Νέα

Πoιο γυμναστήριο έχει τα περισσότερα μουνιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πάντως στο HOLMES PLACE στο Μαρούσι (αγ.κωνσταντινου 40) δεν παίζει τίποτα !!! και είναι και πανάκριβο

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τώρα στην κατηγορία στριπτηζάδικα στις 3:20 ξημερώματα Μ. Σάββατο ανοίγει ο άλλος αυτό το θρεντ!!!

Και ερωτώ;

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η Παλέστρα στο Πύργο Αθηνών. Και από κάτω κομμωτήριο, τύφλα να' χει το BG. Έγινα πελατάρα και θα συνεχίσω ακάθεκτος. Στο vaso μην το πείτε μόνο, μην μπερδευτεί στο λούσιμο

Επισκέπτης
Τώρα στην κατηγορία στριπτηζάδικα στις 3:20 ξημερώματα Μ. Σάββατο ανοίγει ο άλλος αυτό το θρεντ!!!

Και ερωτώ;

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

αφου ξερει ποιοι γραφουν στα τοπικ με στριπ......απο ποιους θες να παρει πληροφοριες το παιδι ????

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πάντως στο HOLMES PLACE στο Μαρούσι (αγ.κωνσταντινου 40) δεν παίζει τίποτα !!! και είναι και πανάκριβο

ʼσχετο/σχετικό:
Το HOLMES είναι από το John Holmes?

εχει κανενα καλο ''στα καβουρια''...????? :):):):):):):):):):):)..............
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Το καλύτερο!!! Μόνο μην σε τσιμπήσουν τα καβούρια να προσέχεις!

Επισκέπτης
κ επειδη δν απαντησα καθαρα στο φιλο.........

Το γυμναστηριο με τα περισσοτερα μουνια.....ειναι 100% αυτο που εχει γραμμενες τις περισσοτερες γκομενες.....;):):):):):):):):):):):):):):)

Επισκέπτης
ʼσχετο/σχετικό:
Το HOLMES είναι από το John Holmes?

Το καλύτερο!!! Μόνο μην σε τσιμπήσουν τα καβούρια να προσέχεις!

1.oλο στα πονηρα παει το μυαλο σου...

2.δν εχω φοβο εγω.....τα καβουρια αλλο ατομο θα τσιμπησουν,ξερεις εσυ......:):):):):):)

Επισκέπτης
Αλήθεια μια και το ανέφερες .....παίζει τίποτα εκεί στο spa ?Πολλές φορές έχω πετύχει 2-3 γκομενάκια που ενώ κάθονται μόνα λαμβάνουν τηλεφώνημα και εξαφανίζονται...

Επισκέπτης
Αλήθεια μια και το ανέφερες .....παίζει τίποτα εκεί στο spa ?Πολλές φορές έχω πετύχει 2-3 γκομενάκια που ενώ κάθονται μόνα λαμβάνουν τηλεφώνημα και εξαφανίζονται...
θα ηταν απ'τα μαγικα γκομενακια.......:):):):):):):):):):)....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Οφείλω να ομολογήσω σύντροφε ότι μια φορά μου έτυχε κι εμένα περίπτωση Ρωσίδος που εμφανώς είχε περάσει από πολλά κρεβάτια. Σε επαγγελματική βάση και δεν εννοώ ότι τα κατασκεύαζε ή τα τέσταρε.

Καθόταν και δεν έκανε τίποτα.

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι κέντρο αναφοράς τους.

Επισκέπτης
Στην εξαφάνιση μόνο δουλεύει το μαγικό ...στην εμφάνιση αρχίδια .....όλο κάτι γριές μου εμφανίζονται .Πάντως στο γυμναστήριο δίπλα έχω πετύχει καλά κομμάτια που ψάχνουν θύματα.

Επισκέπτης
Στην εξαφάνιση μόνο δουλεύει το μαγικό ...στην εμφάνιση αρχίδια .....όλο κάτι γριές μου εμφανίζονται .Πάντως στο γυμναστήριο δίπλα έχω πετύχει καλά κομμάτια που ψάχνουν θύματα.
οτι ακριβως λεει η υπογραφη σου...πραττω.....κ πρεπει να κανεις κ εσυ...:):):):):):):):):)

Επισκέπτης
επισισ και στα joe weider παιζουν πολλα μουνακια καυλιαρικα για πιτσιλισμα!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Παλέστρα στο Πύργο Αθηνών. Και από κάτω κομμωτήριο, τύφλα να' χει το BG. Έγινα πελατάρα και θα συνεχίσω ακάθεκτος. Στο vaso μην το πείτε μόνο, μην μπερδευτεί στο λούσιμο

να μπερδευτω στο λουσιμο?και να κανω τι?να ζητησω λουσιμο με φραπε στον ομφαλιο λωρο ή αλλιως κατω κοιλιακους?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
jow wider,απο τα φτηνοτερα γυμναστηρια.Οποιος παει καταλαβαινει γιατι γινεται της πουτανας ταπογευμα και δεν ξερεις που να πρωτοβρεις παγκο.
Σαυτο που παω εγω ειναι σε παρακμιακο επιπεδο(πολλοι αλβανοι,προσωπικο γιατο πουτσο κτλ),ενα φιλαρακι ομως εχει πει τα καλυτερα για αυτο που ειναι στο περιστερι κοντα στην εθνικη.
Θα το επισκευφθω καποια στιγμη.
Γενικως μετα απο 2 χρονια στο ιδιο γυμναστηριο,δεν υπαρχουν πολλα νεα πραγματα να τσεκαρεις και πρεπει να κανεις στροφη και σε αλλα.
Ξερει κανεις τι παιζει στο ειρηνης και φιλιας??Εκει που παει η ομαδα βολευ του ολυμπιακου?Εχω ακουσει οτι ειναι high class κατασταση..

Επισκέπτης
Στην Ν.Ερυθραια συνορα εκαληs το ηρακληs μιλαμε για ολα τα ειδη.Πιπινια και milf μαζι ο τελειοs συνδυασμοs.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom