Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
έπρεπε να πάρει προληπτικά αντιπυρετικό, γιατί συνήθως κάνει για μια δυο μέρες πυρετό.εχω αγχωθει λιγο
έπρεπε να πάρει προληπτικά αντιπυρετικό, γιατί συνήθως κάνει για μια δυο μέρες πυρετό.εχω αγχωθει λιγο
κουτός είσαι. Είναι standard procedure. Αυτοί που κάνουνε δέκατα και ρίγη στα εμβόλια παράγουν περισσότερα αντισώματα, χτίζουν καλύτερη προστασία από τους υπόλοιπους.εχω αγχωθει λιγο
37,8 της εδωσα παρακεταμοληέπρεπε να πάρει προληπτικά αντιπυρετικό, γιατί συνήθως κάνει για μια δυο μέρες πυρετό.
Δηλαδή θα πρέπει το κράτος να είναι υπεύθυνο για τα πάντα, ακόμα και για την υγεία του κόσμου. Με λίγα λόγια, είναι υπεύθυνο και για αυτόν που είναι 120 κιλά και τρώει 10 αμυγδάλου την ημέρα. Επίσης είναι υπεύθυνο για τον καρκινοπαθη που κάνει 3 πακέτα. Οκ, συμφωνώ.Αλεξ πάλι στην υπερβολή φίλε ;
Πάλι στην υπερβολή ;
Αν έπαιζε στα δελτία ειδήσεων η ενημέρωση για την επικινδυνότητα κάποιων ουσιών τόσο συχνά όσο έπαιζαν οι μελέτες για τα εμβόλια, πολλοί θα είχανε αλλάξει τη διατροφή τους.
Εδώ είχανε βγάλει σε μια φάση ότι κάποιες σοκολάτες βρεθήκανε με μια πιθανών καρκινογόνα ουσία κι οι γονείς μας μας κυνηγάγανε ποσό καιρό να μην τις πλησιάσουμε.
αύριο τέτοια ώρα θα είναι κομπλέέπρεπε να πάρει προληπτικά αντιπυρετικό, γιατί συνήθως κάνει για μια δυο μέρες πυρετό.
Μια χαρά. Όσους ξέρω με άστρα έχουν κάνει μέχρι 38-38,5 αλλά τίποτα άλλο ιδιαίτερο. Όσοι το ήξεραν και πήραν κανένα ντεπόν ή πονστάν προληπτικά, μόνο λίγα ρίγη, λίγη κομμάρα το πρώτο βράδυ.37,8 της εδωσα παρακεταμολη
λοιπον μεσημερι η γυναικα εκανε αστρα πριν λιγο ξεκινησαν ριγη,κρυαδες και τωρα και δεκατα
ναι ρε φιλε ριγη γαμησε τα λεμε...θα ξαναμπει θερμομετρο σε κανα τεταρτο να δουμε αν επεσε η θερμοκρασιαΜια χαρά. Όσους ξέρω με άστρα έχουν κάνει μέχρι 38-38,5 αλλά τίποτα άλλο ιδιαίτερο. Όσοι το ήξεραν και πήραν κανένα ντεπόν ή πονστάν προληπτικά, μόνο λίγα ρίγη, λίγη κομμάρα το πρώτο βράδυ.
Δηλαδή θα πρέπει το κράτος να είναι υπεύθυνο για τα πάντα, ακόμα και για την υγεία του κόσμου. Με λίγα λόγια, είναι υπεύθυνο και για αυτόν που είναι 120 κιλά και τρώει 10 αμυγδάλου την ημέρα. Επίσης είναι υπεύθυνο για τον καρκινοπαθη που κάνει 3 πακέτα. Οκ, συμφωνώ.
Άρα επειδή το κράτος έχει να κάνει με μαλακες, μήπως θα έπρεπε να επιβάλλει τον εμβολιασμό? Χωρίς μα και μου. Αλλά εχω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο... μήπως η τοποθέτησή σου αφορά την κυβέρνηση κουλη μόνο? Αν ήταν κάποιος άλλος λες να είχες διαφορετική τοποθέτηση?
γιατί τόσο άγχοςναι ρε φιλε ριγη γαμησε τα λεμε...θα ξαναμπει θερμομετρο σε κανα τεταρτο να δουμε αν επεσε η θερμοκρασια
κανονικα δε πρεπει οι γυναικες και οι κατσαριδες ζουνε και απο πυρηνικες εκρηξεις αλλα μου βγαινειγιατί τόσο άγχος
μα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα έξω από τη νόρμα.κανονικα δε πρεπει οι γυναικες και οι κατσαριδες ζουνε και απο πυρηνικες εκρηξεις αλλα μου βγαινει
γιατί τόσο άγχος
όλα καλά θα πάνε αν και καταλαβαίνω το άγχος σου.ναι ρε φιλε ριγη γαμησε τα λεμε...θα ξαναμπει θερμομετρο σε κανα τεταρτο να δουμε αν επεσε η θερμοκρασια
όλα καλά θα πάνε αν και καταλαβαίνω το άγχος σου.
τον συντηρει ρε τυπε!!!!τι ερωτας μας λες?????μα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα έξω από τη νόρμα.
Έρωτας
έχει μια βάση αυτό δεν το σκέφτηκα.τον συντηρει ρε τυπε!!!!τι ερωτας μας λες?????
αμα παθει τιποτα, θα ψωφησει στην πεινα ο αθηναιος...
θα γυρισει παλι στο ημιυπογειο στα πετραλωνα ναπουμε....
Κι ομως, το εχω κανειΆλεξ εσυ το εμβόλιο για τον hpv τον έκανες ; Η πιστεύεις ότι αφού αφορά κυρίως τον καρκίνο τραχήλου δεν πρέπει να το κάνουν οι άντρες ; Πως θα γίνει παρελθόν φίλε μου ο ιός αν οι άντρες έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά ;