Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Φιλε δικός μας ψεκι η από τούς άλλους ?
απλός μαν,όχι ψέκας κτλ
απλά δεν το κάνω,πέρασα τη νόσο το καλοκαίρι
έχω γράψει και πιο πίσω άτομα του στενού μου συγγενικού κύκλου που το έκαναν και όμως νόσησαν 1 και 2 φορές

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.258
Πόντοι
1.056
Συγνώμη αν κάνω λάθος, δεν είπε ποτέ κανείς από όσο έχω παρακολουθήσει το σήριαλ COVID ότι δεν θα κολλήσεις κάνοντας το εμβόλιο αλλά ότι θα είναι ηπιότερη η νόσηση ! αυτό ήταν και το άγχος μέχρι να δοθούν στην κυκλοφορία οι πρώτες δόσεις. ΤΕΛΟΣ από εμένα και δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.526
Πόντοι
3.506
απλός μαν,όχι ψέκας κτλ
απλά δεν το κάνω,πέρασα τη νόσο το καλοκαίρι
έχω γράψει και πιο πίσω άτομα του στενού μου συγγενικού κύκλου που το έκαναν και όμως νόσησαν 1 και 2 φορές
Άμα δεν το έχεις κάνει είσαι ψεκι πάει και τελείωσε ετσι λένε αυτοί που ξέρουν το τι ξέρουν είναι μεγάλη κουβέντα - εγώ είμαι πιο εξτριμ ψεκι βάζω και λίγο σάλτσα στα πράγματα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.526
Πόντοι
3.506
Συγνώμη αν κάνω λάθος, δεν είπε ποτέ κανείς από όσο έχω παρακολουθήσει το σήριαλ COVID ότι δεν θα κολλήσεις κάνοντας το εμβόλιο αλλά ότι θα είναι ηπιότερη η νόσηση ! αυτό ήταν και το άγχος μέχρι να δοθούν στην κυκλοφορία οι πρώτες δόσεις. ΤΕΛΟΣ από εμένα και δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση.
Γιατί ρε φίλε συζήτηση κάνουμε ο καθένας με τίς εμπειρίες καί τίς απόψεις του

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Οι κάθε λογής ψέκες, ισχυριζόντουσαν ότι τα εμβόλια κατά του Ιού, φτιάχτηκαν με σκοπό να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης, 7,684 δισεκατομμύρια (2019).
πηγή πληθυσμος της γης το 2019 - Google Suche

Σήμερα Ο πληθυσμός της Γης έφτασε τους 8 δισ. κατοίκους, πηγή Ο πληθυσμός της Γης έφτασε τους 8 δισ. κατοίκους: Ιστορίες από τα παιδιά - ορόσημα

Που είναι τα δισεκατομμύρια θάνατοι, οέο;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Άμα δεν το έχεις κάνει είσαι ψεκι πάει και τελείωσε ετσι λένε αυτοί που ξέρουν το τι ξέρουν είναι μεγάλη κουβέντα - εγώ είμαι πιο εξτριμ ψεκι βάζω και λίγο σάλτσα στα πράγματα
στα @@ μου τι λένε,εγώ δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται που να βαράνε τον κώλο τους κάτω
όσο για τον φίλο παραπάνω ,ας βάλει να δει τι έλεγαν οι ροκ σταρ - τηλεγιατροί για τα εμβόλια

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Γιατί ρε φίλε συζήτηση κάνουμε ο καθένας με τίς εμπειρίες καί τίς απόψεις του
εγώ όταν κόλλησα (απο τον αδερφό μου τον εμβολιάκια) το καλοκαίρι ,πήγα προληπτικά το επόμενο πρωί στο νοσοκομείο
η κοπέλα που ήταν εκεί νοσηλεύτρια ,μου είπε ότι έχουν πάει στα επείγοντα με covid-19 άτομα εμβολιασμένα που έχουν κολλήσει 3 και 4 φορές
απίστευτο

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.526
Πόντοι
3.506
εγώ όταν κόλλησα (απο τον αδερφό μου τον εμβολιάκια) το καλοκαίρι ,πήγα προληπτικά το επόμενο πρωί στο νοσοκομείο
η κοπέλα που ήταν εκεί νοσηλεύτρια ,μου είπε ότι έχουν πάει στα επείγοντα με covid-19 άτομα εμβολιασμένα που έχουν κολλήσει 3 και 4 φορές
απίστευτο
Ασ τα κάνουν οποίοι θέλουν - ο κόσμος είναι πανέμορφος όταν τον αφήνουν ήσυχο

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Ασ τα κάνουν οποίοι θέλουν - ο κόσμος είναι πανέμορφος όταν τον αφήνουν ήσυχο
ναι εννοείται,αλλά 2 χρόνια μας κοίταζαν με μισό μάτι σαν να είμασταν λεπροί
εγώ έκανα πέρα αρκετούς "φίλους" σε αυτά τα 2 χρόνια και τελικά δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Κάπου είδα μια ενημέρωση του εοδυ
Κάπου 20% από αυτούς που πέθαναν είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό πάνω από 1 μήνα πριν..

Γι αυτό τρέχατε να κάνετε την 5η δόση να πάρετε τη ζωή σας πίσω.. μη γίνει και καμιά στραβή και φύγετε με τη ρετσινια...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
από το 73,58% που έκαναν εμβόλιο - αναμνηστική/booster έχουν κάνει 65,82%
δηλαδή 7,76% δεν έχουν κάνει ακόμα
μακάρι να μην πάνε ,αλλά τόσο χέστες που είναι το κόβω χλωμό

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Αυτό που με κάνει περισσότερο περήφανο στην ζωή μου είναι ότι δεν έκανα καμία δόση, και δεν υπέκυψα στον εκβιασμό και εκφοβισμό
Τυπαρα μου φοβερό επίτευγμα ζωής, να το κορνιζαρεις και να το βάλεις στο σαλόνι του σπιτιού σου , να το βλέπουν και τα εγγόνια σου να καμαρώνουν τον παππού τους...:confused::confused::confused:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Τυπαρα μου φοβερό επίτευγμα ζωής, να το κορνιζαρεις και να το βάλεις στο σαλόνι του σπιτιού σου , να το βλέπουν και τα εγγόνια σου να καμαρώνουν τον παππού τους...:confused::confused::confused:
:orchestra::orchestra::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
ο πατέρας μου με 3 μπόλια,νόσησε πριν μερικές μέρες
ο μικρός μου αδερφός νόσησε και μετά βάρεσε 3 μπόλια - η γυναίκα του νόσησε ,έκανε 3 μπόλια και σήμερα πάλι θετική
ο άλλος μου αδερφός με 3 μπόλια ,νόσησε πριν μια εβδομάδα με πυρετό κτλ
τρομερά τα μπόλια ,να κάμουμε βρε παιδιά
Το θέμα είναι να μην έχουμε συμπτώματα και να το περνάμε ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...όχι στις καφετέριες και σε ταβέρνες αλλά ούτε και στα νοσοκομεία.
Για αυτό γίνονται τα εμβόλια.
Ξέρετε πόσους έχω ακούσει που σκυλομετανιωσαν που έμειναν ανεμβολιαστοι και το πέρασαν δύσκολα;Ιδίως όσοι έχουν ζάχαρο η καρδιακά θέματα δυσκολεύονται πολύ.Υγιεις οργανισμοί ΙΣΩΣ το περάσουν χαλαρά ...επιβαρυμένοι οργανισμοί μπορεί και να μην αντέξουν.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.526
Πόντοι
3.506
Αυτό που με κάνει περισσότερο περήφανο στην ζωή μου είναι ότι δεν έκανα καμία δόση, και δεν υπέκυψα στον εκβιασμό και εκφοβισμό
Μην τους παρεξηγήσεις είναι μέσα στα νεύρα γιατί τους δούλεψαν και 2 δόσεις δεν ήταν μόνο αλλά περισσότερο και η ανοσία δεν ήρθε και μάσκες φόρεσαν και νοσούν και πεθαίνουν και την μπάλα χασαν και το γήπεδο όλο

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Μην τους παρεξηγήσεις είναι μέσα στα νεύρα γιατί τους δούλεψαν και 2 δόσεις δεν ήταν μόνο αλλά περισσότερο και η ανοσία δεν ήρθε και μάσκες φόρεσαν και νοσούν και πεθαίνουν και την μπάλα χασαν και το γήπεδο όλο
μας μισούν κιόλας,το βλέπεις στα μάτια τους

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.829
Πόντοι
3.715
ναι εννοείται,αλλά 2 χρόνια μας κοίταζαν με μισό μάτι σαν να είμασταν λεπροί
εγώ έκανα πέρα αρκετούς "φίλους" σε αυτά τα 2 χρόνια και τελικά δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ
εμείς είμαστε οι ήρωες, αυτό το μικρό ποσοστό που δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς, λοιδωρίες, υποβιβασμούς, απολύσεις, απειλές, ταπεινώσεις, εξευτελισμούς, αποκλεισμούς.
Το 2% του πληθυσμού έχει ικανότητα κριτικής σκέψης και την χρησιμοποιεί, το 8% νομίζει ότι σκέπτεται αλλά το παλεύει, το 90% προτιμά να πεθάνει παρά να σκεφτεί.
Αντέξαμε, αντέχουμε, αντιστεκόμαστε.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.302
Πόντοι
2.257
Με Πασόκ δεν θα υπήρχαν καν αναπνευστικοί ιοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom