Επισκέπτης
πάντως στο HOLMES PLACE στο Μαρούσι (αγ.κωνσταντινου 40) δεν παίζει τίποτα !!! και είναι και πανάκριβο
Τώρα στην κατηγορία στριπτηζάδικα στις 3:20 ξημερώματα Μ. Σάββατο ανοίγει ο άλλος αυτό το θρεντ!!!
Και ερωτώ;
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
αφου ξερει ποιοι γραφουν στα τοπικ με στριπ......απο ποιους θες να παρει πληροφοριες το παιδι ????
Αααααα! Εγώ όμως είμαι ειδικός στα SPA!!!
πάντως στο HOLMES PLACE στο Μαρούσι (αγ.κωνσταντινου 40) δεν παίζει τίποτα !!! και είναι και πανάκριβο
εχει κανενα καλο ''στα καβουρια''...????? ..............
ʼσχετο/σχετικό:
Το HOLMES είναι από το John Holmes?
Το καλύτερο!!! Μόνο μην σε τσιμπήσουν τα καβούρια να προσέχεις!
θα ηταν απ'τα μαγικα γκομενακια...........Αλήθεια μια και το ανέφερες .....παίζει τίποτα εκεί στο spa ?Πολλές φορές έχω πετύχει 2-3 γκομενάκια που ενώ κάθονται μόνα λαμβάνουν τηλεφώνημα και εξαφανίζονται...
Αλήθεια μια και το ανέφερες .....παίζει τίποτα εκεί στο spa ?Πολλές φορές έχω πετύχει 2-3 γκομενάκια που ενώ κάθονται μόνα λαμβάνουν τηλεφώνημα και εξαφανίζονται...
οτι ακριβως λεει η υπογραφη σου...πραττω.....κ πρεπει να κανεις κ εσυ...Στην εξαφάνιση μόνο δουλεύει το μαγικό ...στην εμφάνιση αρχίδια .....όλο κάτι γριές μου εμφανίζονται .Πάντως στο γυμναστήριο δίπλα έχω πετύχει καλά κομμάτια που ψάχνουν θύματα.
Η Παλέστρα στο Πύργο Αθηνών. Και από κάτω κομμωτήριο, τύφλα να' χει το BG. Έγινα πελατάρα και θα συνεχίσω ακάθεκτος. Στο vaso μην το πείτε μόνο, μην μπερδευτεί στο λούσιμο
θα ηταν απ'τα μαγικα γκομενακια...........