το οποιοδήποτε άτομο έχει δημόσιο λόγο και εικόνα, όποιας μορφής και αν είναι, είναι εκτεθειμένο στον δημόσιο σχολιασμό, τη δημόσια κριτική και (αν και δε συμφωνώ στο τελευταίο) διαπόμπευση. Δικαίωμα σε αυτό έχει ο οποιοσδήποτε πέφτει, πολλές φορές άθελά του, πάνω στα έργα και τις ημέρες του εν λόγω δημοσίου προσώπου. Ναι, δεν είναι ιερόδουλη, αλλά αυτό δεν την καθιστά απυρόβλητη. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει και κάνει ότι κάνει, αλλά έχουν το ίδιο δικαίωμα να την κρίνουν, όσοι την κρίνουν. Και, όσοι διαφωνούν με την κριτική μπορούν να απαντήσουν... κατά προτίμηση με ουσιαστικά επιχειρήματα. Πάντως, όχι να απαιτούν διαγραφή ενός θρέντ... αυτό λέγεται... α, ναι! λογοκρισία!
2) Αν μη τι άλλο, απο τεχνικής άποψης, αυτό το θρέντ είναι λιγότερο δημόσιο απο τη social media δραστηριότητα της Κικής. (Σόρρυ, το σούπερ δεν παίζει να το βάλω στο όνομα... πρώτον, σούπερ είναι μόνο ο Μάριο, και δεύτερον, τίποτε απο ότι έχω δεί σχετικά με την Κική δεν αξίζει να λέγεται σούπερ) Ως εκ τούτου, δολοφονία χαρακτήρα δεν υφίσταται, τουλάχιστον χωρίς να φτάσουν εδώ τυχαίοι επισκέπτες, μέσα απο search. Κάτι που δεν ισχύει το ίδιο για την Κική, απο τη στιγμή που μπορεί να σου πετάξει ο αλγόριθμος του meta, ή της google υλικό της Κικής μπροστά σου, χωρίς καν να το ψάχνεις.
3) Η ανθρώπινη Ιστορία, διαχρονικά και διαπολιτισμικά, έχει αναδείξει κάποια πολύ συγκεκριμένα standard καλαίσθητης και ερωτικά ελκτικής εμφάνισης, για κάθε φύλο, τα οποία, σε μεγάλο βαθμό συγκλίνουν. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η σχιζοφρένεια, το diversity για χάρη του diversity. Υπάρχουν όμορφες παρουσίες και άσχημες παρουσίες. Τα γενετικά ζάρια κάποιες φορές είναι εξάρες, κάποιες είναι ασόδυο... ε, η Κική εξάρες δεν έβγαλε, όπως και να το δούμε
Υ.Γ.
Ναι, ήταν 3 και όχι δύο πράγματα, το ξέρω
Υ.Γ.2
Όταν η Κική θα σταματήσει να εμφανίζεται στα feed μου, χωρίς να το ζητάω, όταν θα σταματήσει να μου πετάγεται σαν λινκ χωρίς να την ψάχνω, τότε θα σταματήσω να την κρίνω.
Μέχρι τότε... δε φταίω εγώ, τα φώτα της δημοσιότητας που κυνηγάει η ίδια φταίνε.