paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
κερδισαμε
κερδισαμε
Μόνο αυτό ,πες και κάτι παραπάνω ο Κούλης μιλάει 5-6 ώρες συνεχόμενα , βάλε λίγη σάλτσατι ειμαι εγω ρε Αγιε κανας πρωην ξεβρακωτος που επιασα λεφτα με λοβιτουρες και τωρα το παιζω καμποσος αλλα με βλεπουν και στριβουν κεφαλι;
προς τον κυρ-μαλακα 100 χρονια μπροστα
το πριντ σκριν βλακαμα πιστευω το ειδες που ειχε την ψηφο του Αγιος και την αφησε ετσι για να τελειωνει ο χαβαλες..
ΑΡΑ Αγιος 1000 χρονια μπροστα..
τελος δηλωσης
Ολίγον χοντρό, αλλά δίκαιον!προς τον κυρ-μαλακα 100 χρονια μπροστα
το πριντ σκριν βλακαμα πιστευω το ειδες που ειχε την ψηφο του Αγιος και την αφησε ετσι για να τελειωνει ο χαβαλες..
τελος δηλωσης
εδω ειχε και τον ρετρο στη ομαδικη για να καταλαβεις οτι γινοταν χαβαλες αφου ξεραμε θα στο σφυριξει..
ΒΛΑΚΑ
Επιστρατεύτηκαν μέχρι και τα φαντάσματα νικητή τις καρδιάς μας προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμαΤο δικό σου με το 23 του αστεγου δεν μας εχει δειξει ακόμα ,
εσυ εισαι που ζητας και αποδειξεις σε πριντ σκριν απο αλλους ....
Αυτο που ειπα εγω επιβεβαιωνεται τουλαχιστον εστω και 2 ωρες πριν ..
Για βάλε μας και το δικό σου που οπως ισχυρίζεσαι δεν εβγαλες απο το κώλο σου
Οποτε, στο καλο και πάμε παρακάτω, το κοντερ ειναι επάνω και εγραψε ότι εγραψε ..
Την επόμενη φορά να κρατάς καλυτερα στατιστικά
Δεν ξερω τι παιχτηκε ακριβως με πριντ σκριν κλπ. ΑΛΛΑ θελω να ρωτησω κατι.Εσυ συγκεκριμενα ξερεις τι ειναι το πριντ σκριν και πως γινεται?Θα μας ενδιεφερε να κανεις ενα πριντ σκριν τωρα και να το ανεβασεις,δεν βιαζομαστε εχουμε ωρες-μερες μπροστα μαςπρος τον κυρ-μαλακα 100 χρονια μπροστα
τελος δηλωσης
εδω ειχε και τον ρετρο στη ομαδικη για να καταλαβεις οτι γινοταν χαβαλες αφου ξεραμε θα στο σφυριξει..
ΒΛΑΚΑ
ο νικητής της επόμενης ψηφοφορίας...Δεν ξερω τι παιχτηκε ακριβως με πριντ σκριν κλπ. ΑΛΛΑ θελω να ρωτησω κατι.Εσυ συγκεκριμενα ξερεις τι ειναι το πριντ σκριν και πως γινεται?Θα μας ενδιεφερε να κανεις ενα πριντ σκριν τωρα και να το ανεβασεις,δεν βιαζομαστε εχουμε ωρες-μερες μπροστα μας
Ti tsimpises?ο νικητής της επόμενης ψηφοφορίας...
Η αυτου εξοχοτης κλπ?ο νικητής της επόμενης ψηφοφορίας...