Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτή την απλή αλήθεια την αποκρύπτει η κυβέρνηση ζητώντας και πάλι με δέλεαρ το 150άρι από τους νέους να πληρώσουν το υγειονομικό μάρμαρο για ένα ζήτημα που δεν τους αφορά βιολογικά σε προσωπικό επίπεδο περισσότερο από μια γρίπη.
"Να πληρωσουν το υγειονομικο μαρμαρο"?
Δηλαδη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και επειδή ακριβώς παίζουν ζάρια το τι θα κάνει ο καθένας είναι υπόθεση του ίδιου και του γιατρού του - και όχι των τηλε-καθηγητάδων, της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων.
Αν τιγκαρουν σε ενα μηνα οι ΜΕΘ ειναι υποθεση του καθε ανεμβολιαστου ή ολης της κοινωνιας?
Ελεος πια με τις παπαριες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω ακομα να κανω εμβολιο

βασταει ακομα κανεις ανεμβολιαστος ??

για πειτε ποσοι δεν το εχετε κανει ?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στου κασιδι το κεφαλι

Αλλωστε απο τα 8 δις πληθυσμο θελουν να μεινουν 500 μυρια

Οποτε εχουν ακομα
Ωπα ρε τύπε, για πες μας, απο πού πηγαζει αυτη η θεμελιωδης πληροφορηση?
Απο το μακελειο?
Ποιος θελει να μεινουμε 500 εκατομμυρια?
Ποιος μεγαλοσχημων δηλαδη θελει να μειωθει κατα 80% το αγοραστικο κοινο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην Κίνα ρε παιδιά πώς και όλα είναι μια χαρά. Τα κρούσματα δεν αυξάνονται και έχει να πεθάνει κάποος από κορωνοϊό χρόνια και ζαμίανια. Πώς και δεν τους βάρεσε εκεί η έξτρα μεταδοτική μετάλλαξη των γειτόνων τους; Γίνεται κάποιο θαύμα; Η κυβέρνηση έχει επιβάλλει σκληρό lockdown και μας το κρύβουν; Δεν δίνουν επίτηδες τα πραγματικά στοιχεία καθότι κομμουνιστές; Βρήκαν θαυματουργό εμβόλιο ή φάρμακο το οποίο και δίνουν μόνο σε σχιστομάτηδες; Περιμένω εικασίες ή πειστικές απαντήσεις.
Μα ναι βεβαιως, απο την αχανή Κινα των 2 δις πληθυσμου με κομμουνιστικο καθεστως, περιμενουμε πολυ αξιοπιστα στοιχεια για κρουσματα και θανατους.

Μου θυμισες εναν αλλο τυπο, που εβγαλε το συμπερασμα οτι ειμαστε χειροτερα απο την Ινδια, επειδη λεει αναλογικα με τον πληθυσμο εχουμε περισσοτερους νεκρους. Βεβαια, δεν μου εξηγησε ποτέ πώς γινεται να κανει η Ινδια σωστη καταμετρηση, οταν το 1 δις του πληθυσμου της ζει σε κατι ζουγκλες και χωρια, που οποτε αρρωστησει καποιος φωναζουν τον μαγο της φυλης και αν πεθανει ο αρρωστος τον πετανε στον Γαγγη ή τον καινε στην αυλη, προδηλως λιγο δυσκολο να ενημερωθει το "κρατος" για το κρουσμα και τον θανατο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
δεν φαίνεται πολύ αποτελεσματικός ο κινέζικος ιός για την μείωση του πληθυσμού,
(προφυλακτικά πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν στην αφρική και την ασία, γιατί είμαστε πολλοί)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν φαίνεται πολύ αποτελεσματικός ο κινέζικος ιός για την μείωση του πληθυσμού,
(προφυλακτικά πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν στην αφρική και την ασία, γιατί είμαστε πολλοί)
Στην Ουγκαντα μαλλον δεν τα γνωριζουν, γιατι μεσα σε 30 χρονια απο 11 εκατομμυρια εγιναν 45

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.023
Πόντοι
6.515
Αν με το καλο τελειωσει η πανδημια αρχες του 2022, τα εμβολια θα τα κανουν παλι στους πολιτες; Αμα ειναι τοτε με τα εμβολια που ειχε παρει ο Αβραμοπουλος, αντι να τα πεταγαν στη χωματερη, επρεπε να βγει η κυβερνηση να πει στα ΜΜΕ και στους πολιτες, Ελατε να κανετε τα εμβολια, μια και τα αγορασαμε, κριμα ειναι να πεταχτουν.
Το ίδιο θα γίνει
Γιατρός στο ΑRT τώρα τους ξεβράκωσε
Πως ήξεραν ότι θα χρειαστεί και 3η δόση τον Ιανουάριο και παρηγγειλαν 30 εκατ εμβόλια?
Ποιοι?
Τσίπρας, κοντό Ζαμάνης
Οι ίδιοι παρηγγειλαν και τα εμβόλια Η1Ν1, συμπτωση?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε ρε ποσοι δεν εχετε κανει το εμβολιο??

μονο εγω κραταω θερμοπυλες??

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Μα ναι βεβαιως, απο την αχανή Κινα των 2 δις πληθυσμου με κομμουνιστικο καθεστως, περιμενουμε πολυ αξιοπιστα στοιχεια για κρουσματα και θανατους.

Μου θυμισες εναν αλλο τυπο, που εβγαλε το συμπερασμα οτι ειμαστε χειροτερα απο την Ινδια, επειδη λεει αναλογικα με τον πληθυσμο εχουμε περισσοτερους νεκρους. Βεβαια, δεν μου εξηγησε ποτέ πώς γινεται να κανει η Ινδια σωστη καταμετρηση, οταν το 1 δις του πληθυσμου της ζει σε κατι ζουγκλες και χωρια, που οποτε αρρωστησει καποιος φωναζουν τον μαγο της φυλης και αν πεθανει ο αρρωστος τον πετανε στον Γαγγη ή τον καινε στην αυλη, προδηλως λιγο δυσκολο να ενημερωθει το "κρατος" για το κρουσμα και τον θανατο.
Χουντοκουλιδες κουρασατε...οι Ινδοί δεν μετράνε καλά, οι Ρώσοι το ίδιο κτλ κτλ μόνο οι "δημοκράτες" Ευρωπαίοι και Αμερικανοί...βρε δε γαμιεστε γλυφτες...διορισμό δεν έχει για εσάς... ή είστε μέλη της οικογένειας ή είστε αφισοκολητες...εφόσον είστε όλη μέρα στο μπου μάλλον για αφισοκολητες σας βλέπω...ααα και ένα ωραίο φίλε Άλεξ για να δεις την αξιοπιστία της χουντοκυβερνησης σου...τέλη Μαρτίου έχω συμπτώματα κοροδοιου αλλά σε 5 μέρες πετώ ελλαδισταν από την αντιδημοκρατική Ρωσία...κάνω όπως λέτε εσείς πλαστό τεστ...πετώ ελλαδαρα και μου κάνουν κοροδοιο τεστ στο ελληνικό αεροδρόμιο...λέω εντάξει θα με πιάσουν...αρχιδια...ακόμα περιμένω το θετικό τεστ...ααα και ύστερα από δύο μήνες κάνω τεστ αντισωμάτων...και μάντεψε έχω αντισώματα...τελικά είναι αλήθεια...θαύματα συμβαίνουν όπως λέτε και εσείς οι καλοί χριστιανοί δεξιοί...
*Σημείωση...θα πάρω μια τριόροφη μεζονέτα με μαύρο χρήμα από τις βαλκανικές εταιρείες μου (BG, RO)...ξέρεις κάνα δικηγορακο φθηνό και καλό να μου κάνει τα χαρτάκια...στείλε pm ...

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Χουντοκουλιδες κουρασατε...οι Ινδοί δεν μετράνε καλά, οι Ρώσοι το ίδιο κτλ κτλ μόνο οι "δημοκράτες" Ευρωπαίοι και Αμερικανοί...βρε δε γαμιεστε γλυφτες...διορισμό δεν έχει για εσάς... ή είστε μέλη της οικογένειας ή είστε αφισοκολητες...εφόσον είστε όλη μέρα στο μπου μάλλον για αφισοκολητες σας βλέπω...ααα και ένα ωραίο φίλε Άλεξ για να δεις την αξιοπιστία της χουντοκυβερνησης σου...τέλη Μαρτίου έχω συμπτώματα κοροδοιου αλλά σε 5 μέρες πετώ ελλαδισταν από την αντιδημοκρατική Ρωσία...κάνω όπως λέτε εσείς πλαστό τεστ...πετώ ελλαδαρα και μου κάνουν κοροδοιο τεστ στο ελληνικό αεροδρόμιο...λέω εντάξει θα με πιάσουν...αρχιδια...ακόμα περιμένω το θετικό τεστ...ααα και ύστερα από δύο μήνες κάνω τεστ αντισωμάτων...και μάντεψε έχω αντισώματα...τελικά είναι αλήθεια...θαύματα συμβαίνουν όπως λέτε και εσείς οι καλοί χριστιανοί δεξιοί...
*Σημείωση...θα πάρω μια τριόροφη μεζονέτα με μαύρο χρήμα από τις βαλκανικές εταιρείες μου (BG, RO)...ξέρεις κάνα δικηγορακο φθηνό και καλό να μου κάνει τα χαρτάκια...στείλε pm ...
Λυπαμαι αλλά δεν μπορώ να διαβασω κείμενο με αποσιωπητικά κάθε μισή γραμμή, με κουραζει, σορυ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στου κασιδι το κεφαλι

Αλλωστε απο τα 8 δις πληθυσμο θελουν να μεινουν 500 μυρια

Οποτε εχουν ακομα
Βέβαια, αυτός είναι ο στόχος. Γι'αυτό οι Κινέζοι και οι Ινδοί που ξεπερνάνε τα δύο δις μόνοι τους, είτε κάνουν τα δικά τους εμβόλια οι πρώτοι είτε δεν έχουν φράγκα να αγοράσουν οι δεύτεροι. Δεν το σκέφτηκαν καλά αυτοί οι νεοταξίτες.
Κόψε το φλητ γιατί ρεταρεις επικίνδυνα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Λυπαμαι αλλά δεν μπορώ να διαβασω κείμενο με αποσιωπητικά κάθε μισή γραμμή, με κουραζει, σορυ
Τα αποσιοποιητικα εκφράζουν αισθήματα στον γραπτό λόγο...βέβαια τα αισθήματα και η έκφραση είναι απαγορευμένα στην χουντοκυβερνηση σας...(όλη η Ελλάδα είδε πως συμπεριφέρονται στα έργα τέχνης οι γλυφτες της δεξιάς...πιο πολύ συναίσθημα βγάζουν στον φραπέ)...δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ...δεξιέ...δεξιέ!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα αποσιοποιητικα εκφράζουν αισθήματα στον γραπτό λόγο...βέβαια τα αισθήματα και η έκφραση είναι απαγορευμένα στην χουντοκυβερνηση σας...(όλη η Ελλάδα είδε πως συμπεριφέρονται στα έργα τέχνης οι γλυφτες της δεξιάς...πιο πολύ συναίσθημα βγάζουν στον φραπέ)...δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ...δεξιέ...δεξιέ!!!!
Καλα ,αντε γεια τωρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Δηλαδή εσύ είσαι αισθηματίας ψεκασμένος μαλάκας, νέο είδος.

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Δηλαδή εσύ είσαι αισθηματίας ψεκασμένος μαλάκας, νέο είδος.
Εμφανίστηκε και το πουτανακι του Άλεξ...όλοι μαζί τα πουτανακια...και α και ου και δαπ νδφκ...

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
838
Πόντοι
81
Εμείς το σκληρότερο lockdown του πλανήτη και αυτοί το ελαφρότερο.
Εμείς το ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ Lockdown του πλανήτη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Του γαλαξία τύπε
Μπορεί και του σύμπαντος
Εδώ βλέπουμε εικόνα από τις 2 Μαρτίου στη χώρα με το ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

tromokratia-diadilosi.jpg.webp

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom