Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.767
Πόντοι
26.141
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:: κ το συζήτησα σήμερα με διευθ της περιφέρειας διευθ ηνση υγείας που πήγα για να ρωτήσω εμβολιασμούς για ένα αφρικανικό μέρος αν χρειάζομαι

Ένας που έχει περάσει τον ιό κ έχει τεστ αντισωμάτων γιατί να μην παίρνει certificate of antibodies που να είναι ισοδύναμο του certificate of vaccimation??ώστε να ταξιδεύει άνετα χωρίς pcr και αυτός
Αφού καμιά φορά αποδεδειγμένα ο ασθενής που αναρωνει μπορεί να έχει πιο πολλά αντισώματα από κάποιον εμβολιασμενο πχ γέρο

:think: :think:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Φίλε ο Αλεξ δεν είναι χαζός, απλά κάνει ότι δεν καταλαβαίνει σε κάποια θέματα που δεν τον συμφέρουν.
Το concept σου δημιουργούμε το πρόβλημα βγάζοντας κέρδος, για να σου πουλήσουμε την λύση είναι πλήρως αποδεκτό από τις κυβερνήσεις μας.
Μια χαρά τα καταλαβαίνει όλα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να αλλοιώσει λίγο την αλήθεια, να πει τα πράγματα ξεκάθαρα.
Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για μας, χρόνια τώρα, ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος όλους με τον κορονοϊο με 1% θνητότητα;
Ειναι λιγο θέατρο του παραλόγου αυτή η κατάσταση, και τα τσιγάρα και το αλκοόλ έχουν σκοτώσει άπειρο κόσμο, δεν είδα να τα απαγορεύουν.
Θα μου πεις τώρα, είναι στην κρίση του καθενός αν θα καπνίσει ή θα πιει, αλλά αν ένας καταναλώσει φουλ αλκοόλ πάρει το αμαξάκι του και με σκοτώσει στη μέση του δρόμου;
Όπως και επίσης με τα ναρκωτικά.
Πραγματικά τα σκέφτομαι όλα αυτά και λέω, δεν μπορεί, δεν μπορεί να είναι τόσο χάπατα οι άνθρωποι.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
taxi_0.jpg
Η ταξιαρχία σε θέσεις μάχης.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
ναι ε? για πες πως θα καθαρισει η επιφανεια των κυψελιδων απο τον ιο???
ισως αν δεν μας τρυπουσαν στο μπρατσο αλλα στο στηθος και με πιο μακρια βελονα, ωστε να ακουμπησει πλεμονι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
μπαινω στην πλατφορμα να κλεισω ραντεβου και μου βγαζει μονο astra για το επομενο 2μηνο , pfizer θα παιξει παλι ή χτυπαω astra ? :think: :confused: :confused: :confused:
ποσο χρονων εισαι?
ισως να μην μπορεσεις να μεινεις εγκυος στο μελλον...

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
Θα χτυπήσω μια ASTRA αύριο. Εν καιρό θα τα κάνω όλα, αμερικάνικα, γερμανικά, κινέζικα και ρώσικα. Έχω να ξενογαμήσω από την πρώτη καραντίνα λόγω του κωλοϊού.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ψητό σούβλας για να κάνουν το εμβόλιο – Απίστευτα όσα συμβαίνουν…

Γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

Χρηματικό μπόνους 3.000 δηναρίων (25 ευρώ) ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε όσους Σέρβους έχουν εμβολιαστεί ή θα το πράξουν μέχρι την 31η Μαΐου!
Στο παιχνίδι των κινήτρων για τον εμβολιασμό μπήκε όμως και η… ιδιωτική πρωτοβουλία, η φημισμένη ψησταριά με την επωνυμία «Βιβλιοθήκη στου Μιλούτιν», που βρίσκεται στην πόλη Κραγκούγεβατς, καθώς μοιράζει βοδινό σούβλας και γκούλας αγριόχοιρου, ώστε οι Σέρβοι να «ψηθούν» για το εμβόλιο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:: κ το συζήτησα σήμερα με διευθ της περιφέρειας διευθ ηνση υγείας που πήγα για να ρωτήσω εμβολιασμούς για ένα αφρικανικό μέρος αν χρειάζομαι

Ένας που έχει περάσει τον ιό κ έχει τεστ αντισωμάτων γιατί να μην παίρνει certificate of antibodies που να είναι ισοδύναμο του certificate of vaccimation??ώστε να ταξιδεύει άνετα χωρίς pcr και αυτός
Αφού καμιά φορά αποδεδειγμένα ο ασθενής που αναρωνει μπορεί να έχει πιο πολλά αντισώματα από κάποιον εμβολιασμενο πχ γέρο

:think: :think:
Η ασθένεια εξαρτάται από το ιικό φορτίο που θα κολλήσει. Εάν είναι μικρό το ιικό φορτίο τότε θα έχει και μικρό αριθμό αντισωμάτων. Από τη στιγμή που μπορείς να εμβολιαστείς τρεις μήνες μετά που έχεις νοσήσει, σημαίνει ότι δεν έχεις ούτε ικανό αριθμό αντισωμάτων ούτε διάρκεια.
Το εμβολιο εξασφαλίζει το μίνιμουμ αντισωμάτων ώστε να μην νοσήσεις και σου δίνει και μια εμβέλεια τουλάχιστον 6 μηνών.

Αυτά θα έπρεπε να τα ξέρει ένας διευθυντής υγείας και όχι εγώ, Ελλάδα go figure.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για μας, χρόνια τώρα, ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος όλους με τον κορονοϊο με 1% θνητότητα;

Έχουν αποφασίσει να κάνουν την υγεία ιδιωτική (καπιταλισμός). Η πανδημία τους έδειξε ότι ειναι λάθος.
Παρ’ολα αυτά δεν θέλουν να ενισχύσουν το σύστημα υγείας εδώ και έναν χρόνο για να αυξηθούν οι δυνατότητες. Τα ζυγίζουν και προτιμούν το lockdown που έχει πόστο 3 δις τον μήνα.
Αν φτιάξουν παραπάνω ΜΕΘ θα έχουμε παραπάνω θανάτους δήλωσε ο άλλος…

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.767
Πόντοι
26.141
Η ασθένεια εξαρτάται από το ιικό φορτίο που θα κολλήσει. Εάν είναι μικρό το ιικό φορτίο τότε θα έχει και μικρό αριθμό αντισωμάτων. Από τη στιγμή που μπορείς να εμβολιαστείς τρεις μήνες μετά που έχεις νοσήσει, σημαίνει ότι δεν έχεις ούτε ικανό αριθμό αντισωμάτων ούτε διάρκεια.
Το εμβολιο εξασφαλίζει το μίνιμουμ αντισωμάτων ώστε να μην νοσήσεις και σου δίνει και μια εμβέλεια τουλάχιστον 6 μηνών.

Αυτά θα έπρεπε να τα ξέρει ένας διευθυντής υγείας και όχι εγώ, Ελλάδα go figure.
Αλλο ρώτησα
Δες ξανά την ερώτηση μου

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Το να υπάρχει ένα όριο αντισωμάτων πάνω από το οποίο θα δίνεται το πιστοποιητικό δεν είναι λογικό έτσι ; Έχω φίλο που πέρασε Covid πριν μήνες και έκανε πάλι εξετάσεις πρόσφατα που έδειξαν μεγάλο αριθμό….. Μάλλον ο διευθυντής δεν ήθελε να σχολιάσει τις αποφάσεις του υπουργείου και έκανε ότι δεν ξέρει ……

Τώρα η εμβέλεια τι σχέση έχει με τον χρονικό ορίζοντα …. Εκτός απο τον διευθυντή και μείς θα μάθουμε πολλά ακόμη

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.418
Πόντοι
6.955
Αύριο κάνω το astrazeneca κι ο θεός βοηθός. Εάν δείτε ότι περνάει μήνας και δεν ξαναμπαίνω στο σάϊ, τότε παρακαλώ συμπεριλάβετε το nick μου στα κηδειόχαρτα του ΜΠΟΥ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Έχουν αποφασίσει να κάνουν την υγεία ιδιωτική (καπιταλισμός). Η πανδημία τους έδειξε ότι ειναι λάθος.
Παρ’ολα αυτά δεν θέλουν να ενισχύσουν το σύστημα υγείας εδώ και έναν χρόνο για να αυξηθούν οι δυνατότητες. Τα ζυγίζουν και προτιμούν το lockdown που έχει πόστο 3 δις τον μήνα.
Αν φτιάξουν παραπάνω ΜΕΘ θα έχουμε παραπάνω θανάτους δήλωσε ο άλλος…
Ενώ τώρα που πεθαίνει το 20% εκτος ΜΕΘ είναι καλυτερα....
Εδώ σου λέει ο άλλος με θράσος ότι έρχονται οι τουρίστες κυκλοφορούν όπως γουστάρουν, ενώ εσύ -κανονικά- πρέπει να στείλεις το μήνυμα σου για να πας μέχρι περίπτερο.
Δηλαδή οκ, κοροϊδα είμαστε κοροϊδα, αλλά για πόσο;

Να σε κοροϊδεύει αυτή η μούρη και να αποφασίζει για σένα πάει πολύ...

20210327_230440.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αλλο ρώτησα
Δες ξανά την ερώτηση μου
μα απάντησα. Δεν μπορείς να πάρεις ισοδύναμο έγγραφο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού γιατί με τον εμβολιασμό έχεις περισσότερα αντισώματα και για περισσότερο χρόνο.
Πάμε για health passport παγκοσμίως και όχι απλά ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή αντισώματα.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Ενώ τώρα που πεθαίνει το 20% εκτος ΜΕΘ είναι καλυτερα....
Εδώ σου λέει ο άλλος με θράσος ότι έρχονται οι τουρίστες κυκλοφορούν όπως γουστάρουν, ενώ εσύ -κανονικά- πρέπει να στείλεις το μήνυμα σου για να πας μέχρι περίπτερο.
Δηλαδή οκ, κοροϊδα είμαστε κοροϊδα, αλλά για πόσο;

Να σε κοροϊδεύει αυτή η μούρη και να αποφασίζει για σένα πάει πολύ...

20210327_230440.jpg

Από άτομο που απέλυσε γιατρούς και ζήτησε να μην του κλέψει τη δόξα η τρόικα, και μετά από 5 χρόνια η κυβέρνηση του αναγκάστηκε να επιτάξει…. Περιμένεις τίποτα καλύτερο ;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το να υπάρχει ένα όριο αντισωμάτων πάνω από το οποίο θα δίνεται το πιστοποιητικό δεν είναι λογικό έτσι ; Έχω φίλο που πέρασε Covid πριν μήνες και έκανε πάλι εξετάσεις πρόσφατα που έδειξαν μεγάλο αριθμό….. Μάλλον ο διευθυντής δεν ήθελε να σχολιάσει τις αποφάσεις του υπουργείου και έκανε ότι δεν ξέρει ……

Τώρα η εμβέλεια τι σχέση έχει με τον χρονικό ορίζοντα …. Εκτός απο τον διευθυντή και μείς θα μάθουμε πολλά ακόμη
οι κανονισμοί δεν βγαίνουν σύμφωνα με τις εξαιρέσεις αλλά σύμφωνα με τη γενική πλειοψηφία.
Έχει καταντήσει κουραστικό εδώ μέσα το επιχείρημα που ξεκινάει με "έχω ένα φίλο που..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom