Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τα αποσιοποιητικα εκφράζουν αισθήματα στον γραπτό λόγο...βέβαια τα αισθήματα και η έκφραση είναι απαγορευμένα στην χουντοκυβερνηση σας...(όλη η Ελλάδα είδε πως συμπεριφέρονται στα έργα τέχνης οι γλυφτες της δεξιάς...πιο πολύ συναίσθημα βγάζουν στον φραπέ)...δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ...δεξιέ...δεξιέ!!!!
ειδαμε και τους αριστερους του συριζα ορντινατσες της μερκελ, τσεπες γεματες, και κρουαζιερες με τα κοτερα των εγχωριων μεγιστανων

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.051
Πόντοι
2.586
Σταματα εσυ, σπονσορα της Πφαιζερ.
που μου ειχες πει οτι με την δευτερη δοση θα γινοταν 11,5.
ρε συ και μενα μου ειπαν 3 ιντσες σε καθε δοση ...και εκανα χαρα
Θα φτασω 22,5 αλλα @@ μαντολες ουτε 22,3 δεν εφτασε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι αρνητες του εμβολιου ειναι οτι μολις "χτυπησει " για καλα η μεταλαξη Δ , οι μεν εμβολιασμενοι μπορει να νοσησουν ελαφρα ...οι δε ανεμβολιστοι θα καταληξουν γρηγορα στις ΜΕΘ και στο νεκροταφειο ...

α και οσο συνεχίζουν να παιζουν το πουλακι τους θα μας ξανακλεισουν ...
νομιζω η μεταλλαξη δελτα εχει πολυ πιο ηπια συμπτωματα και πολυ λιγοτερη θνησιμοτητα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τελικά όπου κι αν κοιτάξεις, παντού υπάρχει ένας μαλάκας.

Για τους υπόλοιπους, ενδεικτικά : https://assets.publishing.service.g...ants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

Πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα - επίσης πολύ θόρυβος και μεγάλες σκοπιμότητες. Χρειάζεται χρόνος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΚΡΑΚ
Χο,χο, ρε τύπε απο οτι είμαστε τρελοί όσοι εμβολιαζόμαστε μέχρι το ισως κάποιοι να έχουν πρόβλημα υγείας, δυο ποσταρίσματα δρόμος.
Ασε τα τζούφια επιχειρήματα και την στείρα αντίδραση και εμβολιάσου για δικό σου κέρδος και των γύρω σου.
Δεν έπρεπε καν να τεθει το δίλημμα εμβολιασμενος ανεμβολιαστος.
Δεν επρεπε καν να δινει ο κουλης επιδοματα για να εμβολιαστουν οι νεοι.
Δεν έπρεπε καν να πιεζει η κυβερνηση τα μμε και ολοι της εξουσιας να παει ο κοσμος να εμβολιαστει με το ζορι.
Τα εμβολια έπρεπε να υπαρχουν και οποιος ηθελε να εμβολιαζοταν.
Κοινωνικα μπαινουμε στον νεο μεσαιωνα ο οποιος θα εχει αντίκτυπο στην κοινωνια και με πολλες επιπτωσεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σε τι ποσοστο τύπε?
0,00000001%?
Θυμάσαι που σου ειχα πει εχουν πεθανει πανω απο 1000 ατομα με τα εμβολια?
Αυτη τη στιγμη βαση στατιστικής εχουν φτασει πανω απο 2000 περιστατικα παγκοσμίως.
Και οναριθμος των θανατων απο τα εμβολια αυξανεται

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αυτη τη στιγμη βαση στατιστικής εχουν φτασει πανω απο 2000 περιστατικα παγκοσμίως.
πόσοι πέθαναν απο covid?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
νομιζω η μεταλλαξη δελτα εχει πολυ πιο ηπια συμπτωματα και πολυ λιγοτερη θνησιμοτητα
Έτσι λένε κάποιοι απο τους ειδικούς , ας ελπίσουμε να έχουν δίκιο μηπως και ξεμπερδέψουμε κάποια στιγμή.

Αλλα και εμένα μου φαίνεται λογικό αν είναι πιό μεταδοτική η δέλτα να είναι και λιγότερο θανατηφόρα , η αν άρχιζε ο έμπολα παράδειγμα να μεταλλάσεται και ανέβαζε μεταδοτικότητα λογικά δεν θα έπρεπε να χάσει σε φονικότητα ;

Με την λογική δηλαδή οτι όπως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι και μαραθωνοδρόμος και αρσιβαρίστας ταυτόχρονα , έτσι ίσως να λειτουργούν και οι ιοί. Λέω μήπως ισχύει παντού το παραπάνω , μπορεί στους ιούς να μην ισχύει.

Μετά σκέφτομαι το άλλο , λέμε οτι πρέπει όλοι να εμβολιαστουν συμπεριλαμβανωμένων και των νέων γιατί και καλά μεταδίδουν λιγότερο κτλ , αν όμως αποδειχτεί αυριο μεθαύριο οτι με την φυσική ανοσία δεν μεταδίδουν καθόλου , δεν θα πούμε μετά οτι κακώς εμβολιάσαμε τους νέους και δεν τους αφήσαμε να νοσήσουν ;

Ηδη κάποια άρθρα έλεγαν για ανωτερότητα της φυσικής ανοσίας έναντι του εμβολίου σε σχέση με την μεταδοτικότητα (και δεν νομίζω να ηταν άρθρα του μακελειού) άρα αυτό που λέω παραπάνω δεν είναι τελείως απίθανο σενάριο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν έπρεπε καν να τεθει το δίλημμα εμβολιασμενος ανεμβολιαστος.
Δεν επρεπε καν να δινει ο κουλης επιδοματα για να εμβολιαστουν οι νεοι.
Δεν έπρεπε καν να πιεζει η κυβερνηση τα μμε και ολοι της εξουσιας να παει ο κοσμος να εμβολιαστει με το ζορι.
Τα εμβολια έπρεπε να υπαρχουν και οποιος ηθελε να εμβολιαζοταν.
Κοινωνικα μπαινουμε στον νεο μεσαιωνα ο οποιος θα εχει αντίκτυπο στην κοινωνια και με πολλες επιπτωσεις

Τα αρχίδια μου κουνιούνται.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Μπορείς να βάλεις και τους θανάτους από covid να δω κάτι;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μπορείς να βάλεις και τους θανάτους από covid να δω κάτι;
Μην μπαινεις σε διαδικασια συγκρισεων
Βρες μου ποιο θανατηφόρο εμβολιασμο στην ιστορια της ανθρωποτητας?
Ποτε αλλοτε δεν είχαμε θρηνησει πανω απο 2000 θυματα εξαιτιας των εμβολιων και υπαρχουν πηγες που ο αριθμος των νεκρων απο τα εμβολια ειναι πολυ υψηλοτερος.
Χωρες οπως ινδια κινα και πολλες μη αναπτυγμενες δεν καταγραφουν,καταγραφουν των θανατων κοβιντ ολες και των εμβολιων καμια.
Έπρεπε οσοι εμβολιαζονται και μετα πεθαινουν σε διαστημα μηνων να υπολογιζονται ως θανοντες των εμβολίων.
Π.χ ενας εκανε κορονοεμβολιο και πεθαινει απο καρδια μετα απο 3 μηνες πρέπει να υπολογιστουν ως κοβιντ

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μην μπαινεις σε διαδικασια συγκρισεων
Βρες μου ποιο θανατηφόρο εμβολιασμο στην ιστορια της ανθρωποτητας?
Ποτε αλλοτε δεν είχαμε θρηνησει πανω απο 2000 θυματα εξαιτιας των εμβολιων και υπαρχουν πηγες που ο αριθμος των νεκρων απο τα εμβολια ειναι πολυ υψηλοτερος.
Χωρες οπως ινδια κινα και πολλες μη αναπτυγμενες δεν καταγραφουν,καταγραφουν των θανατων κοβιντ ολες και των εμβολιων καμια.
Έπρεπε οσοι εμβολιαζονται και μετα πεθαινουν σε διαστημα μηνων να υπολογιζονται ως θανοντες των εμβολίων.
Π.χ ενας εκανε κορονοεμβολιο και πεθαινει απο καρδια μετα απο 3 μηνες πρέπει να υπολογιστουν ως κοβιντ

Φαντάζομαι δεν περιμένεις απάντηση στο παραλήρημα σαχλαμάρας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.051
Πόντοι
2.586
Έτσι λένε κάποιοι απο τους ειδικούς , ας ελπίσουμε να έχουν δίκιο μηπως και ξεμπερδέψουμε κάποια στιγμή.

Αλλα και εμένα μου φαίνεται λογικό αν είναι πιό μεταδοτική η δέλτα να είναι και λιγότερο θανατηφόρα , η αν άρχιζε ο έμπολα παράδειγμα να μεταλλάσεται και ανέβαζε μεταδοτικότητα λογικά δεν θα έπρεπε να χάσει σε φονικότητα ;

Με την λογική δηλαδή οτι όπως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι και μαραθωνοδρόμος και αρσιβαρίστας ταυτόχρονα , έτσι ίσως να λειτουργούν και οι ιοί. Λέω μήπως ισχύει παντού το παραπάνω , μπορεί στους ιούς να μην ισχύει.

Μετά σκέφτομαι το άλλο , λέμε οτι πρέπει όλοι να εμβολιαστουν συμπεριλαμβανωμένων και των νέων γιατί και καλά μεταδίδουν λιγότερο κτλ , αν όμως αποδειχτεί αυριο μεθαύριο οτι με την φυσική ανοσία δεν μεταδίδουν καθόλου , δεν θα πούμε μετά οτι κακώς εμβολιάσαμε τους νέους και δεν τους αφήσαμε να νοσήσουν ;

Ηδη κάποια άρθρα έλεγαν για ανωτερότητα της φυσικής ανοσίας έναντι του εμβολίου σε σχέση με την μεταδοτικότητα (και δεν νομίζω να ηταν άρθρα του μακελειού) άρα αυτό που λέω παραπάνω δεν είναι τελείως απίθανο σενάριο.
Οταν ενας υιος μεταλλάσεται σημαινει οτι μπορει να γινει ειτε πιο ευαλωτος η πιο ισχυρος
Σαν τη γριπη ..καθε χρόνο και αλλο στέλεχος ..παρομοιο μεν αλλα διαφορετικο

Το εμβόλιο και καθε εμβόλιο απλα προστατευει τον οργανισμό απο βαρια νοσηση ..

Σε οτι αφορά τους νεους , επειδη ακριβως νοσουν πολυ ελαφρα εως ασυμπτωματικα .ειναι ( λογω τροπου ζωης ,,ΥΠΕΡ μεταδότες ) γιατι δεν ξερουν δεν καταλαβαινουν οτι νοσουν και κολλανε ολους στην οικογένεια

Για μενα , ταπεινη γνώμη, ειναι να εμβολιαστουν ολοι και ιδιαιτερα αυτο που λενε παραγωγικές ηλικίες ..

Για τους αρνητες ..ενα πραγμα εχω να πω να παρακαλάνε τον Θεο να μην αρωστήσουν ..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μόνο εσύ δεν έχεις ψόφο μωρή κακιασμένη σκολοπέντρα.
Εγω δεν παω να το κανω μωρη πρασινη μουχλα, εσυ να πας να δουμε σε πιο λακκο θα πεταξω το σαπιο κουφαρι σου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κοίτα το δικό σου κουφάρι μωρή ντροπή της Πρεμετής γιατί στο τέλος θα μείνει μόνο η κωλοτρυπίδα σου.
Εσενα ρε βοιδι ουτε κωλοτρυπιδα δεν θα μεινει εχει φαει τοσο σκισιμο που εχει γινει πηγαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom