Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τα θέλει όμως κι ο κώλος του,είναι μαζόχα εδώ που τα λέμε.Εγω πλεον δεν γελαω. Μονο θλιβομαι.
Βαθυτατα.
Τα θέλει όμως κι ο κώλος του,είναι μαζόχα εδώ που τα λέμε.Εγω πλεον δεν γελαω. Μονο θλιβομαι.
Βαθυτατα.
Αν θυμασαι τον Καραμανη, ηταν εντελως διαφορετικη περιπτωση.Τα θέλει όμως κι ο κώλος του,είναι μαζόχα εδώ που τα λέμε.
Τον θυμάμαι τον Στρατάρα,τώρα αν τρόλαρε δεν ξέρω.Αν θυμασαι τον Καραμανη, ηταν εντελως διαφορετικη περιπτωση.
Ειχε αποδεχθει τα προβληματα του, και ζητουσε βοηθεια και συμβουλες.
Αυτος εδω βγαζει και κακία οταν πας να τον βοηθησεις.
Τα θέλει όμως κι ο κώλος του,είναι μαζόχα εδώ που τα λέμε.
Λες να πεθάνουν δισεκατομμύρια ανθρώποι; Καλά μαλάκα, άμα γίνει αυτό και δε βρεις ούτε τότε γκόμενα κάνε χαρακίριΚαλά,εδώ θα τα λέμε (αν ζείτε)
Πω πω,κακός,κομπλεξικός,πούστης κι άσχημος.Μαλάκα πως μπορείς να είσαι όλα αυτά?Ο μόνος κώλος που τα θέλει είναι ο δικός σου.
Είσαι ο μόνος που δεν έχει μιλήσει ποτέ για γυναίκες.Μόνο μαλακίες και τρολιές
Τη σηκώνεις τη φούστα τελικά;Ή είσαι γυναίκα και μας δουλεύεις;
Κάπου εδώ γυρνοβολάει,αλλά σιωπηρά πλέονΑν θυμασαι τον Καραμανη, ηταν εντελως διαφορετικη περιπτωση.
Ειχε αποδεχθει τα προβληματα του, και ζητουσε βοηθεια και συμβουλες.
Nαι, εγω τον πηρα χαμπαρι απο τις ειδοποιησεις επειδη μου εκανε καποια likesΚάπου εδώ γυρνοβολάει,αλλά σιωπηρά πλέον
Ο Στράταρος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουνΚάπου εδώ γυρνοβολάει,αλλά σιωπηρά πλέον
Άλεξ τι λέγαμε ότι έχει απασφαλίσει τελευταία ο μίζερος?Nαι, εγω τον πηρα χαμπαρι απο τις ειδοποιησεις επειδη μου εκανε καποια likes
Ο Καραμανης παντα ειχε τον σεβασμο μου
Ιδιαίτερη μορφήΟ Στράταρος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν
ΕντιτΚορυφαία μορφή
Πω πω,κακός,κομπλεξικός,πούστης κι άσχημος.Μαλάκα πως μπορείς να είσαι όλα αυτά?
Εσύ δεν μου απάντησες μίζερε.
Γιατί δεν κάνεις το εμβόλιο?
Είμαι ο μόνος λες ε?Ε αφήνω εσένα και τον Sasha4ever να μιλήσετε,να μας διδάξετε όλους.
Ο Μουνοκωλαράκης είμαι ρε μαν,το ξέχασες?
Εγω οχι δηλαδη?Έλα παραδέξου το,είσαι ερωτευμένος μαζί μου
Ωχ,τόσα άκυρα λόγω ασχήμιας και το γύρισες ρε μόρτη?Έλα παραδέξου το,είσαι ερωτευμένος μαζί μου
Αλλά είσαι άτυχος που δεν γαμάω μπούστηδες
Πιστεύω ότι ονειρεύεται τρίο με έμπερορ και Σάσα.Εγω οχι δηλαδη?
Γιατι διακρισεις?
Εγω οχι δηλαδη?
Γιατι διακρισεις?
Και μένα με γράφει παρόλο που τον τσιγκλαω, με τον ράγκναρ έχουν χημείαΕγω οχι δηλαδη?
Γιατι διακρισεις?
Λίγο έντιτΚαι μένα με γράφει παρόλο που τον τσιγκλαω, ο ράγκναρ τον κάνει να κλαίει γοερά και γουστάρει
Λίγο πούτσο θέλω
Επιτέλους το είπες.Μπράβο που έκανες αυτό το βήμα.Κουαρτέτο με έμπερορ,Kman,Sasha4ever θέλω