Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
888
Πόντοι
361
Ρε μαγκες πραγματικά διαβάζω και η αλήθεια είναι κάπου στη μεση. Εγω ειμαι 35 ολοκληρωσα το ΑΖ δεν επαθα ΤΙΠΟΤΑ. Δεν είναι σικε η κατάσταση υπάρχει αυτό αλλα ίσως το τραβανε. Τα mrna εμβόλια ναι είναι πειραματικά. Μη ξεχνάμε όμως οτι το πιτσιρικι ο Παναγιώτης Ραφαήλ που είχε γινει θεμα με δωρεές κλπ mrna θεραπεία εκανε. Εγώ επέλεξα το κλασικό εμβόλιο με το σκεπτικό οτι στο στρατό δε με ρωτησαν αν κανω εμβόλιο και σίγουρα ηταν λιγμενο. Οσο αφορά το πολιτικό κομμάτι.. Κίνα Ρωσία με τις παπατζες που εχουν δωσει σε κράτη όπως Ρωσία Τουρκία ΗΑΕ Σεϋχέλλες Αλβανία κλπ. Υπάρχει θεμα. Κάθε γνώμη σεβαστή οποίος θέλει κάνει οποίος αλλος δε θέλει δε κανει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό το κανάλι που παραθέτεις τι είναι;
Είδα που πόσταρες και χτες ή προχτές ένα video τους, και μπήκα να δω τι λένε.
Είναι ειδησεογραφικό, ιατρικό, πολιτικό κουτσομπολίστικο;
Προσωπικά είδα το προηγούμενο video που παρέθεσες και οι επεξηγήσεις που κάνουν στις έρευνες που παραθέτουν, δεν πείθουν ούτε παιδιάκια του δημοτικού.
Παρουσιάζουν μέρος της έρευνας σαν αποτέλεσμα, αποκρύπτοντας το πραγματικό.
Δεν ξέρω για εσάς, εμένα λίγο τσαρλατάνοι μου φαίνονται.
Ευτυχώς μπαίνω με adblocker και δεν παίρνουν λεφτά απο τα views μου.
Δεν χρειαζεται να το αναλυεις τοσο. Οταν βλεπεις τον Τζωνη να ποσταρει καποιο καναλι, τοτε αυτο ειναι ακροδεξιο/ψεκασμενο/ψυχασθενες. Ποσταρει pronews, antinews και μακελειο. Ούτε δευτερολεπτο να μην χανεις για να κοιτας τις ανοησιες αυτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ίδιο θα γίνει
Γιατρός στο ΑRT τώρα τους ξεβράκωσε
Πως ήξεραν ότι θα χρειαστεί και 3η δόση τον Ιανουάριο και παρηγγειλαν 30 εκατ εμβόλια?
Ποιοι?
Τσίπρας, κοντό Ζαμάνης
Οι ίδιοι παρηγγειλαν και τα εμβόλια Η1Ν1, συμπτωση?
Τι θελεις να μας πεις ρε τύπε παλι?
Τι συνωμοσια ανακαλυψες?

• Like
Αντιδράσεις: alpula

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κοιτα ρε βγηκαν οι τι-μημενοι με ΓΑ κεφαλαια

Gladiator21

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Το Σάββατο κάνω το Φαιζερ. Όλοι μαζί να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Γαμηστε τον Κουλη, το εμβόλιο το κάνουμε για την υγεία μας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενελως αδοκιμαστο. Μονο 3 δις δοσεις εχουν γινει ως σημερα, ψιλοπραγματα.
Γι αυτο τώρα ανακαλυψαν τις μυοκαρδιτιδες και περικαρδιτιδες.
Ασε το αλλο με τους θρομβους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κοιτα ρε βγηκαν οι τι-μημενοι με ΓΑ κεφαλαια
Πες καλύτερα ότι θα πας για ύπνο ξεκωλοτρυπιδιασμένος για άλλη μια φορά :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τι ποσοστο τύπε?
0,00000001%?
Άστο το μουνάκι να κάθεται να ξεροσταλιάζει απέξω όταν εμείς θα τρώμε τις μπριζολάρες μας! :tooth:

Gladiator21

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Εχουνε τεράστια πλάκα όσοι κάνουν σημαία τις απειροελαχιστες αναλογικά παρενεργειες του εμβολίου. Λέει ας πούμε ο άλλος για μυοκαρδιτιδα από τα mrna τη στιγμή που αν κολλήσει κοβιντ, ο κινδυνος να βγάλει πρόβλημα στην καρδιά είναι πολλαπλασιος. Λένε για τις θρομβωσεις που είναι μια αρκετά κοινή πάθηση (εξαψηφιο το νούμερο κάθε χρόνο μόνο στην Ευρώπη) και μιλαμε για τριψηφια περιστατικά μετά από εκατοντάδες εκατομμύρια εμβολιασμούς. Τα πράγματα είναι απλά μάγκες, κυκλοφορεί ένας νέος ιός στην κοινότητα (αν προέκυψε από φυσική εξέλιξη ή αν τον αμολησαν οι Κινέζοι δεν το ξέρουμε αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία), οπότε αν έχεις 10% πιθανοτητες να κολλησεις και 1% αυτή η νόσηση να είναι σοβαρή τότε οποιοδήποτε εμβολιο έχει παρενεργειες κάτω από τοις χιλίοις είναι στατιστικά προτιμότερο από το να μεινεις ανεμβολιαστος. Και μην ξεχνάμε το λονγκ κοβιντ, και ήπια να το περάσεις είναι αρκετά πιθανό να έχεις συμπτώματα για εβδομάδες η ακομα και μήνες.
Κοφτε τις μαλακιες, ελέγχετε τις πηγές από όπου ενημερώνεστε και τραβατε να εμβολιαστειτε τάχιστα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εσύ τι φοβάσαι ρε όνειδος της Κορύτσας. Αποκλείεται να γίνεις μεγαλύτερο ερείπιο απ'ότι είσαι ήδη.
Ειπε ο ρουφιανοπατοκουμπακιας και γελασαν οι ελαφροπετρες της κιμωλου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Στην Κίνα ρε παιδιά πώς και όλα είναι μια χαρά. Τα κρούσματα δεν αυξάνονται και έχει να πεθάνει κάποος από κορωνοϊό χρόνια και ζαμίανια. Πώς και δεν τους βάρεσε εκεί η έξτρα μεταδοτική μετάλλαξη των γειτόνων τους; Γίνεται κάποιο θαύμα; Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει σκληρό lockdown και μας το κρύβουν; Δεν δίνουν επίτηδες τα πραγματικά στοιχεία καθότι κομμουνιστές; Βρήκαν θαυματουργό εμβόλιο ή φάρμακο το οποίο και δίνουν μόνο σε σχιστομάτηδες; Περιμένω εικασίες ή πειστικές απαντήσεις.
είναι εκτος payroll η ερώτηση,
πάμε παρακάτω :embarrased:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
εγω ακομα να κανω εμβολιο

βασταει ακομα κανεις ανεμβολιαστος ??

για πειτε ποσοι δεν το εχετε κανει ?????
Κρατάμε ακόμα σύντροφε. Το Στάλιγκραντ δε θα πέσει (ακόμα). Βέβαια οι πιέσεις αρχίζουν να γίνονται αφόρητες. Νέα στελέχη πιο μεταδοτικά (και πιο επικίνδυνα?), εκφοβισμός, διαχωρισμός και στιγματισμός, προσπαθεί το σύστημα να σε γεμίσει ενοχές ότι εσύ καταστρέφεις το διαλυμένο σύστημα υγείας και την οικονομία, χρηματικά δέλεαρ σε νέους (αλλά όχι για μας τους πιο ηλικιωμένους), τηλεπαπαγαλάκια και πάνσοφες επιτροπές. Εν τω μεταξύ στην Ευρώπη που στέναξε, αγώνες ποδοσφαίρου ξαφνικά με αγκαλιές και γλωσσόφιλα και ο ένας πάνω στον άλλο, ο τουρισμός μπάτε-σκύλοι αλέστε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε, βγάλτε όλοι τις μάσκες και εν γένει ένα απέραστο κωλοχανείο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ξερεις εσυ τι προβληματα υγειας εχει ο καθενας μας βρε ζωο;
ΚΡΑΚ
Χο,χο, ρε τύπε απο οτι είμαστε τρελοί όσοι εμβολιαζόμαστε μέχρι το ισως κάποιοι να έχουν πρόβλημα υγείας, δυο ποσταρίσματα δρόμος.
Ασε τα τζούφια επιχειρήματα και την στείρα αντίδραση και εμβολιάσου για δικό σου κέρδος και των γύρω σου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Λογική συμπεριφορά.
Ένας εστεμένος πρέπει μονίμως να υπερασπίζεται τον τίτλο του.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ωπα ρε τύπε, για πες μας, απο πού πηγαζει αυτη η θεμελιωδης πληροφορηση?
Απο το μακελειο?
Ποιος θελει να μεινουμε 500 εκατομμυρια?
Ποιος μεγαλοσχημων δηλαδη θελει να μειωθει κατα 80% το αγοραστικο κοινο?
Οι τελετές Μπούκουρας τύπε μου.:confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Πρωτον δεν ειναι εμβολιο ειναι πειραματικο επικινδυνο σκευασμα με αγνωστες μακροχρονιες παρενεργειες

Για ποιο λογο να κανουμε το χτικιο δεν σε υποχρεωνει κανεις

Πιστευω η πλειοψηφια

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Τζώνιε, αύριο το πρωί ένας κάποιος τύπος βγαίνει και παρουσιάζει φάρμακο για τον ιο.
Τι σκοπεύεις να γράψεις τότε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom