Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
κουτός είσαι. Είναι standard procedure. Αυτοί που κάνουνε δέκατα και ρίγη στα εμβόλια παράγουν περισσότερα αντισώματα, χτίζουν καλύτερη προστασία από τους υπόλοιπους.
Θα σε θάψει η κάρχια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αλεξ πάλι στην υπερβολή φίλε ;
Πάλι στην υπερβολή ;
Αν έπαιζε στα δελτία ειδήσεων η ενημέρωση για την επικινδυνότητα κάποιων ουσιών τόσο συχνά όσο έπαιζαν οι μελέτες για τα εμβόλια, πολλοί θα είχανε αλλάξει τη διατροφή τους.
Εδώ είχανε βγάλει σε μια φάση ότι κάποιες σοκολάτες βρεθήκανε με μια πιθανών καρκινογόνα ουσία κι οι γονείς μας μας κυνηγάγανε ποσό καιρό να μην τις πλησιάσουμε.
Δηλαδή θα πρέπει το κράτος να είναι υπεύθυνο για τα πάντα, ακόμα και για την υγεία του κόσμου. Με λίγα λόγια, είναι υπεύθυνο και για αυτόν που είναι 120 κιλά και τρώει 10 αμυγδάλου την ημέρα. Επίσης είναι υπεύθυνο για τον καρκινοπαθη που κάνει 3 πακέτα. Οκ, συμφωνώ.

Άρα επειδή το κράτος έχει να κάνει με μαλακες, μήπως θα έπρεπε να επιβάλλει τον εμβολιασμό? Χωρίς μα και μου. Αλλά εχω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο... μήπως η τοποθέτησή σου αφορά την κυβέρνηση κουλη μόνο? Αν ήταν κάποιος άλλος λες να είχες διαφορετική τοποθέτηση? :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
37,8 της εδωσα παρακεταμολη
Μια χαρά. Όσους ξέρω με άστρα έχουν κάνει μέχρι 38-38,5 αλλά τίποτα άλλο ιδιαίτερο. Όσοι το ήξεραν και πήραν κανένα ντεπόν ή πονστάν προληπτικά, μόνο λίγα ρίγη, λίγη κομμάρα το πρώτο βράδυ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.761
Πόντοι
5.006
λοιπον μεσημερι η γυναικα εκανε αστρα πριν λιγο ξεκινησαν ριγη,κρυαδες και τωρα και δεκατα :confused:

τα ιδια παθαινει και οταν βλεπει την μουτσουνα σου...
δεν την επιασε το εμβολιο ακομα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.770
Πόντοι
12.756
Μια χαρά. Όσους ξέρω με άστρα έχουν κάνει μέχρι 38-38,5 αλλά τίποτα άλλο ιδιαίτερο. Όσοι το ήξεραν και πήραν κανένα ντεπόν ή πονστάν προληπτικά, μόνο λίγα ρίγη, λίγη κομμάρα το πρώτο βράδυ.
ναι ρε φιλε ριγη γαμησε τα λεμε...θα ξαναμπει θερμομετρο σε κανα τεταρτο να δουμε αν επεσε η θερμοκρασια

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Δηλαδή θα πρέπει το κράτος να είναι υπεύθυνο για τα πάντα, ακόμα και για την υγεία του κόσμου. Με λίγα λόγια, είναι υπεύθυνο και για αυτόν που είναι 120 κιλά και τρώει 10 αμυγδάλου την ημέρα. Επίσης είναι υπεύθυνο για τον καρκινοπαθη που κάνει 3 πακέτα. Οκ, συμφωνώ.

Άρα επειδή το κράτος έχει να κάνει με μαλακες, μήπως θα έπρεπε να επιβάλλει τον εμβολιασμό? Χωρίς μα και μου. Αλλά εχω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο... μήπως η τοποθέτησή σου αφορά την κυβέρνηση κουλη μόνο? Αν ήταν κάποιος άλλος λες να είχες διαφορετική τοποθέτηση? :)

Καλά, διάβασε όλα τα υπόλοιπα posts και θα δεις ότι απαντάνε στα ερωτήματα σου.

Τώρα ξαφνικά πετάχτηκες από άλλο επεισόδιο να υπερασπιστείς την κυβέρνηση της ΝΔ, όταν συζητάμε για τις πρακτικές των φαρμακοβιομηχανιών και των κυβερνήσεων σε όλες τις δυτικές χώρες….

Αλλά όποιος έχει τη μύγα φίλε μου…. Απαντάει ακόμη και όταν δεν του προσάπτουν κάτι συγκεκριμένο…..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
κανονικα δε πρεπει οι γυναικες και οι κατσαριδες ζουνε και απο πυρηνικες εκρηξεις αλλα μου βγαινει :confused:
μα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα έξω από τη νόρμα.
Έρωτας :grouphug:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το καινούργιο εμβόλιο που λέγεται 'ακά'.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.761
Πόντοι
5.006
μα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα έξω από τη νόρμα.
Έρωτας :grouphug:
τον συντηρει ρε τυπε!!!!τι ερωτας μας λες?????
αμα παθει τιποτα, θα ψωφησει στην πεινα ο αθηναιος...
θα γυρισει παλι στο ημιυπογειο στα πετραλωνα ναπουμε....
:confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τον συντηρει ρε τυπε!!!!τι ερωτας μας λες?????
αμα παθει τιποτα, θα ψωφησει στην πεινα ο αθηναιος...
θα γυρισει παλι στο ημιυπογειο στα πετραλωνα ναπουμε....
:confused: :confused: :confused:
έχει μια βάση αυτό δεν το σκέφτηκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Άλεξ εσυ το εμβόλιο για τον hpv τον έκανες ; Η πιστεύεις ότι αφού αφορά κυρίως τον καρκίνο τραχήλου δεν πρέπει να το κάνουν οι άντρες ; Πως θα γίνει παρελθόν φίλε μου ο ιός αν οι άντρες έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά ;
Κι ομως, το εχω κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom