Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.761
Πόντοι
5.006
Αύριο κάνω το astrazeneca κι ο θεός βοηθός. Εάν δείτε ότι περνάει μήνας και δεν ξαναμπαίνω στο σάϊ, τότε παρακαλώ συμπεριλάβετε το nick μου στα κηδειόχαρτα του ΜΠΟΥ.
τυπε θα ηθελες να αφησεις ενα μηνυμα εδω, ως τα τελευταια σου λογια πριν πεθανεις? :think:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Από άτομο που απέλυσε γιατρούς και ζήτησε να μην του κλέψει τη δόξα η τρόικα, και μετά από 5 χρόνια η κυβέρνηση του αναγκάστηκε να επιτάξει…. Περιμένεις τίποτα καλύτερο ;
Εκει που φτύνεις θα γλείψεις λέει μια σοφή κουβέντα.
Όπως με το Μακεδονικό, πουλήθηκε η Μακεδονία μας έλεγε πριν 2 χρόνια.
Μια χαρά είναι η συμφωνία φωνάζει σήμερα με περηφανια

Μη θυμηθώ τώρα αυτά που έλεγε για τον Μητσοτάκη και την οικογένειά του πριν 10 χρόνια.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
οι κανονισμοί δεν βγαίνουν σύμφωνα με τις εξαιρέσεις αλλά σύμφωνα με τη γενική πλειοψηφία.
Έχει καταντήσει κουραστικό εδώ μέσα το επιχείρημα που ξεκινάει με "έχω ένα φίλο που..."

Όταν κάποια πράματα τα μαθαίνουμε από πρώτο χέρι, έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία από κάτι που διαβάσαμε στο Ίντερνετ, είτε αυτό σου αρέσει είτε σου χαλάει τα επιχειρήματα φίλε μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.906
Πόντοι
26.141
μα απάντησα. Δεν μπορείς να πάρεις ισοδύναμο έγγραφο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού γιατί με τον εμβολιασμό έχεις περισσότερα αντισώματα και για περισσότερο χρόνο.
Πάμε για health passport παγκοσμίως και όχι απλά ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή αντισώματα.
Δλδ αν εγώ η εσύ το περάσαμε πριν ένα μήνα κ έχουμε 50 χιλιάδες πχ αντισώματα σήμερα κ ένα γέρος έκανε πριν τρεις μήνες εμβολιασμό κ έχει λιγότερα αντισώματα τότε για ποιο λόγο ο γέρος μπορεί να ταξιδεύει δίχως pcr κ εσύ κ εγώ δεν μπορούμε;;;
Ίσως θα πρέπει να θέσουν κ τεστ. Antibodies σε ίδια ισχύει με certificate of vaccination

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αύριο κάνω το astrazeneca κι ο θεός βοηθός. Εάν δείτε ότι περνάει μήνας και δεν ξαναμπαίνω στο σάϊ, τότε παρακαλώ συμπεριλάβετε το nick μου στα κηδειόχαρτα του ΜΠΟΥ.
σκέψου ότι αν βγάλεις καλοκαίρι, ο πασάογλου στη μύκονο για τη χορηγεία στο όνομα θα σου κερνάει το πρώτο ποτό στο μαγαζί για όλο το καλοκαίρι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.770
Πόντοι
12.756
ετοιμασου για ριγη,κρυαδες..για δεκατα θα σου πω αργοτερα και κακουχια δεν εχουν ερθει ακομα

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Δλδ αν εγώ η εσύ το περάσαμε πριν ένα μήνα κ έχουμε 50 χιλιάδες πχ αντισώματα σήμερα κ ένα γέρος έκανε πριν τρεις μήνες εμβολιασμό κ έχει λιγότερα αντισώματα τότε για ποιο λόγο ο γέρος μπορεί να ταξιδεύει δίχως pcr κ εσύ κ εγώ δεν μπορούμε;;;
Ίσως θα πρέπει να θέσουν κ τεστ. Antibodies σε ίδια ισχύει με certificate of vaccination

Είναι απλά θέμα πολιτικής επιλογής, τι περιμένεις να σου απαντήσει ρε φίλε ;
Τα αντισώματα που έκανες εσυ από τον κοβιτ είναι χαμηλότερης ποιότητας από τα αντισώματα του εμβολίου. Χαχαχαχαχαχ

Τον αριθμό καντον καλύτερα 6000 αντισώματα, είναι πιο ρεαλιστικό. Στο λέω από άτομο που πέρασε και μου έδειξε εξετάσεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όταν κάποια πράματα τα μαθαίνουμε από πρώτο χέρι, έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία από κάτι που διαβάσαμε στο Ίντερνετ, είτε αυτό σου αρέσει είτε σου χαλάει τα επιχειρήματα φίλε μου.
ντάξει φίλε, η ξαδέρφη σου μπορεί να είδε και τον bigfoot ή μπορεί να τα έφτιαξε με πλούσιο από το μπαγκλαντές. whatever
την επόμενη φορά θα πούμε στην κυβέρνηση να νομοθετεί σύμφωνα με τον ξάδερφο του μπατζανάκη που του είπε ο περιπτεράς που άκουσε από την ανηψιά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.906
Πόντοι
26.141
Είναι απλά θέμα πολιτικής επιλογής, τι περιμένεις να σου απαντήσει ρε φίλε ;
Τα αντισώματα που έκανες εσυ από τον κοβιτ είναι χαμηλότερης ποιότητας από τα αντισώματα του εμβολίου. Χαχαχαχαχαχ
Αν εγώ που αθρνηδα πχ τον προηγούμενο μήνα κ έχω 50 χιλιάδες αντισώματα κ ο άλλος που έκανε το εμβολιο πριν δύο μήνες έχει 40 χιλιάδες αντισώματα είναι άδικο ως κ πονηρό..
Αν. Δεν έχω αντισώματα δεκτό αλλά αν Έχει δημιουργησει ο οργανισμός σου. Είναι άδικο

Βέβαια όντως άμα υπάρχει γιατρός ιολογος μπορεί να πει αν πέρα του αριθμού υπάρχει κ ποιοτικό αντισώμα!!? Δεν το ξερω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι, ίσως θα έπρεπε να προβλεφθεί σαν προϋπόθεση ένα μίνιμουμ αριθμός αντισωμάτων, είτε από ασθένεια είτε από εμβόλιο. Δεν ξέρω αν αλλάζει και η διάρκεια στην μία και την άλλη περίπτωση.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Αν εγώ που αθρνηδα πχ τον προηγούμενο μήνα κ έχω 50 χιλιάδες αντισώματα κ ο άλλος που έκανε το εμβολιο πριν δύο μήνες έχει 40 χιλιάδες αντισώματα είναι άδικο ως κ πονηρό..
Αν. Δεν έχω αντισώματα δεκτό αλλά αν Έχει δημιουργησει ο οργανισμός σου. Είναι άδικο

Βέβαια όντως άμα υπάρχει γιατρός ιολογος μπορεί να πει αν πέρα του αριθμού υπάρχει κ ποιοτικό αντισώμα!!? Δεν το ξερω

Εδώ βγήκε μελέτη που δείχνει ότι μετά τον εμβολιασμό σε κάποιους τα αντισώματα πέφτουν κατακόρυφα.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: υπάρχει μνήμη και σε περίπτωση επαναμόλυνσης ο οργανισμός θα τα αυξήσει άμεσα.

Δεν απαντάνε αν υπάρχει μνήμη μόνο για εμβολιασμένους η και για όσους έχουν ήδη περάσει Covid.

Ούτε απαντάνε αφού υπάρχει μνήμη γιατί πρέπει να γίνει επανάληψη του εμβολιασμό τον επόμενο χρόνο ….

Πολλά δεν στέκουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.906
Πόντοι
26.141
Ναι, ίσως θα έπρεπε να προβλεφθεί σαν προϋπόθεση ένα μίνιμουμ αριθμός αντισωμάτων, είτε από ασθένεια είτε από εμβόλιο. Δεν ξέρω αν αλλάζει και η διάρκεια στην μία και την άλλη περίπτωση.
Ασφαλώς κ θα έπρεπε

Όπως κ δε σημαίνει. Ότι κάποιος που εμβολιαστηκες θα έχει μια ζωή αντισώματα άρα κ αυτός θα πρέπει να. Κάνει τεστ αντισωμάτων πχ αν μετά από έξι δέκα μήνες θέλει να ταξιδεψει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτη ειναι σημαντικη ειδηση και χρησιμη αναρτηση.
Οχι το τι ειπε ο Συψας και πώς το ειπε
Μπραβο τύπε
Ώσπου να γράψει ο πρώτος για σιωνιστική συνωμοσία, που σκοπό έχει να μας εισάγει τίποτα κακόηθες με την εισπνοή, για να ξεκινήσει και η θάλασσα των ψεκασμένων.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτη ειναι σημαντικη ειδηση και χρησιμη αναρτηση.
Οχι το τι ειπε ο Συψας και πώς το ειπε
Μπραβο τύπε
οι επιστήμονες αργά ή γρήγορα θα σώσουν πάλι την παρτίδα της ανθρωπότητας χωρίς να πάρουν τα credits που τους αξίζουν.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.947
Πόντοι
3.556
Ενώ τώρα που πεθαίνει το 20% εκτος ΜΕΘ είναι καλυτερα....
Εδώ σου λέει ο άλλος με θράσος ότι έρχονται οι τουρίστες κυκλοφορούν όπως γουστάρουν, ενώ εσύ -κανονικά- πρέπει να στείλεις το μήνυμα σου για να πας μέχρι περίπτερο.
Δηλαδή οκ, κοροϊδα είμαστε κοροϊδα, αλλά για πόσο;

Να σε κοροϊδεύει αυτή η μούρη και να αποφασίζει για σένα πάει πολύ...

20210327_230440.jpg
Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ο Κατμαν !!! Κλαίω!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.770
Πόντοι
12.756
λοιπον μεσημερι η γυναικα εκανε αστρα πριν λιγο ξεκινησαν ριγη,κρυαδες και τωρα και δεκατα :confused:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Θανο με εκπλησσεις αρνητικα, μου θυμιζεις εκεινον τον Ουγκαντέζο γιατρό που πεθανε απο covid κιολας, ο οποιος ελεγε οτι δεν χρειαζεται να κανουν τα κοριτσια εμβολιο κατά του καρκινου της μητρας, καθώς αρκεί απλώς να εχουν συντηρητικη σεξουαλικη ζωη. Ετσι λες κι εσυ, αφου οι χοντροι περνατε βαρια τον ιο, απλως αδυνατίστε.

Άλεξ εσυ το εμβόλιο για τον hpv τον έκανες ; Η πιστεύεις ότι αφού αφορά κυρίως τον καρκίνο τραχήλου δεν πρέπει να το κάνουν οι άντρες ; Πως θα γίνει παρελθόν φίλε μου ο ιός αν οι άντρες έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom