Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
κανενα δεν θα κανω... ..πρεπει να εισαι τρελος να πας να κανεις εμβολιο το οποιο δεν ειναι δοκιμασμενο...
Ενελως αδοκιμαστο. Μονο 3 δις δοσεις εχουν γινει ως σημερα, ψιλοπραγματα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
στο μελλον θα φανει ποιος ηταν ο μ*****ς ..
Όντως, απλά μια χάρη.
Για την ώρα είμεθα απασχολημένοι να πείσουμε το μέλος Τζχώνιο να πάει να εμβολιαστεί γιατί δεν θα μπορεί να πάει μετά στο συνέδριο του Κυναιδαλ και θα βγεί πάλι η Φωφάρα αντί του Αντρέαρου με αποτέλεσμα αντι να αλλάξει το όνομα σε ΠΑΣΟΚΑΡΑ να παραμείνει πάλι σε Κυναιδαλ και να πάρουν πάλι 5% (και αν) στις επόμενες εκλογές και τελικά το πτώμα της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ να βρωμίσει, ενώ ήδη ζέχνει.
Δημοκρατία έχουμε, αν θέλεις κάνε.
Αν δεν θέλεις, δημοκρατία έχουμε.....

• Like
Αντιδράσεις: kinks

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Άσχετο το moderna έχει δύο δόσεις;η αυτό είναι το pfizer;
Και τα δυο παραπάνω είναι δύο δόσεων , και μάλιστα με παρόμοιες χρονικές αποστάσεις ανάμεσα σε πρώτη - δευτερη δόση.

Μετά πάει το άστρα , δύο δόσεις με μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δόσεις , αλλά πλέον το κάνουν μόνο οι 60 + νομίζω.

Και τέλος το Johnson & Johnson που είναι το μονοδοσικό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Όντως, απλά μια χάρη.
Για την ώρα είμεθα απασχολημένοι να πείσουμε το μέλος Τζχώνιο να πάει να εμβολιαστεί γιατί δεν θα μπορεί να πάει μετά στο συνέδριο του Κυναιδαλ και θα βγεί πάλι η Φωφάρα αντί του Αντρέαρου με αποτέλεσμα αντι να αλλάξει το όνομα σε ΠΑΣΟΚΑΡΑ να παραμείνει πάλι σε Κυναιδαλ και να πάρουν πάλι 5% (και αν) στις επόμενες εκλογές και τελικά το πτώμα της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ να βρωμίσει, ενώ ήδη ζέχνει.
Δημοκρατία έχουμε, αν θέλεις κάνε.
Αν δεν θέλεις, δημοκρατία έχουμε.....
Δημοκρατια δεν εχουμε μας αφησε χρονους

Νεα δημοκρατια εχουμε προσκυνημενους στο τεταρτο ραιχ της θειας απο το βερολινο και των νεοταξιτων αφεντικων

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Δημοκρατια δεν εχουμε μας αφησε χρονους

Νεα δημοκρατια εχουμε προσκυνημενους στο τεταρτο ραιχ της θειας απο το βερολινο και των νεοταξιτων αφεντικων
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
Το εμβόλιο κάνε, δις, για να πάς στο συνέδριο.
Φωφάρα, ναϊν ΠΑΣΟΚΑΡΑ.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Χουντα ειναι θα περασει

Αλλοιμονο στους προθυμους και προσκυνημενους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Στη Βραζιλία (που είναι δακτυλοδεικτούμενη πλέον για την πλημμελή λήψη μέτρων) οι νεκροί είναι διπλάσιοι σε σχέση με τους νεκρούς της Ελλάδας (κατά πληθυσμιακή αναλογία).

Στη Σουηδία που έχουμε ίδιο πληθυσμό έχουν παρόμοιους θανάτους με εμάς. Εμείς το σκληρότερο lockdown του πλανήτη και αυτοί το ελαφρότερο. Ναι, είναι πιο αραιοκατοικημένη χώρα αλλά δεν "πεθαίνουν σαν τις μύγες". Ούτε στη βραζιλία. Κάντε τις πράξεις μόνοι σας μορφωμένοι άνθρωποι είστε.
Η Σουηδία είναι 1. Αραιοκατοικημένη 2. οι πολίτες της είναι υψηλότατου μορφωτικού επιπέδου και πιστεύουν πως η Κυβέρνησή τους κάνει το καλύτερο γι αυτούς, άρα θα πειθαρχούσαν 3. όταν συναντιούνται δεν αγκαλιάζονται και δεν φιλιούνται σταυρωτά 4. Δεν ψάχνουν ευκαιρία να βρεθούν και να μασαμπουκώσουν όλοι μαζί.
Σε αντίθεση με αυτή η Ελλάδα 1. Έχει το μισό πληθυσμό της σε 5 πόλεις 2. η πλειοψηφία των πολιτών της είναι ούγκανοι, δεν εμπιστεύονται την Κυβέρνησή τους, και ψάχνουν ΔΙΑΡΚΩΣ τρόπους για να κοροιδέψουν το σύστημα. 3. Κάθε φορά που συναντιόμαστε έχουμε μπόλικη σωματική επαφή 4. Ψάχνουμε διαρκώς ευκαιρίες να βρεθούμε σε κλειστούς χώρους όπου θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, τραγούδια, χοροί, ποτά κλπ. Η γιορτή του Κώστα, τα γενέθλια της Άννας, των εγγονιών κλπ.
Με λίγα λόγια, αν ένας μορφωμένος άνθρωπος καταλαβαίνει τι πάει να πει αναλογία, θα καταλάβει ότι αντί να έχουμε 12.691 θύματα, θα είχαμε τουλάχιστον τα διπλάσια, κι όχι τα 14.629 που έχουν οι Σουηδοί
πηγή σουηδία θανατοι απο κορονοιο

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Στην Κίνα ρε παιδιά πώς και όλα είναι μια χαρά. Τα κρούσματα δεν αυξάνονται και έχει να πεθάνει κάποος από κορωνοϊό χρόνια και ζαμίανια. Πώς και δεν τους βάρεσε εκεί η έξτρα μεταδοτική μετάλλαξη των γειτόνων τους; Γίνεται κάποιο θαύμα; Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει σκληρό lockdown και μας το κρύβουν; Δεν δίνουν επίτηδες τα πραγματικά στοιχεία καθότι κομμουνιστές; Βρήκαν θαυματουργό εμβόλιο ή φάρμακο το οποίο και δίνουν μόνο σε σχιστομάτηδες; Περιμένω εικασίες ή πειστικές απαντήσεις.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Λέει ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας :

Το Χ εμβόλιο μειώνει κατά 95% την πιθανότητα βαριάς νόσησης.

Και κανείς δεν ρωτάει τον μουστερί "επί ποίας πιθανότητας εξατομικευμένης βαριάς νόσησης ΜΟΥ μάστορα"?

Διότι αν εγώ έχω (λόγω του τρόπου ζωής μου) 20% πιθανότητα να προσβληθώ, και 0.003% πιθανότητα βαριάς νόσησης ΕΑΝ προσβληθώ (λόγω της ηλικίας και κατάστασης της υγείας μου) ΤΟΤΕ πιθανότατα το ρίσκο του εμβολιασμού μου δεν δικαιολογεί το όφελος σε προσωπικό επίπεδο ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ.

Αυτή την απλή αλήθεια την αποκρύπτει η κυβέρνηση ζητώντας και πάλι με δέλεαρ το 150άρι από τους νέους να πληρώσουν το υγειονομικό μάρμαρο για ένα ζήτημα που δεν τους αφορά βιολογικά σε προσωπικό επίπεδο περισσότερο από μια γρίπη.

Εν ολίγοις όποιος πιτσιρικάς υγιής πάει να εμβολιαστεί για λόγους προσωπικής προστασίας την στιγμή αυτή, είναι το λιγότερο αφελής.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στην Κίνα ρε παιδιά πώς και όλα είναι μια χαρά. Τα κρούσματα δεν αυξάνονται και έχει να πεθάνει κάποος από κορωνοϊό χρόνια και ζαμίανια. Πώς και δεν τους βάρεσε εκεί η έξτρα μεταδοτική μετάλλαξη των γειτόνων τους; Γίνεται κάποιο θαύμα; Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει σκληρό lockdown και μας το κρύβουν; Δεν δίνουν επίτηδες τα πραγματικά στοιχεία καθότι κομμουνιστές; Βρήκαν θαυματουργό εμβόλιο ή φάρμακο το οποίο και δίνουν μόνο σε σχιστομάτηδες; Περιμένω εικασίες ή πειστικές απαντήσεις.
Σε αρρωστημενες φτιαχτες καταστασεις μην περιμενεις απαντησεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Και κανείς δεν ρωτάει τον μουστερί "επί ποίας πιθανότητας εξατομικευμένης βαριάς νόσησης ΜΟΥ μάστορα"?

Διότι αν εγώ έχω (λόγω του τρόπου ζωής μου) 20% πιθανότητα να προσβληθώ, και 0.003% πιθανότητα βαριάς νόσησης ΕΑΝ προσβληθώ (λόγω της ηλικίας και κατάστασης της υγείας μου) ΤΟΤΕ πιθανότατα το ρίσκο του εμβολιασμού μου δεν δικαιολογεί το όφελος σε προσωπικό επίπεδο ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ.

Αυτή την απλή αλήθεια την αποκρύπτει η κυβέρνηση ζητώντας και πάλι με δέλεαρ το 150άρι από τους νέους να πληρώσουν το υγειονομικό μάρμαρο για ένα ζήτημα που δεν τους αφορά βιολογικά σε προσωπικό επίπεδο περισσότερο από μια γρίπη.

Εν ολίγοις όποιος πιτσιρικάς υγιής πάει να εμβολιαστεί για λόγους προσωπικής προστασίας την στιγμή αυτή, είναι το λιγότερο αφελής.
Για το τοίχος ανοσίας ποια είναι η άποψη σου;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Για το τοίχος ανοσίας ποια είναι η άποψη σου;

Ότι όλοι παίζουν ζάρια στην καμπούρα του καθενός μας προσποιούμενοι ότι γνωρίζουν εξυπηρετώντας ο καθένας τα δικά του συμφέροντα.

Κανείς δεν ξέρει καν το πόσο μολυσματικοί είναι οι εμβολιασμένοι ΑΝ επανεκτεθούν στον ιό και καταστούν ασυμπτωματικοί φορείς.
Κανείς δεν ξέρει την πορεία της κάθε μετάλλαξης στην κοινότητα.
Κανείς δεν ξέρει το πόσο διαρκεί η φυσική και τεχνητή ανοσία.
Κανείς δεν ξέρει την μακροπρόθεσμη συμπεριφορά των εμβολίων - ήδη έχουν γραφτεί σελίδες παρενεργειών που δεν είχαν καν εντοπιστεί στις μέχρι τώρα κλινικές δοκιμές.
Κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά ποσοστά θνητότητας ανά προφίλ ασθενή παρά μόνον συγκριτικά πχ ο "μέσος" 85άρης έχει 700 φορές μεγάλυτερη πιθανότητα να πεθάνει από τον μέσο 30άρη
κτλ κτλ κτλ

Και επειδή ακριβώς παίζουν ζάρια το τι θα κάνει ο καθένας είναι υπόθεση του ίδιου και του γιατρού του - και όχι των τηλε-καθηγητάδων, της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Με λίγα λόγια, αν ένας μορφωμένος άνθρωπος καταλαβαίνει τι πάει να πει αναλογία, θα καταλάβει ότι αντί να έχουμε 12.691 θύματα, θα είχαμε τουλάχιστον τα διπλάσια, κι όχι τα 14.629 που έχουν οι Σουηδοί
πηγή σουηδία θανατοι απο κορονοιο
Μ' αρέσει που την ποσοτικοποίησες κι όλας την "απόσταση" και ψυχρότητα των Σουηδών
:grin:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

Με τη "μετάλλαξη Δ" τι γίνεται ξέρει κανένας; Άλλοι λένε προστατεύει το εμβόλιο 50% άλλοι 90% (και όλα τα ενδιάμεσα τα βρίσκεις). Κυκλοφοράει καμιά σοβαρή μελέτη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom