Εγω ειμαι υπερβολικος?
Γιατι, υπαρχει κανενας που δεν ξερει οτι ο καπνος, το λιπος, η ζαχαρη, τα παραπανισια κιλα, η υπερβολική ταχυτητα στην οδηγηση, το αλκοολ, και ενα σωρο αλλα πραγματα, κάνουν κακο? Πρεπει να το πουν στις ειδησεις? Και ετσι να γινοταν ομως, θα αρχιζανε παλι καποιοι να λενε "γιατι μας λετε οτι κανει κακο η ζαχαρη? το αλκοολ δεν κανει?" και αν λεγανε για το αλκοολ, "γιατι μας λετε οτι το αλκοολ κάνει κακο? η ζαχαρη δεν κανει?" κλπ κλπ.
Αλέξανδρε όλα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα.
Για παράδειγμα στη τηλεόραση στις διαφημίσεις τι θα δεις ;
Δοκιμάστε την καινούρια πίτσα dominos με 16 τυριά
Δοκιμάστε την νέα λάκτα με γεύση χυμό Στρουθοκάμηλου
Δοκιμάστε το νέο Johnny Walker να περπατήσετε στο φεγγάρι
Δοκιμάστε την καινούρια shell 100 οκτανίων για μέγιστη απόδοση στο αυτοκίνητό σας με φουλ γκάζια
Όλα αυτά τα παραδείγματα, ποιο από όλα κάνει καλό;
Η τηλεόραση που τα παίζει αυτά έχει παρει μαρούλι χοντρό..
Τους νοιαζει αν όλα αυτά θα έχουν αρνητικες επιπτώσεις σε πολύ κόσμο;
Δεν έχω δει ή έχω δει πολύ σπάνια να παίζουν διαφημίσεις για καλή διατροφή, για γυμναστικη, για καλές πραξεις να προστατεύουμε το.περιβάλλον πχ
Αυτές οι μαλακιες επηρεάζουν πολλούς, παίζει τώρα λόγου χάριν εκπομπή για γυμναστικη, μετά από λίγο σου πετάει διαφημίσεις για καινούριο κρουασάν με 5 γεμίσεις.
Καταστροφικά όλα αυτά, θα ήταν προτιμότερο να δείχνει έξω από κάθε συσκευασία κρουασάν τα αρνητικά οπως και σε οτιδήποτε άλλο..όπως δείχνει και στα τσιγάρα, δεν γίνεται όμως.
Παίζει μαρούλι στη μέση