Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα σε όλους.
Φυσικά κ δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θρεντ κ σέβομαι τις απόψεις του καθενός.
Ως γνωστό η γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μια.
Εγώ προσωπικά ήθελα κ εμβολιάστηκα με το Johnson.
Η κυβέρνηση μας δίνει τη δυνατότητα να εμβολιαστούμε(δωρεάν) για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από τον Covid19.
Αυτός που δεν θέλει να το κάνει για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν νοιάζεται για την υγεία του, σωστά?
Εγώ έτσι το βλέπω.
Στην ουσία ειναι σαν να υπογράφεις πως δεν το έχεις ανάγκη.
Άρα αν τύχει κ νοσήσει κάποιος ανεμβολίαστος κ θα χρειάζεται να μπει σε ΜΕΘ να κάτσει σπίτι του κ να κάνει το σταυρό του :priest:
Τι λες ρε τυπε που ζεις σε ποιο καθεστως?θα κολλησει ο συγγενης κοβιντ και θα μου πουν δεν δεν διασωληνωνω η δεν το νοσηλευω επειδη δεν εκανε το εμβολιο??
Μπουλαρω στη καλυτερη με ρόπαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γεια σου ρε καραμάναρε !!!
Γεια σου ρε κοντουλη που χαιρερας τον καραμουναρο

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
38
Πόντοι
1
Τι λες ρε τυπε που ζεις σε ποιο καθεστως?θα κολλησει ο συγγενης κοβιντ και θα μου πουν δεν δεν διασωληνωνω η δεν το νοσηλευω επειδη δεν εκανε το εμβολιο??
Μπουλαρω στη καλυτερη με ρόπαλο

Γεια σου ρε κοντουλη που χαιρερας τον καραμουναρο
Υπέγραψε υπέθυνη δηλωση, βάλε την υπογραφη σου πω δεν χρειαζεσαι ιατρική περιθαλψη για covid19 κ μην κανεις το εμβόλιο.
Συμφωνείς?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Υπέγραψε υπέθυνη δηλωση, βάλε την υπογραφη σου πω δεν χρειαζεσαι ιατρική περιθαλψη για covid19 κ μην κανεις το εμβόλιο.
Συμφωνείς?
Ναι γιατι να μην συμφωνησω ρε μπλου.
Ανετα το εκανα αυτο που λες.
Απλα να μην μου βαλουν περιορισμους στη καθημερινοτητα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Να το ξαναγραψω αλλη μια φορα. Το να κανει ¨η οχι καποιος το εμβολιο ειναι επιλογη του. Κανεις δεν μπορει να τον υποχρεωσει, εξ αλλου υπαρχει σχετικη νομοθεσια απο την Ε.Ε. που εχει υπογραψει και η Ελλαδα, για αυτο το θεμα.
Και κανεις δεν πρεπει να κατηγορει αυτους που δεν εχουν πεισθει, ισως με το δικιο τους, ακομα για την αναγκαιοτητα του εμβολιου, αλλα να προσπαθησει να τους πεισει για αυτο, με λογικα επιχειρηματα.
Το σωστο λοιπον ειναι να δωσει η κυβερνηση κινητρα και προνομια σε αυτους που εμβολιαζονται και οχι ποινες και τιμωρια σε αυτους που δεν εχουν πειστει. Και κυριως, πραγμα πολυ δυσκολο γι αυτη τη κυβερνηση, σωστη και υπευθυνη ενημερωση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.489
Πόντοι
6.515
Συμφωνείς?
Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και γι αυτον που καβαλάει μηχανάκι γιατί στατιστικά έχει μεγαλυτερη πιθανοτητα (λογω ηλικίας) να μείνει αναπηρος και να τον πληρωνει το κράτος
Και γι αυτον που τρώει πολλα σουβλάκια κι εχει χοληστερίνη
Εεε τυπε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Να το ξαναγραψω αλλη μια φορα. Το να κανει ¨η οχι καποιος το εμβολιο ειναι επιλογη του. Κανεις δεν μπορει να τον υποχρεωσει, εξ αλλου υπαρχει σχετικη νομοθεσια απο την Ε.Ε. που εχει υπογραψει και η Ελλαδα, για αυτο το θεμα.
Και κανεις δεν πρεπει να κατηγορει αυτους που δεν εχουν πεισθει, ισως με το δικιο τους, ακομα για την αναγκαιοτητα του εμβολιου, αλλα να προσπαθησει να τους πεισει για αυτο, με λογικα επιχειρηματα.
Το σωστο λοιπον ειναι να δωσει η κυβερνηση κινητρα και προνομια σε αυτους που εμβολιαζονται και οχι ποινες και τιμωρια σε αυτους που δεν εχουν πειστει. Και κυριως, πραγμα πολυ δυσκολο γι αυτη τη κυβερνηση, σωστη και υπευθυνη ενημερωση.
Ωραία.

Ακούω τις προτάσεις σου :)

ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
383
Πόντοι
21
φαιζερ εκανα,αλλα εκανα 2 μερες να συνελθω μετα
δεν νομιζω να ξανα-ασχοληθω με εμβολια κτλ.

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
38
Πόντοι
1
Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και γι αυτον που καβαλάει μηχανάκι γιατί στατιστικά έχει μεγαλυτερη πιθανοτητα (λογω ηλικίας) να μείνει αναπηρος και να τον πληρωνει το κράτος
Και γι αυτον που τρώει πολλα σουβλάκια κι εχει χοληστερίνη
Εεε τυπε?
Για τον covid19 μιλάμε τύπε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
  • Like
Αντιδράσεις: baroc

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Τσαμπα;;;;;;; Τσαμπα δεν εδινε ουτε η γιαγια στον παππου μου. Διορισε με πρωτα σε κανενα υπουργειο και απο προτασεις, αποδεκτες απο την κοινη λογικη, αλλο τιποτα.
Καλά άστο τότε... καταλάβαμε!!!! :tooth:

Tράβα βόλτα :)

Σιγα ρε αρχιδι!Και ποιος εισαι εσυ π περιμενεις προτασεις;
Για δες λίγο εδώ αγάμητο σκουπιδαριό :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Καλά άστο τότε... καταλάβαμε!!!! :tooth:

Tράβα βόλτα :)

Για δες λίγο εδώ αγάμητο σκουπιδαριό :)

Ρε φιλε, ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχω κανει προτασεις σε παρα πολλα θεματα, χωρις κομματικη τοποθετηση και χωρις κομματικα γυαλια. Να σου πω λοιπον ενα προνομιο για τους εμβολιασμενους, απο τα πολλα που μπορει να σκεφτει κανεις, χωρις να θιχτουν και να τιμωρουνται οι ανεμβολιαστοι. Δωρεαν επιβιβαση σε ΜΜΜ για 6 μηνες. Αντε και ενα ακομη για τους πιο νεους. 10 giga internet κάθε μήνα για έξι μήνες, σε συνεννόηση με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

(Στην βόλτα είμαι μια ζωή. Γι αυτό έχω επίγνωση του πραγματικού κόσμου.) :hi:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Αν έχω καταλάβει καλά, από 15 Ιουλίου όσοι δεν έχουμε κάνει εμβόλιο, ακόμη και για να πάμε σε εξωτερικούς χώρους να κάτσουμε να φάμε (ταβέρνα) θα πρέπει να κάνουμε rapid πριν;
Η μονο για τους κλειστούς χώρους ισχύει αυτό;
Κάποιος γι αυτό γνωρίζει τι σκατα ισχύει;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ρε φιλε, ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχω κανει προτασεις σε παρα πολλα θεματα, χωρις κομματικη τοποθετηση και χωρις κομματικα γυαλια. Να σου πω λοιπον ενα προνομιο για τους εμβολιασμενους, απο τα πολλα που μπορει να σκεφτει κανεις, χωρις να θιχτουν και να τιμωρουνται οι ανεμβολιαστοι. Δωρεαν επιβιβαση σε ΜΜΜ για 6 μηνες. Αντε και ενα ακομη για τους πιο νεους. 10 giga internet κάθε μήνα για έξι μήνες, σε συνεννόηση με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Ωραίες προτάσεις.

Ωστόσο, πες μου ακριβώς σε τι χρησιμεύουν οι συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πως βοηθάνε?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Κίνητρα για εμβολιασμό; Αυτό δεν συζητάμε; :think:
Όχι, συζητάμε για τα "προνόμια" των εμβολιασμένων και τα "μη προνόμια" των μη εμβολιασμένων.

Αλλά και γι' αυτό που λες...

- 6 μήνες δωρεάν στα ΜΜΜ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά?
- Internet στον κόσμο. Aν ήσουν η Vodafone θα δεχόσουν?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.489
Πόντοι
6.515

μια που εισαι χωρις κομματικα γυαλια μηπως μπορεις να καταλαβεις γιατι τα προνομια αυτα ειναι τοσο εντονα σε ελλαδα και κυπρο σε σχεση με αλλες χωρες?

για παραδειγμα η ρουμανια εχει εχει 20% εμβολιασμενους, επιστρεφει πισω εμβολια, δεν ακουσα να εχουν τετοια ταραχη :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Φίλε μου, όσοι ήταν νά κάνουν το εμβόλιο με την θέληση τους, το κάνανε. Υπάρχουν τώρα οι αρνητές και αυτοί που φοβούνται να το κανουν.Από εδώ και μπρος πρέπει νά πείσεις αυτούς που φοβούνται να το κάνουν, και από την μεριά τους έχουν δίκιο να φοβούνται, ότι πρέπει νά το κάνουν και αυτοι.
Έχεις δύο δρόμους. Είτε τιμωρώντας τους, πράγμα που στο απαγορεύει αυτό πού έχεις υπογράψει στην Ε.Ε. είτε δίνοντας τους κάποια προνόμια. Και αυτό επειδή δεν μπορείς να τους πείσεις μέσω των ΜΜΕ, λόγω λίστας Πέτσα, η οποία αφαιρεσε την οποία αξιοπιστία των ΜΜΕ.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
μια που εισαι χωρις κομματικα γυαλια μηπως μπορεις να καταλαβεις γιατι τα προνομια αυτα ειναι τοσο εντονα σε ελλαδα και κυπρο σε σχεση με αλλες χωρες?

για παραδειγμα η ρουμανια εχει εχει 20% εμβολιασμενους, επιστρεφει πισω εμβολια, δεν ακουσα να εχουν τετοια ταραχη :think:
Πιθανόν για τον λόγο που υπονοεις και εσύ. Πιθανόν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Φίλε μου, όσοι ήταν νά κάνουν το εμβόλιο με την θέληση τους, το κάνανε. Υπάρχουν τώρα οι αρνητές και αυτοί που φοβούνται να το κανουν.Από εδώ και μπρος πρέπει νά πείσεις αυτούς που φοβούνται να το κάνουν, και από την μεριά τους έχουν δίκιο να φοβούνται, ότι πρέπει νά το κάνουν και αυτοι.
Έχεις δύο δρόμους. Είτε τιμωρώντας τους, πράγμα που στο απαγορεύει αυτό πού έχεις υπογράψει στην Ε.Ε. είτε δίνοντας τους κάποια προνόμια. Και αυτό επειδή δεν μπορείς να τους πείσεις μέσω των ΜΜΕ, λόγω λίστας Πέτσα, η οποία αφαιρεσε την οποία αξιοπιστία των ΜΜΕ.
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom