Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.862
- Πόντοι
- 12.756
κατσε τωρα , θα γινει συσκεψη και θα σκασει σεντονι μαλακίας
κατσε τωρα , θα γινει συσκεψη και θα σκασει σεντονι μαλακίας
Τελικα η Ποντια δινει κωλο; Η, αδικα την ψηφισαμε
Δε δίνειΤελικα η Ποντια δινει κωλο; Η, αδικα την ψηφισαμε
Ειχα ψηφισει απο την αρχη.εισαι ο 23 ;
ψαχνουμε τον Τζορνταν εδω μεσα
πες του δινει ο ακριβως απο πανω απο αυτηνΔε δίνει
εσυ εισαι που ζητας και αποδειξεις σε πριντ σκριν απο αλλους ....
Αυτο που ειπα εγω επιβεβαιωνεται τουλαχιστον εστω και 2 ωρες πριν ..
Για βάλε μας και το δικό σου που οπως ισχυρίζεσαι δεν εβγαλες απο το κώλο σου
Οποτε, στο καλο και πάμε παρακάτω, το κοντερ ειναι επάνω και εγραψε ότι εγραψε ..
Την επόμενη φορά να κρατάς καλυτερα στατιστικά
Φτου σου ρε γαμωτο. Επρεπε να ψηφισω ΝιπληΔε δίνει
πολλα εγραψες ...Μόλις μου ανέφεραν ό
Δεν με καίει και τόσο το γεγονός όπως φαίνεται να καίει εσάς για να κρατάω αποδεικτικά και να είμαι ο μόνος που παρακολουθεί και έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό τα 15 τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας.
Εξάλλου το να θριαμβολογεί ένας γνήσιος Γλυφαδιώτης το ότι κέρδισε με διαφορά μιας μόλις ψήφου έναν σώγαμπρο μισθωτό ( όπως τον χαρακτηρίζετε), γεννά από μόνο του υποψίες.
Σας αφήνω τώρα να βάλετε κάνα σώβρακο, την ρομπ ντε σαμπρ και παντόφλες, και να βγείτε να κάνετε το γύρο του θριάμβου εσωτερικά της περίφραξης της οικίας σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε την πινέζα να κρατά ομπρελίνο και να τρέχει ξωπίσω σας για να μην σας κάψει τα μαγουλάκια σας ο απογευματινός ήλιος.
Αυτο το "παιχνιδι" το ξερω καλυτερα απο εσας ..
Αν εβγαινα δευτερος θα γινοταν παρτι εδω ..αυτος ηταν και ο καημό σας γι αυτο και "ξυπνησες" ενα νημα που ειχε θαφτει απο εχθες για να μας το υπενθυμισεις ...
Τωρα που τον ήπιατε με διακατεχει φόβος μην χάσω ... ;;;
Περίμενα καλύτερη εξηγηση, τουλαχιστον πιο εξυπνη
συνεχίζει το παραλήρημα
θα κανω δηλωσειςΠαρακαλώ οι ηττημένοι να φερθούν κόσμια και να παραδώσουν στον νικητή, κλειδιά και ... πόμολα...
Αναμένουμεθα κανω δηλωσεις
τι ειμαι εγω ρε Αγιε κανας πρωην ξεβρακωτος που επιασα λεφτα με λοβιτουρες και τωρα το παιζω καμποσος αλλα με βλεπουν και στριβουν κεφαλι;Έτσι!
Δείξτε ανωτερότητα!
τι ειμαι εγω ρε Αγιε κανας πρωην ξεβρακωτος που επιασα λεφτα με λοβιτουρες και τωρα το παιζω καμποσος αλλα με βλεπουν και στριβουν κεφαλι;