Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Είναι δυνατόν να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο με αυτή την κωλοαρρωστια; Εδώ όλοι οι ειδικοί λένε ότι το πάνε βδομαδα-βδομαδα.
Αυτό για τους κλειστούς χώρους, από τώρα, πιο πολύ σαν εκβιασμός μου φαίνεται και όχι σαν μέτρο προστασίας.
Α μάλιστα εκβιασμός. Δηλαδή για να μην εκβιασουμε, πρεσβεύεις ότι κάποιος ανεμβολιαστος θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπαίνει σε κλειστούς κλιματιζομςνους χώρους, όπου σε μεγάλο διάστημα δεν θα φορά και μάσκα. Δεν μας τα λες καλά. Ιδιαίτερα αν συμφωνείς και εσύ ότι το δικαίωμα κάποιου σταματά εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Εγώ που είμαι εμβολιασμός, δεν έχω το δικαίωμα να βγάλω τις εμβολιασμούς γονείς μου σε κλειστό χώρο εστιατορίου, χωρίς την παρουσία εμβολιασμών πιθανών φορέων στο διπλανό τραπέζι;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Τα 150 ευρω που δίνει ο κουλης σου ρε χυσομαλακα ποιος τα πληρωνει αυτα?
Ο απλος φορολογούμενος, και αν ειχες λιγη τσιπα πανω σου θα εβγαινες εδω μεσα να υο κατηγορησεις αυτο που γινεται..
Αλλα σαν πουτανιτσα που είσαι το στηριζεις με τα καντουνια
Σαλτα γαμησου εσύ ρε μπουλη. Ίδια είναι 150 ευρώ σε μερικές χιλιάδες ανθρώπων και ίδιο είναι ελεύθερα ΜΜΜ για εκατομμύρια κόσμου επί 6 μήνες? Μαλάκα, ε μαλάκα! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Είναι δυνατόν να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο με αυτή την κωλοαρρωστια; Εδώ όλοι οι ειδικοί λένε ότι το πάνε βδομαδα-βδομαδα.
Αυτό για τους κλειστούς χώρους, από τώρα, πιο πολύ σαν εκβιασμός μου φαίνεται και όχι σαν μέτρο προστασίας.
Γέροντα, αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα αλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε ή να το βλέπουμε κομματικά... μιας κι αναφέρθηκεείναι ο ίδιος σε αυτο :wink:

2021-07-03 15.17.49.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Α μάλιστα εκβιασμός. Δηλαδή για να μην εκβιασουμε, πρεσβεύεις ότι κάποιος ανεμβολιαστος θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπαίνει σε κλειστούς κλιματιζομςνους χώρους, όπου σε μεγάλο διάστημα δεν θα φορά και μάσκα. Δεν μας τα λες καλά. Ιδιαίτερα αν συμφωνείς και εσύ ότι το δικαίωμα κάποιου σταματά εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Εγώ που είμαι εμβολιασμός, δεν έχω το δικαίωμα να βγάλω τις εμβολιασμούς γονείς μου σε κλειστό χώρο εστιατορίου, χωρίς την παρουσία εμβολιασμών πιθανών φορέων στο διπλανό τραπέζι;
Μπορείς να διατυπώσεις ξανά την τελευταία πρόταση σου;
Δεν κατάλαβα, στο διπλανό τραπέζι θα είναι εμβολιασμενοι; "Η ανεμβολιαστοι;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σαλτα γαμησου εσύ ρε μπουλη. Ίδια είναι 150 ευρώ σε μερικές χιλιάδες ανθρώπων και ίδιο είναι ελεύθερα ΜΜΜ για εκατομμύρια κόσμου επί 6 μήνες? Μαλάκα, ε μαλάκα! :)
Δεν καταλαβες ειναι 150 ευρω επι 950χιλιαδες...σπαταλη δημοσιου χρηματος χωρις ουσιαστικη προνοια.
Η κουλοκυβερνηση σας δεν υπολογιζει τιποτα,απλα βαζει ταμπελες ηλικιακες,κατηγοροποιει τους πολιτες και δημιουργει κοινωνικο αποκλεισμο των πολιτων.
Πρέπει άμεσα αυτοι οι πολιτες να βρουν θαλπωρη στην αξιωματική αντιπολιτευση.
Ο συριζα να τραβηξει οριζοντια γραμμη και να φερειπαλι πισω στη χωρα τη δημοκρατια και την ελευθερια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατί στην Ρουμανία και σε άλλες χώρες τα πράγματα δουλεύουν με κοινή λογική που θα έλεγε μια ψυχή. Φρόντισαν να υπάρχουν εμβόλια και από εκεί και πέρα όποιος δεν το έκανε να πάει να γαμηθεί και κανείς δεν θα γκρινιάξει τον χειμώνα.

Εδώ η μισή Ελλάδα επενδύει σε πολιτική αναταραχή, περιμένει και παρακαλά κιόλας να έρθει νέο σφοδρό κύμα, να γεμίσουν οι ΜΕΘ να έχουμε 100+ θανάτους την μέρα, για να αρχίσουν την ίδια γκρίνια… δεν έκαναν τίποτα για το σύστημα υγείας…. αν είχαμε μονοκλωνικά αντισώματα… αν φέρναμε φάρμακα από Κούβα… ο Κούλης… η Μάρεβα…. ο μπασκετμπολίστας…. ο ακροδεξιός…. τι κάνει το κράτος δεν μας φροντίζει… πεθαίνει κόσμος….

Η γκρίνια είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια για όλα φταίει το κράτος και ποτέ οι πολίτες του, οπότε το κράτος προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού για να μετριάσει τα προβλήματα που θα φέρει έξαρση της πανδημίας.

Πολύ σωστά λοιπόν δίνει προνόμια στους μεν, και πολύ καλά κάνει και θα περιορίζει σταδιακά τις ελευθερίες των ψεκασμένων.

Το καλό βέβαια θα ήταν να μην υπήρχαν άνθρωποι με αντένδειξη εμβολιασμού, ανοσοκατεσταλμένοι κ.λπ., παιδιά που δεν μπορούν να εμβολιαστούν (ένα μέρος αυτών θα είναι παράπλευρες απώλειες σε ένα νέο κύμα), για να μπορεί να βγει ένας ΠΘ να το πει καθαρά και σταράτα:

«Ψέκια… το κράτος έκανε ό,τι ήταν να κάνει, από εδώ και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όποιος ανεμβολίαστος ψοφολογά από Covid19 να ψάχνει στο internet πως θα θεραπευθεί, εμείς οι υπόλοιποι προχωράμε παρακάτω και σας αφήνουμε στην μίζερη ζωή σας…
Η μονη λυση ειναι η επανασταση,δεν παει αλλο να συνυπαρχουν στη χωρα οι προοδευτικοι καινοι συντηριτικοι,η νδ επενδυσε πανω στον συντηρητισμο,στην κινδυνολογια,στον κοινωνικο διαχωρισμο των πολιτων.
Ειναι καθαρα ενα κομμα διχασμου και τιποτα αλλο.
Ο συριζα πρεπει αμεσα να παρει αμεση θεση λεγοντας η αυτοι η εμεις και αν καταλησουν την δημοκρατια η βια ειναι μονόδρομος

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Μάλλον εννοούσε "χωρίς παρουσία εμβολιασμένων , και άρα πιθανών φορέων"

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Μάλλον εννοούσε "χωρίς παρουσία εμβολιασμένων , και άρα πιθανών φορέων"
Αν οι γονείς του είναι εμβολιασμενοι, απ' ότι μας έχουν πει οι ειδικοί, έχουν ελάχιστο έως καθόλου πρόβλημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σπαταλη δημοσιου χρηματος χωρις ουσιαστικη προνοια είναι το κεα που παίρνεις και χαλάς στη φυλής ηλίθιε
Και τι σε νοιαζει ρε 10ποντε τι κανω εγω??εχω ολα τα κριτηρια να παρω το κεα?τα εχω οποτε απολυτως νομιμα το παιρνω.
Το οτι εγω γουσταρω να το τρωω στα μπουρδελα σε νοιαζει?

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Προφανώς ανεμβολιαστος. Με κατεβασμένη μάσκα και με δυνατές φωνές. Δυνητικά υψηλό ιικο φορτίο να διαχέεται παντού και κυρίως στα διπλανά τραπέζια.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Αν οι γονείς του είναι εμβολιασμενοι, απ' ότι μας έχουν πει οι ειδικοί, έχουν ελάχιστο έως καθόλου πρόβλημα.
Λαθος προσέγγιση. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι 95% και προφανώς σημαντικά μικρότερη στους ηλικιωμένους. Επίσης η ένταση της νόσησης εξαρτάται ΚΑΙ από το ιικο φορτίο που θα εκτεθούν και που θα είναι μεγαλύτερο από ανεμβολιαστος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μωρή λούγκρα δεν έχεις τα κριτήρια, το κράτος κλέβεις ώστε να νομίζουν τα έχεις...
απόκτησε αρχίδια μια φορά στη ζωή σου, δεν είμαστε εφορία εδώ μέσα.
και όπως και να έχει ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ
Ρε μπουλη οπως δινει λεφτα η κυβερνηση σας να εμβολιαστουν ετσι δινει σε μενα να πηγαινω στα μπουρδελα.
Ας τα κοψει αν έχει κοτσια

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Προσωπικά σα ΜΗ εμβολιασμενος στα παπαρια μου για τους κλειστούς χωρους, δεν έχω καμία όρεξη να πάω ούτως ή αλλως

Αλλά αν τυχόν εφαρμόσουν τα ίδια μετρα και στους εξωτερικούς χώρους, δηλαδή για να πιω ένα καφέ έξω να πληρώνω 20 ευρώ ραπιντ, θα πρόκειται για μεγάλα μουνοπανα και ξεκάθαρα φασιστες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Βασικα μπορεί να ακουστεί σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας , αλλά αν βρούν κανένα μηχανάκι σαν των αλκοτέστ που να ανιχνεύει τον covid 19 , δεν θα λύσει το πρόβλημα ; Για αρχή θα μπορούσαν να τα βάλουν στις εισόδους των μαγαζιών εστίασης κτλ , και αργότερα που θα φτιαχτούν πολλά μηχανάκια θα μπορούν ίσως να γίνουν μαζικά τέστ , αν και για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει καταρχήν να μπορεί να φτιαχτεί ένα τέτοιο μηχανάκι ... που να μπορεί έστω να εντοπίσει τους έχοντες μεγάλο ιικό φορτίο για αρχή.

Απο την άλλη ο έχων υψηλό ιικό φορτιό κανονικά θα έπρεπε να νοσει αντί να ψάχνει τρόπους να δει αν το έχει αλλά τέλος πάντων ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και τι σε νοιαζει ρε 10ποντε τι κανω εγω??εχω ολα τα κριτηρια να παρω το κεα?τα εχω οποτε απολυτως νομιμα το παιρνω.
Το οτι εγω γουσταρω να το τρωω στα μπουρδελα σε νοιαζει?
Κι αυτοί που εμβολιάζονται έχουν τα κριτήρια να τσεπωσουν τα 150, σύμφωνα με το κράτος. Πάμε παρακάτω

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Η μονη λυση ειναι η επανασταση,δεν παει αλλο να συνυπαρχουν στη χωρα οι προοδευτικοι καινοι συντηριτικοι,η νδ επενδυσε πανω στον συντηρητισμο,στην κινδυνολογια,στον κοινωνικο διαχωρισμο των πολιτων.
Ειναι καθαρα ενα κομμα διχασμου και τιποτα αλλο.
Ο συριζα πρεπει αμεσα να παρει αμεση θεση λεγοντας η αυτοι η εμεις και αν καταλησουν την δημοκρατια η βια ειναι μονόδρομος
Η μόνη λύση είναι να μπουζουριασουν άτομα σαν εσένα και να σας στείλουν εξορία μπας και έρθει ποτέ αυτή η χώρα στα ίσια της .

Αλλά επειδή κουμασια σαν εσένα είναι πολλά μαζεμένα εκεί, προτίμησα να φύγω εγώ μακριά να μην πετυχαίνω τέτοια άτομα γύρω μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Καλά,εδώ θα τα λέμε (αν ζείτε)
συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια οι μονοι που δεν ξεκινησαν εμβολιασμους ακομη ειναι οι :
βορεια κορεα, ερυθραια, αιτη, μπουρουντι, τανζανια, ντικ, λιλας και σαντ μαν...

και ο σαντ μαν δεν γαμαει κιολας!!!!!
πως θα πολλαπλασιααστει η ανθρωποτητα οταν πεθανουμε ολοι οι υπολοιποι??????
ας ελπισουμε να γαμανε οι τανζανοι....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Αυτοί μέχρι τα χριστούγεννα έβαζαν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις επειδή τα μέτρα δεν ήταν πολύ αυστηρά. Ακόμα βλέπω τις ξεπλυμένες αφίσες τους που ζητούσαν "περισσότερη ασφάλεια".

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Επειδή η αξιοπιστία των ΜΜΕ έχει πληγεί, η κυβέρνηση θα έπρεπε να καλέσει διακομματική επιτροπή ΣΟΒΑΡΩΝ επιστημόνων, και να πάρουν θέση στο θέμα των εμβολιασμών. Αν συμφώνουν όλα τα κόμματα ότι οι εμβολιασμοί είναι πλέον, η μόνη λύση του προβλήματος, να γίνει και μια διακομματική εκπομπή στην τηλεόραση για να πεισθεί ο κόσμος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.086
Πόντοι
26.141
Επειδή η αξιοπιστία των ΜΜΕ έχει πληγεί, η κυβέρνηση θα έπρεπε να καλέσει διακομματική επιτροπή ΣΟΒΑΡΩΝ επιστημόνων, και να πάρουν θέση στο θέμα των εμβολιασμών. Αν συμφώνουν όλα τα κόμματα ότι οι εμβολιασμοί είναι πλέον, η μόνη λύση του προβλήματος, να γίνει και μια διακομματική εκπομπή στην τηλεόραση για να πεισθεί ο κόσμος.
Κ ο ΠΟΥ aπο την άλλη να αναγνωρίσει όλα τα βόλια όπως κ ο δυτικός τα κινέζικα αλλα κ οι υπόλοιποι τα δυτικά
Διότι ο ένας δεν αναγνωρίζει του σου καθαρά για πολιτικά παιχνιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom