Νέα

Ποιό από τα μέλη που το δηλώνουν, πιστεύετε ότι διαθέτει πραγματικά οικία στην περιοχή της Γλυφάδας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος από τους κάτωθι υποψηφίους πιστεύετε ότι διαθέτει πραγματικά οικία στην περιοχή της Γλυφάδας;

• Νίπλης

Ψήφοι: 23 35,4%
  • tellystalone6969 (πρώην Λάκης 33)

Ψήφοι: 5 7,7%
  • athinaios44

Ψήφοι: 22 33,8%
  • Κώλος Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ψήφοι: 22 33,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.674
Πόντοι
19.795
Τελικα η Ποντια δινει κωλο; Η, αδικα την ψηφισαμε:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.727
Πόντοι
12.756
σεντονι σπερματος μην σκασει στην γουρουνοφατσα σου προσεχε ΙΣΟΒΙΤΗ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
εσυ εισαι που ζητας και αποδειξεις σε πριντ σκριν απο αλλους ....

Αυτο που ειπα εγω επιβεβαιωνεται τουλαχιστον εστω και 2 ωρες πριν ..
Για βάλε μας και το δικό σου που οπως ισχυρίζεσαι δεν εβγαλες απο το κώλο σου :coffee:

Οποτε, στο καλο και πάμε παρακάτω, το κοντερ ειναι επάνω και εγραψε ότι εγραψε ..

Την επόμενη φορά να κρατάς καλυτερα στατιστικά

Δεν με καίει και τόσο το γεγονός όπως φαίνεται να καίει εσάς για να κρατάω αποδεικτικά και να είμαι ο μόνος που παρακολουθεί και έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό τα 15 τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας.

Εξάλλου το να θριαμβολογεί ένας γνήσιος Γλυφαδιώτης το ότι κέρδισε με διαφορά μιας μόλις ψήφου έναν σώγαμπρο μισθωτό ( όπως τον χαρακτηρίζετε), γεννά από μόνο του υποψίες.

Σας αφήνω τώρα να βάλετε κάνα σώβρακο, την ρομπ ντε σαμπρ και παντόφλες, και να βγείτε να κάνετε το γύρο του θριάμβου εσωτερικά της περίφραξης της οικίας σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε την πινέζα να κρατά ομπρελίνο και να τρέχει ξωπίσω σας για να μην σας κάψει τα μαγουλάκια σας ο απογευματινός ήλιος.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.862
Πόντοι
12.756
Μόλις μου ανέφεραν ό

Δεν με καίει και τόσο το γεγονός όπως φαίνεται να καίει εσάς για να κρατάω αποδεικτικά και να είμαι ο μόνος που παρακολουθεί και έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό τα 15 τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας.

Εξάλλου το να θριαμβολογεί ένας γνήσιος Γλυφαδιώτης το ότι κέρδισε με διαφορά μιας μόλις ψήφου έναν σώγαμπρο μισθωτό ( όπως τον χαρακτηρίζετε), γεννά από μόνο του υποψίες.

Σας αφήνω τώρα να βάλετε κάνα σώβρακο, την ρομπ ντε σαμπρ και παντόφλες, και να βγείτε να κάνετε το γύρο του θριάμβου εσωτερικά της περίφραξης της οικίας σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε την πινέζα να κρατά ομπρελίνο και να τρέχει ξωπίσω σας για να μην σας κάψει τα μαγουλάκια σας ο απογευματινός ήλιος.
πολλα εγραψες ... :coffee:
Θα σου περάσει σε κανα 2 μερες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
Αυτο το "παιχνιδι" το ξερω καλυτερα απο εσας ..
Αν εβγαινα δευτερος θα γινοταν παρτι εδω ..αυτος ηταν και ο καημό σας γι αυτο και "ξυπνησες" ενα νημα που ειχε θαφτει απο εχθες για να μας το υπενθυμισεις ...
Τωρα που τον ήπιατε με διακατεχει φόβος μην χάσω ... ;;;

Περίμενα καλύτερη εξηγηση, τουλαχιστον πιο εξυπνη

Τις έξυπνες, τις δίνει ο "συνεργάτης" της ΕΥΠ. Εγώ μόνο χαζές δίνω.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
3.935
Πόντοι
5.396
Παρακαλώ οι ηττημένοι να φερθούν κόσμια και να παραδώσουν στον νικητή, κλειδιά και ... πόμολα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.862
Πόντοι
12.756
Δες αυτο και παίρνε βαθιες ανάσες

200w.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.727
Πόντοι
12.756
Έτσι!

Δείξτε ανωτερότητα!
τι ειμαι εγω ρε Αγιε κανας πρωην ξεβρακωτος που επιασα λεφτα με λοβιτουρες και τωρα το παιζω καμποσος αλλα με βλεπουν και στριβουν κεφαλι;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
τι ειμαι εγω ρε Αγιε κανας πρωην ξεβρακωτος που επιασα λεφτα με λοβιτουρες και τωρα το παιζω καμποσος αλλα με βλεπουν και στριβουν κεφαλι;

Πιο ωραία τα είπε ο κώλος της Ιωάννας, αλλά και εσάς σας αναγνωρίζω ότι κάνατε προσπάθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom