Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.406
Μανουσο εσυ??Σύντομα θα βγεί serial με θέμα τον απαγορευμένο έρωτα ενος εμβολιασμένου με 5 ανεμβολίαστες ! ??
Μανουσο εσυ??Σύντομα θα βγεί serial με θέμα τον απαγορευμένο έρωτα ενος εμβολιασμένου με 5 ανεμβολίαστες ! ??
Απεκαλήφθην !!???Μανουσο εσυ??
Εδώ μια μάσκα τους ζητάς να βάλουν και κλαίγονται ότι καταπατούνται τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν σε περίπτωση πραγματικού λοκντάουν όπως αυτό που περιγράφειςH Κινα εφαρμοσε περσι ενα αυστηρο, δικτατορικο ισως, καθολικο λοκνταουν, 40 περιπου ημερων, και οσοι ηταν να πεθανουν, πεθανανε, οσοι ητανε αρρωστοι αναρωσανε, και αφου μπορουνε και ελεγχουνε τους εισερχομενους στην χωρα με 15μερες η, 21μερες καραντινες, αναλογα την πολη, σε ειδικα ξενοδοχεια, και με (πρωκτικα ) τεστ, καταφερανε και καθαρισανε. Δεν βασιστηκανε στους εμβολιασμους, οταν "ανοιξανε"ειχαν εμβολιασει μονο το νοσηλευτικο προσωπικο και τους υπεργηρους.
Ο δυτικος κοσμος διαλεξε τα ανεμελα λοκνταουν ακορντεον, και τους εμβολιασμους.
2η ημερα μετα το εμβολιο και καμμια παρενεργια. Φαινεται οτι στους ανω των 80 δεν δημιουργουνται παρενεργειες.
Πώς να τη δει ρε ηλίθιε, λες να χει μικροσκόπιο σπίτι του;Εσυ ρε μαστορα που τα λες τοσο ωραια την εχεις δει την μεταλαξη δ;;
Η επειδη το λενε οι μουφολογοι
Τα αποτελεσματα ομως του μη πραγματικου λοκ νταουν, τα ειδαμε ολο το χειμωνα. Χιλιαδες νεκροι σε ολη την Ευρωπη, και καταστροφη της οικονομιας.Εδώ μια μάσκα τους ζητάς να βάλουν και κλαίγονται ότι καταπατούνται τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν σε περίπτωση πραγματικού λοκντάουν όπως αυτό που περιγράφεις
Μα είναι απλή η συνωμοσία, απλά δεν θέλεις να την καταλάβεις.Λενε οι 'αριστοι' οτι δεν θα μπαινουν οι μη εμβολιασμενοι στα κλαμπ σε μπουζουκια σε εστιατορια, και θεατρα.
Γιατι δεν το κανει αυτο και στα σουπερ μαρκετ,σε τραπεζες σε μαγαζια κτλπ.. Εκει δεν υπαρχουν μη εμβολιασμενοι,
που θετουν σε κινδυνο και τους αλλους.. συμφωνα με τα λεγομενα τους;
Aν εχουν τα βαρυδια.. ας το κανουν.. Να δουμε τι θα γινει στην κοινωνια..
Δεν υπάρχει καλύτερο επιχείρημα από αυτό το γράφημα!!!Οποιος ξέρει να διαβάζει καμπύλες/γραφήματα καταλαβαίνει. Αφορούν επιδημιολογικά στοιχεία της Αγγλίας.
Τα νούμερα δεν λένε ψέματα.
Οσοι φοβούνται τον εμβολιασμό ας το ξανασκεφτούν. Διότι μάλλον το λάθος πράγμα φοβούνται. Αντί να φοβούνται το εμβόλιο θα έπρεπε να φοβούνται τον ιό.
Πάλι καλά που δεν προχώρησε ο Άλεξ με το αμόρεΕφημεριδα Καθημερινη
Πρωτοσελιδο 'Σφιγγει ο κλοιος για τους ανεμβολιαστους'
Ερχεται και η Κολομβιανη μεταλλαξη.
Τι γινεται; Αγγλικη, ινδικη, κολομβιανη, ποσες χωρες εχει μελη ο ΟΗΕ; 200; Για να χουμε να ασχολουμαστε.
Τσάμπα κουράζεσαι. Η μαλακία δε νικιέται.Οποιος ξέρει να διαβάζει καμπύλες/γραφήματα καταλαβαίνει. Αφορούν επιδημιολογικά στοιχεία της Αγγλίας.
Τα νούμερα δεν λένε ψέματα.
Οσοι φοβούνται τον εμβολιασμό ας το ξανασκεφτούν. Διότι μάλλον το λάθος πράγμα φοβούνται. Αντί να φοβούνται το εμβόλιο θα έπρεπε να φοβούνται τον ιό.
εγω ακομα να κανω εμβολιο
βασταει ακομα κανεις ανεμβολιαστος ??
για πειτε ποσοι δεν το εχετε κανει ?????
Για ποιο λογο ρε Sad? Πες μου ενα λογο. Eγω προχθες ξεμπερδεψα τελειως.
Το εκανα για τους εξης λογους,κατα σειρα ιεραρχιας:
1) Να μη χαραμισω και το φετινο καλοκαιρι,ειδικα τωρα που οι τουριστριες θα ερθουν ξαναμμενες σε μπαρακια και μπιτσομπαρα
2) Για λογους μετακινησης εντος η εκτος χωρας
3) Για λογους υγειας
Βαγγον εγω δεν το εχω κανει και ουτε προκειται...εγω ακομα να κανω εμβολιο
βασταει ακομα κανεις ανεμβολιαστος ??
για πειτε ποσοι δεν το εχετε κανει ?????
Δεν πειράζει,πάνε να τρυπιέσαι κάθε χρόνο εσύ,μέχρι το Ω πόσες μεταλλάξεις έχει ακόμα;
Ποσα αστεια θα λες ρε δικηγορε,ουτε εσυ δεν τα πιστευειςΜα ναι βεβαιως, απο την αχανή Κινα των 2 δις πληθυσμου με κομμουνιστικο καθεστως, περιμενουμε πολυ αξιοπιστα στοιχεια για κρουσματα και θανατους.
Μου θυμισες εναν αλλο τυπο, που εβγαλε το συμπερασμα οτι ειμαστε χειροτερα απο την Ινδια, επειδη λεει αναλογικα με τον πληθυσμο εχουμε περισσοτερους νεκρους. Βεβαια, δεν μου εξηγησε ποτέ πώς γινεται να κανει η Ινδια σωστη καταμετρηση, οταν το 1 δις του πληθυσμου της ζει σε κατι ζουγκλες και χωρια, που οποτε αρρωστησει καποιος φωναζουν τον μαγο της φυλης και αν πεθανει ο αρρωστος τον πετανε στον Γαγγη ή τον καινε στην αυλη, προδηλως λιγο δυσκολο να ενημερωθει το "κρατος" για το κρουσμα και τον θανατο.
A καλα. Και η γριπη εχει μεταλλαξεις,αλλα καλυπτονται απο το σχετικο εμβολιο.
Τυπε τελικα εισαι ιδιος ο φιλαρακος μου απο Ροδο. Ιδιος ομως. Καχυποπτος,αντιδραστικος και πεσσιμιστης.
Αν νομιζεις οτι θα ξαναεχουμε λοκνταουν για την εκαστοτε μεταλλαξη,εισαι βαθια νυχτωμενος.
Μην παρασυρεσαι απο τα ταγαρια που το παιζουν γιατροι. Μονο στην Ελλαδα αυτα!
Και μετα λεμε για τις Ελλεηνιδες,πιο μεγαλοι καραγκιοζηδες απο τους νεοΕλλεηνες δεν υπαρχουν