gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.058
- Πόντοι
- 4.027
Καλημέρα σε ολα τα μέλη και τους επισκέπτες του forum.
Ανεβάζω στο νήμα που διημιούργησα , κριτική απο το χτεσινό ραντεβού με την Ιωάννα.
Είναι κατανοητό πως λόγω του πλήθους των δημοσιεύσεων , υπάρχει η πιθανότητα να μην ανέβει στις επίσημες κριτικές της κοπέλας.
Τίτλος : Επειγόντως Ξεμάτιασμα.
Συνάντηση : 20 Αυγούστου 2024.
Ώρα : 90 λεπτά
Κόστος : 220 ευρώ.
Θα προσπαθήσω να γράψω οτι έγραψα και στην επίσημη κριτική.
Υπάρχουνε φορές όπου κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μας.. μια περίοδος όπου κάτι μας απασχολεί και δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια απόδοση στο σεξ.
Μια τέτοια μέρα ηταν η χτεσινή.. με την διαφορά όμως οτι η κοπέλα κατάφερε να μου προσφέρει απόλαυση και να αλλάξει την διάθεση μου.
Χτύπημα της πόρτας και αντικρύζω την Ιωάννα με ενα αεράτο λουλουδένιο φόρεμα. Μόλις με είδε με αγκάλιασε και με φίλησε αισθησιακά.
Σουτιέν δεν φορούσε ενω το κιλοτάκι της ηταν στο χρώμα του κόκκινου.
Πήγαμε στο κρεβάτι με τα ρούχα.. ξεκίνησε να μου τα βγάζει.. Φιλιά βαθιά με γλώσσα και άγγιγμα απο την πλευρά μου σε ολα τα σημεία του σώματος.
Μείναμε Γυμνοί.. Ξεκίνησα να την γλείφω παντού. Στο λαιμό.. στο στήθος.. στα πόδια της και στο τέλος, στοματικό σεξ απο την πλευρά μου , όπου και τελειώσε.
Στοματικό σεξ απο την πλευρά της , βαθύ με σάλιο.. να μου λέει : Αυτό είναι ετσι για μένα.. Τοποθέτηση προφυλακτικού και βαθιά διείσδυση ιεραποστολικά.. Με κινήσεις του κορμίου της, να το δέχεται ολο και πιο μέσα της. Αλλάγη στάσης και ανεβαίνει απο πάνω μου.. στα τέσσερα και στα πλάγια.. Προχωράμε σε πρωκτικό .Βγάζω το προφυλακτικό..το αλλάζω και μπαίνω απο πίσω της. Την τοποθετώ μπρούμητα.. περνώ τα χέρια μου στο στήθος.. Κραυγές της Ιωάννας.. Μείναμε σε αυτο το ρυθμό 15 λεπτά. Αλλάγη στάσεως και συνέχιση του πρωκτικού στα πλάγια. Τα χέρια μου στο στήθος της.. να γλείφω το λαιμό της και να με κοιτάει με τα μάτια της μέσα στην απόλυτη διέγερση. Συνέχισα με cow..
Έβγαλα το προφυλακτικό και με ξεκίνησε σε ενα στοματικό.. Κομπλάρα σε κάποια φάση.. Η κοπέλα συνέχιζε χωρίς να σταματήσει καθόλου.
Οταν πλέον αδυνατούσα λόγω άγχους να τελειώσω..μου ψιθύρησε κάτι στο αυτί.. δικό μας.. δεν θα το μοιραστώ.. Μόλις το άκουσα.. τελείωσα στο στόμα της - Κατάποση.
Σε μια περίεργη μέρα για μένα η Ιωάννα κατάφερε να με κάνει να λειτουργήσω σα να ηταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου.
Ιωάννα σε Ευχαριστώ.
Αλλού τρως, άλλου πίνεις, άλλου πας και το δίνεις...
Ηλέκτρα ακούς?