Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Δεν εχω αδελφια ρε φιλε
Μια βαφτισιμια εχω, κορη ξαδερφου, στα 26, αλλά τα εφτιαξε με εναν καπετανιο
Μου πέφτει λίγο μεγάλη.. αλλά μπορώ να κάνω τα ρεπό του κάπτεν ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Ε όσα είναι... Από το να τα κάνουν ξένοι ας τα κάνει ένας δικός σας άνθρωπος...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
65 οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ..
αύξηση σχεδόν 50% από 24/6

36 οι ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ..
μείωση σχεδόν 15% από 24/6

Υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει ακόμα ότι έχουμε κύμα εμβολιασμενων;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
τυπε δεν ξερω για θανατους αλλα ξερω τουλαχιστον εναν που εχει παρενεργειες και του αρεσουν ακομα περισσοτερο οι τραβελοπουτσες, εσένα.
το ότι εισαι κοντος, χοντρος, καραφλος και το παιζεις πλουσιος στο μπου ειναι δυστυχως επειδη εισαι ναυαγιο και οχι απο εμβολιο :confused:
troba.png
Μην ξεχνάς ότι νομίζει ότι γράφει και έξυπνα ποστ και πάντα γελάει μόνος του, αφού κανένας δεν κάνει like στις μαλακιες που ποστάρει.

Είναι τέτοιο ναυάγιο όπως στην ταινία με τον Τομ Χανκς που μιλούσε στην μπάλα μόνος του.

Έτσι και ο σαπιος μισελληνας κουραδοΤροβαδουρος ποστάρει και μετά χαζογελαει. :think: :badair:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Σου γρασαρουν το γκροβερακι πριν σου κάνουν το κωλαρακι άχρηστο.
Και η αγαπημένη σου γεύση το σκατό δώρο από μενα ξεφτιλισμένε....:shit::shit::shit:

Screenshot_2022-07-08-17-06-41-963_com.alohamobile.browser.lite.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Επειδη στον κοινωνικο και εργασιακο κυκλο μου εχω πολλες περιπτωσεις που νοσουν, ας προσεχετε, φορατε μασκα, τουλαχιστον για οσο υπαρχει εξαρση. Και υπαρχει εξαρση.
Δεν χρειαζονται διαχωρισμοι σε ανεμβολιαστους και εμβολιασμενους.
Με παιρνει τηλεφωνο γνωστη μου, πληρως εμβολιασμενη, και δεν την γνωρισα στο τηλεφωνο που μου μιλαγε. Αλλοιωμενη η φωνη της απο τον ιο. Να μου λεει πεθαινει, ποναει ολο της το κορμι. Νταλα καλοκαιρι, που υποτιθεται δεν υπαρχουν αυτα.
Φαρμακοποιος μου ειπε οτι στα ραπιντ τεστ γινεται χαμος απο θετικα κρουσματα. Τον ρωταω Τι συμπτωματα εχουν; -Υψηλο πυρετο, λοιμωξη ανω αναπνευστικου, βρασιμο στο στηθος, λαιμο.
To καλοκαίρι αυξάνονται τα κρούσματα γιατί ο ανεγκεφαλος νεοέλληνας σε βαφτίσεις ,γλέντια και γάμους αγκαλιάζει τον διπλανό του λες και γύρισε από τις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοες...
Τον χειμώνα αυξάνεται η υγρασία και ο συνωστισμός σε εσωτερικούς χώρους άρα πάλι αυξάνονται τα κρούσματα...
Συμπέρασμα:δεν φταίει ο καιρός αλλά Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
Και όσο ο νεοέλληνας στερείται περιεχομένου στο κρανίο η κινεζική πανούκλα δεν φεύγει.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
To καλοκαίρι αυξάνονται τα κρούσματα γιατί ο ανεγκεφαλος νεοέλληνας σε βαφτίσεις ,γλέντια και γάμους αγκαλιάζει τον διπλανό του λες και γύρισε από τις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοες...
Τον χειμώνα αυξάνεται η υγρασία και ο συνωστισμός σε εσωτερικούς χώρους άρα πάλι αυξάνονται τα κρούσματα...
Συμπέρασμα:δεν φταίει ο καιρός αλλά Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
Και όσο ο νεοέλληνας στερείται περιεχομένου στο κρανίο η κινεζική πανούκλα δεν φεύγει.
Άρα αγκαλιάζονται μόνο οι εμβολιασμενοι; Για αυτό και έχουν αυξηθεί 50% στις ΜΕΘ;
Τους ανεμβολιαστους τους έχουν στη γωνία; Για αυτό έχουν μειωθεί 15% στις ΜΕΘ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Άρα αγκαλιάζονται μόνο οι εμβολιασμενοι; Για αυτό και έχουν αυξηθεί 50% στις ΜΕΘ;
Τους ανεμβολιαστους τους έχουν στη γωνία; Για αυτό έχουν μειωθεί 15% στις ΜΕΘ;
Οι εμβολιασμενοι,ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ,θεωρούν τον εαυτό τους άτρωτο για αυτό είναι όλο αγκαλιές και φιλιά .

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Οι εμβολιασμενοι,ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ,θεωρούν τον εαυτό τους άτρωτο για αυτό είναι όλο αγκαλιές και φιλιά .
Καμια φορά η αίσθηση ασφάλειας είναι χειρότερη κι από τον κίνδυνο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Καμια φορά η αίσθηση ασφάλειας είναι χειρότερη κι από τον κίνδυνο.
Και άντε να την περάσεις στο πόδι και χωρίς συμπτώματα με μόνο μια ένδειξη θετική ...αν έχεις και πυρετό και πόνους εκεί τι γίνεται;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Και άντε να την περάσεις στο πόδι και χωρίς συμπτώματα με μόνο μια ένδειξη θετική ...αν έχεις και πυρετό και πόνους εκεί τι γίνεται;
Η Ο5 βαράει υψηλό πυρετό. Δεν λέει ειδικά μες στο καλοκαίρι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Το 1ο που λες μου φαίνεται αστείο.. δεν έχει φτάσει το εμβόλιο σε απομακρυσμένες περιοχές; Το ρεύμα έφτασε τουλάχιστον; Δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διακύμανση όπως υποθέτεις.. και γω υπόθεση κάνω.. αλλά βάση στατιστικής η δική μου ίσως είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.. ένας μαθηματικός αν υπάρχει να μας δώσει τα φώτα του ..
Διαστρέφεις αυτά που έγραψα. Αλίμονο να ισχυριζόμουν ότι σε αυτά τα μέρη δεν εμβολιάζονται λόγω έλλειψης εμβολίων. Έγραψα ότι σε τέτοια μέρη οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι δεν θα κολλήσουν, εκτός κι αν έρθει κάποιος ασθενής από αλλού. Αυτό έγραψα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Διαστρέφεις αυτά που έγραψα. Αλίμονο να ισχυριζόμουν ότι σε αυτά τα μέρη δεν εμβολιάζονται λόγω έλλειψης εμβολίων. Έγραψα ότι σε τέτοια μέρη οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι δεν θα κολλήσουν, εκτός κι αν έρθει κάποιος ασθενής από αλλού. Αυτό έγραψα.
Άμα δεν μπορούμε να χαριτολογησουμε τι να πω..

Και εγώ σου λέω ότι σε αυτά τα απομακρυσμένα χωριά δεν είναι μόνο ανεμβολιαστοι ή μόνο ανεμβολιαστοι που δεν θα νοσήσουν.. όλοι έχουν την ίδια έκθεση στον ιό..

Όλοι εκτίθενται στον ιό πάνω κάτω ομοιόμορφα... Δεν είναι οι ανεμβολιαστοι σε κάποια γυάλα και δεν αυξάνονται στις ΜΕΘ...
Και παρότι εκτίθενται το ίδιο οι εμβολιασμενοι έχουν αυξηθεί κατά 50% στις ΜΕΘ...

Τέλος το 75% του πληθυσμού πιάνει πλέον το 64% των ΜΕΘ... Λυπάμαι πραγματικά αλλά αυτό που έχω προβλέψει καιρό φαίνεται να έρχεται όλο κ πιο σύντομα....

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Παστιλιες για συμπτώματα covid..

Συνημμένα

• FB_IMG_1657371305980.jpg
    FB_IMG_1657371305980.jpg
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 83

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Άλλαξε ο τρόπος που παρουσιάζουν τις εκθέσεις... Γιατί άραγε...;;
Εκτός του ότι την κάνουν εβδομαδιαία.. δεν αναφέρεται πόσοι είναι εμβολιασμενοι κ ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ...
Πόσο καλοπροαίρετα να το πάρουμε αυτό;;;
Τι μαλακίες δικαιολογίες θα βρείτε πάλι;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Άλλαξε ο τρόπος που παρουσιάζουν τις εκθέσεις... Γιατί άραγε...;;
Εκτός του ότι την κάνουν εβδομαδιαία.. δεν αναφέρεται πόσοι είναι εμβολιασμενοι κ ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ...
Πόσο καλοπροαίρετα να το πάρουμε αυτό;;;
Τι μαλακίες δικαιολογίες θα βρείτε πάλι;;

Με 75% εμβολιασμενων, σχεδον ολοι στις ΜΕΘ ειναι εμβολιασμενοι....
Ευτυχως ομως που εκαναν εμβολιο και δεν νοσησαν βαρια...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
ο πατέρας μου με 3 μπόλια,νόσησε πριν μερικές μέρες
ο μικρός μου αδερφός νόσησε και μετά βάρεσε 3 μπόλια - η γυναίκα του νόσησε ,έκανε 3 μπόλια και σήμερα πάλι θετική
ο άλλος μου αδερφός με 3 μπόλια ,νόσησε πριν μια εβδομάδα με πυρετό κτλ
τρομερά τα μπόλια ,να κάμουμε βρε παιδιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom