argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.830
- Πόντοι
- 9.297
Α.Τ.Μ.;(Ass to mouth);Την κόβω να κάνει ακάποτο και να τον παίρνει και στόμα μετά
Α.Τ.Μ.;(Ass to mouth);Την κόβω να κάνει ακάποτο και να τον παίρνει και στόμα μετά
Θέλω κρέπα με Μερέντα και μπανάνα τώρα....Για πολύ μερακλήδες μερεντάκηδες....
Aνώμαλε,τσάκω....Θέλω κρέπα με Μερέντα και μπανάνα τώρα....
Ναι. αλλά το βρόμικο όχι τα κυριλέ που βλέπουμε στις τσόντεςΑ.Τ.Μ.;(Ass to mouth);
Τέτοιες φτιάχνω και εγω στο σπίτι στο περίπου σαν αυτές που παραγγέλνουν, παίρνω τορτίγιες απο το σούπερ και συνήθως στο σπίτι έχω μερέντα και μπανάνες οπότε φτιάχνω ότι ώρα θέλω.Θέλω κρέπα με Μερέντα και μπανάνα τώρα....
Πιο βρώμικο δεν νομίζω ότι γίνεται με δαύτη.....Ναι. αλλά το βρόμικο όχι τα κυριλέ που βλέπουμε στις τσόντες
υπαρχει τοσο αδιαφανη σακουλα ?Φίμωτρο, σακούλα στη μάπα, στήσιμο στα 4 και 1 μανίκι στην κωλότρυπα δεν θα ήτανε άσχημο
Ναι ρε, σακούλα κήπου μαύρηυπαρχει τοσο αδιαφανη σακουλα ?
Σίγουρα μας διαβάζει ο Αλεξ.Ευκολη ερώτηση. Ταιριάζει πολύ με τις αισθητικές προτιμήσεις επιφανούς μέλους του σαη...
Για πολλούς βρωμυλους (ξέρετε, αυτούς που διαμαρτυρονται ότι η τάδε κοπέλα δεν τους φίλησε και φόρεσε σκουφάκι) ,το να χωσουν το βρωμοπουλο τους στην κωλοτρυπα, ισούται με μπάνιο/πλύσιμο πουλιού.Aνώμαλε,τσάκω....
Βρέθηκε και ο δεύτερος.Φίμωτρο, σακούλα στη μάπα, στήσιμο στα 4 και 1 μανίκι στην κωλότρυπα δεν θα ήτανε άσχημο
Α, τωρα φοβούμαι..... κρίμα οι βυζάρες ......ειναι αποριας αξιο πως μια τοσο ασχημη αποκρουστικη μαπα καταφερνει να βγαζει λεφτα απο βιντεο και φωτογραφιες.
η ντροπη των ινφλουενσερ, και χαζη και ασχημη. Ηρωας οποιον την γαμαει
Σίγουρα μας διαβάζει ο Αλεξ.