Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
ωραια μεχρι να πεισεις το 30% του πληθυσμου σε ολο τον δυτικο κοσμο που ειναι υπερβαροι να αδυνατησουν, δεν ειναι πιο ευκολο να τους εμβολιασεις?
Χαχα. Καλά το πρώτο δεν θα γίνει ποτέ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δευτερα στο Ναυτικό Νοσοκομείο η πρωτη δόση Pfizer..
Αμα βγαλω ουρα θα σας ενημερώσω...
Μουτσε μαλλον λογω θεσης με λεπια σε βλεπω

Enemy-Mine.jpg

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
ωραια μεχρι να πεισεις το 30% του πληθυσμου σε ολο τον δυτικο κοσμο που ειναι υπερβαροι να αδυνατησουν, δεν ειναι πιο ευκολο να τους εμβολιασεις?

Αυτό λέμε παλικάρι μου, εσείς που βαριέστε να προσέξετε την υγεία σας κάντε το εμβόλιο άμα γουστάρετε, μην προσπαθείτε να πείσετε άτομα χαμηλού κινδύνου η άτομα που έχουν πιθανώς περάσει ασυμπτωματικοί τον ιό και έχουν ήδη αντισώματα να εμβολιαστούν.

Επίσης εσύ που ξέρεις από στατιστική θέλω να μου απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την στατιστική για να δώσει λάθος εικόνα προς όφελος του.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Για πες μου επίσης, στατιστική για τις επιπτώσεις της ζάχαρης και του junk food πόσες φορές είδες στα δελτία ειδήσεων σε σχέση με τις στατιστικές για το χαμηλό ρισκο των εμβολίων;
Πόσο είναι το κόστος ετησίως εξαιτίας των παραπάνω ; Πόσοι οι θάνατοι ;
Γιατί ένα κράτος να νομοθετεί «για το καλό μου» όσον αφορά τα εμβόλια παρουσιάζοντας μελέτες και στατιστικές της ίδιας της εταιρίας που τα παράγει και δεν έχει κανέναν έλεγχο η ίδια στις μελέτες αλλά μόνο στα τελικά αποτελέσματα ;
Οι στατιστικές δείχνουν ότι στα κράτη που αυξήθηκε η κατανάλωση ζάχαρης και junk food, υπήρξε ταυτόχρονη αύξηση των διαβητικών, καρδιολογικών προβλημάτων κλπ. Ποιες ενέργειες έχει κάνει το κράτος πάνω σε αυτό το θέμα ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτό λέμε παλικάρι μου, εσείς που βαριέστε να προσέξετε την υγεία σας κάντε το εμβόλιο άμα γουστάρετε, μην προσπαθείτε να πείσετε άτομα χαμηλού κινδύνου η άτομα που έχουν πιθανώς περάσει ασυμπτωματικοί τον ιό και έχουν ήδη αντισώματα να εμβολιαστούν.
πολυ λαθος σταση αυτη, αμα εμβολιαζαμε μονο οσους κινδυνευουν με μαγαλη πιθανοτητα , ακομη θα αλωνιζαν ενα σωρο ασθενειες, ευτυχως δεν ισακουγεται η αποψη σου, η οποια ποτέ δεν ακουστηκε για αλλα εμβολια.
Επίσης εσύ που ξέρεις από στατιστική θέλω να μου απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την στατιστική για να δώσει λάθος εικόνα προς όφελος του.
ναι και?

σημερα πχ λενε πεθανε το δευτερο ατομο απο παρενεργειες στην ελλαδα, αναμεσα σε 2 εκατ εμβολιασμενους.

3 εχουν πεθανει απο κορονοιο ηδη κατω των 18 ετων και αλλοι 70 κατω των 39.

αυτα τα νουμερα δεν σε πειθουν ακομη και αν εχεις γραμμενους τους 10.000 ηλικιωμενους που πεθαναν?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Ωραία εφόσον λοιπόν δέχεσαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την στατιστική για να βγει η εικόνα που σε συμφέρει μου αρκεί.

Όπως καταλαβαίνεις όταν ο οργανισμός φαρμάκων δεν διεξάγει ο ίδιος την έρευνα, αλλά απλά εξετάζει τα στοιχεία που παρέχει μια φαρμακοβιομηχανία, υπάρχει ένα σημαντικό κενό εγκυρότητας και ασφαλείας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ωραία εφόσον λοιπόν δέχεσαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την στατιστική για να βγει η εικόνα που σε συμφέρει μου αρκεί.

Όπως καταλαβαίνεις όταν ο οργανισμός φαρμάκων δεν διεξάγει ο ίδιος την έρευνα, αλλά απλά εξετάζει τα στοιχεία που παρέχει μια φαρμακοβιομηχανία, υπάρχει ένα σημαντικό κενό εγκυρότητας και ασφαλείας.
κανεις λαθος γιατι δεν ειμαστε στο σταδιο της εγκρισης οπου θα μπορουσες να πεις οτι οι σοβαροι επιστημονες της εταιριας λαδωθηκαν για να πουν ψεματα για τα 60.000 εμβολια της δοκιμης.

αλλα ειμαστε ηδη στο σταδιο των μαζικων εμβολιασμων με πανω απο 500.000.000 εμβολιασμενους στον πλανητη απο 120 διαφορετικα κρατη, και χιλιαδες επιβλεποντες δημοσιους και ιδιωτικους γιατρους που επιβλεπουν τους εμβολιασμενους....

δεν υπαρχει τοσο χρημα για να λαδωσουν εκατομμυρια υγειονομικους σε 120 κρατη και να κρυψουν την επικινδυνοτητα

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
κανεις λαθος γιατι δεν ειμαστε στο σταδιο της εγκρισης

Εσύ κάνεις λάθος γιατί δεν έχει καν πάρει έγκριση το εμβόλιο.

Έχει πάρει conditional authorization και στο έχει γράψει και άλλο μέλος και έκανες τον κινέζο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσύ κάνεις λάθος γιατί δεν έχει καν πάρει έγκριση το εμβόλιο.

Έχει πάρει conditional authorization και στο έχει γράψει και άλλο μέλος και έκανες τον κινέζο.
δεν παει να λεγεται οπως θες.

στα 60.000 που τα ελεγχουν 50 γιατροι της εταιριας μπορει να ειχε βαση το σεναριο σου.,

στους 500.000.000 που παρακολουθουνται σε 120 χωρες απο ιδιωτικους και δημοσιους υγειονομικους και γιατρους ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για πες μου επίσης, στατιστική για τις επιπτώσεις της ζάχαρης και του junk food πόσες φορές είδες στα δελτία ειδήσεων σε σχέση με τις στατιστικές για το χαμηλό ρισκο των εμβολίων;
Πόσο είναι το κόστος ετησίως εξαιτίας των παραπάνω ; Πόσοι οι θάνατοι ;
Γιατί ένα κράτος να νομοθετεί «για το καλό μου» όσον αφορά τα εμβόλια παρουσιάζοντας μελέτες και στατιστικές της ίδιας της εταιρίας που τα παράγει και δεν έχει κανέναν έλεγχο η ίδια στις μελέτες αλλά μόνο στα τελικά αποτελέσματα ;
Οι στατιστικές δείχνουν ότι στα κράτη που αυξήθηκε η κατανάλωση ζάχαρης και junk food, υπήρξε ταυτόχρονη αύξηση των διαβητικών, καρδιολογικών προβλημάτων κλπ. Ποιες ενέργειες έχει κάνει το κράτος πάνω σε αυτό το θέμα ;
Τι ενεργειες να κανει ρε τύπε, να βαλει πλαφον στην καταναλωση ζαχαρης ανα κατοικο?
Τι ειναι αυτα ρε φιλε? Ειναι αυτο επιχειρημα για να μην εμβολιαστεις?
Μην εμβολιασθείς ρε φιλε, δεν ειναι υποχρεωτικο. Μολονοτι ειναι αντικοινωνικη συμπεριφορα, μην το κανεις. Αλλά μην μας λες οτι αφου η Πολιτεια δεν βαζει πλαφον στα χαμπουργκερ, αρα δεν μπορει να σου ζηταει να εμβολιαζεσαι για τον κορωνοιο. Ε ελεος, νισαφι.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
δεν παει να λεγεται οπως θες.

στα 60.000 που τα ελεγχουν 50 γιατροι της εταιριας μπορει να ειχε βαση το σεναριο σου.,

στους 500.000.000 που παρακολουθουνται σε 120 χωρες απο ιδιωτικους και δημοσιους υγειονομικους και γιατρους ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Α τώρα αμφισβητείς και την επίσημη ορολογία του ΕΜΑ ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Θανο με εκπλησσεις αρνητικα, μου θυμιζεις εκεινον τον Ουγκαντέζο γιατρό που πεθανε απο covid κιολας, ο οποιος ελεγε οτι δεν χρειαζεται να κανουν τα κοριτσια εμβολιο κατά του καρκινου της μητρας, καθώς αρκεί απλώς να εχουν συντηρητικη σεξουαλικη ζωη. Ετσι λες κι εσυ, αφου οι χοντροι περνατε βαρια τον ιο, απλως αδυνατίστε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Τι ενεργειες να κανει ρε τύπε, να βαλει πλαφον στην καταναλωση ζαχαρης ανα κατοικο?

Αλεξ πάλι στην υπερβολή φίλε ;
Πάλι στην υπερβολή ;
Αν έπαιζε στα δελτία ειδήσεων η ενημέρωση για την επικινδυνότητα κάποιων ουσιών τόσο συχνά όσο έπαιζαν οι μελέτες για τα εμβόλια, πολλοί θα είχανε αλλάξει τη διατροφή τους.
Εδώ είχανε βγάλει σε μια φάση ότι κάποιες σοκολάτες βρεθήκανε με μια πιθανών καρκινογόνα ουσία κι οι γονείς μας μας κυνηγάγανε ποσό καιρό να μην τις πλησιάσουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Α τώρα αμφισβητείς και την επίσημη ορολογία του ΕΜΑ ;
δεν αμφισβητω τιποτα.
δεν με επηρεαζει .
δεν με νοιαζει.

τα νουμερα εσυ τα αμφισβητεις?

διοτι αν εγω πω κατι Α και εσυ το πεις Β, αλλα δεν σε επηρεαζω νο προμπλεμ.
αν ομως εσυ λες Α και εγω Β και εσυ με το Α σου συνεχιζεις να κρατας ζωντανη μια επιδημια και υφισταμαι εγω περιορισμους εξαιτιας σου τοτε εχω προβλημα μαζι σου γιατι μου κανεις την ζωη δυσκολη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάλι στην υπερβολή ;
Αν έπαιζε στα δελτία ειδήσεων η ενημέρωση για την επικινδυνότητα κάποιων ουσιών τόσο συχνά όσο έπαιζαν οι μελέτες για τα εμβόλια, πολλοί θα είχανε αλλάξει τη διατροφή τους.
Εδώ είχανε βγάλει σε μια φάση ότι κάποιες σοκολάτες βρεθήκανε με μια πιθανών καρκινογόνα ουσία κι οι γονείς μας μας κυνηγάγανε ποσό καιρό να μην τις πλησιάσουμε.
βασικα να γραψουν πανω σε ολα τα τροφιμα που εχουν ζαχαρη οτι η ζαχαρη ειναι η καλυτερη τροφη για τα καρκινικα κυτταρα.
καποτε ελπιζω να γινει αυτη η σημανση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πάλι στην υπερβολή ;
Εγω ειμαι υπερβολικος?
Γιατι, υπαρχει κανενας που δεν ξερει οτι ο καπνος, το λιπος, η ζαχαρη, τα παραπανισια κιλα, η υπερβολική ταχυτητα στην οδηγηση, το αλκοολ, και ενα σωρο αλλα πραγματα, κάνουν κακο? Πρεπει να το πουν στις ειδησεις? Και ετσι να γινοταν ομως, θα αρχιζανε παλι καποιοι να λενε "γιατι μας λετε οτι κανει κακο η ζαχαρη? το αλκοολ δεν κανει?" και αν λεγανε για το αλκοολ, "γιατι μας λετε οτι το αλκοολ κάνει κακο? η ζαχαρη δεν κανει?" κλπ κλπ.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Θανο με εκπλησσεις αρνητικα, μου θυμιζεις εκεινον τον Ουγκαντέζο γιατρό που πεθανε απο covid κιολας, ο οποιος ελεγε οτι δεν χρειαζεται να κανουν τα κοριτσια εμβολιο κατά του καρκινου της μητρας, καθώς αρκεί απλώς να εχουν συντηρητικη σεξουαλικη ζωη. Ετσι λες κι εσυ, αφου οι χοντροι περνατε βαρια τον ιο, απλως αδυνατίστε.

Αλέξανδρε απορώ αν κερδίζεις δικές με τον τρόπο σου ! Χαχαχαχαχαχ πραγματικά

Είπα ότι οποίος έχει θέμα με το βάρος του ας κάνει το εμβόλιο. Δεν υπάρχει λόγος επειδή αυτός είναι στην ομάδα υψηλού κινδύνου να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ένα εμβόλιο τον χρόνο και ας τρώει όσο θέλει.
Όμως τα σοβαρά κράτη θα έκανα καμπάνια πρόληψης της υγείας των πολιτών της.
Δεν σου κάνει εντύπωση ότι στη μια περίπτωση πληρώνει 20εκ€ στα ΜΜΕ και στην άλλη δεν ασχολείται ;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εγω ειμαι υπερβολικος?
Γιατι, υπαρχει κανενας που δεν ξερει οτι ο καπνος, το λιπος, η ζαχαρη, τα παραπανισια κιλα, η υπερβολική ταχυτητα στην οδηγηση, το αλκοολ, και ενα σωρο αλλα πραγματα, κάνουν κακο? Πρεπει να το πουν στις ειδησεις? Και ετσι να γινοταν ομως, θα αρχιζανε παλι καποιοι να λενε "γιατι μας λετε οτι κανει κακο η ζαχαρη? το αλκοολ δεν κανει?" και αν λεγανε για το αλκοολ, "γιατι μας λετε οτι το αλκοολ κάνει κακο? η ζαχαρη δεν κανει?" κλπ κλπ.
Στην Αμερική ένας υπέρβαρος έκανε μήνυση σε φαστφουντάδικο επειδή δεν τον προειδοποίησαν ότι θα παχύνει όταν τρώει 8 χάμπουργκερ τη μέρα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
βασικα να γραψουν πανω σε ολα τα τροφιμα που εχουν ζαχαρη οτι η ζαχαρη ειναι η καλυτερη τροφη για τα καρκινικα κυτταρα.
καποτε ελπιζω να γινει αυτη η σημανση.
Να το κανουμε οπως τα τσιγαρα τύπε.
Που γραφουν "ο καπνος σκοτωνει" και δειχνουν κατι μαυρα πνευμονια σε φωτογραφια πανω στο πακετο.
Να πηγαινει να παιρνει το παιδι μια σοκολατα απο το περιπτερο και να διαβαζει "η ζαχαρη θρεφει τον καρκινο" και να εχει και φωτογραφια καρκινοπαθους σε τελικο σταδιο.
Ελα τωρα κι εσυ!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω ειμαι υπερβολικος?
Γιατι, υπαρχει κανενας που δεν ξερει οτι ο καπνος, το λιπος, η ζαχαρη, τα παραπανισια κιλα, η υπερβολική ταχυτητα στην οδηγηση, το αλκοολ, και ενα σωρο αλλα πραγματα, κάνουν κακο?
ναι ο πατερας μου και το φιλαρακι του που ηταν της τεταρτης δημοτικου
Πρεπει να το πουν στις ειδησεις?
ναι δεν ειναι κακο, τοσες μπουρδες λενε γαι να γεμισουν τα δελτια, ας πουνε και κατι χρησιμο να τρομαξουνε οσους παρατρωνε, καπμνιζουν, πινουν κλπ ασχημα θα ηταν καθε μερα να ανακοινωνουν σημερα πεθαναν αλλοι 10 απο τισγαρο στην χωρα και αλλοι 1000 στην ευρωπη?
Και ετσι να γινοταν ομως, θα αρχιζανε παλι καποιοι να λενε "γιατι μας λετε οτι κανει κακο η ζαχαρη? το αλκοολ δεν κανει?" και αν λεγανε για το αλκοολ, "γιατι μας λετε οτι το αλκοολ κάνει κακο? η ζαχαρη δεν κανει?" κλπ κλπ.
αν πουνε για τα 5 πιο θανατηφορα.

δεν μπορει να ειναι ειδηση μια βδομαδα ο θανατος ενος νεου μοτοσυκλετιστη επειδη ηταν απο ακριβη κορβετ και να περναει στο υποσυνειδητο των παιδιων και των νεων οτι πολυ σπανια πεθαινουν μοτοσυκλετιστες απο τροχαια επειδη μονο 1 φορα το ειπαν στις ειδησεις. καθε βδομαδα που πεθαινει 1 νεος σε μηχανακι και αλλοι 3 μενουν αναπηροι να το λενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom