machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Τυποι παω αυριο για το Τζονσον. Το εχει κανει κανεις?
Βγαλατε ουρα κ ετσι??
Βγαλατε ουρα κ ετσι??
Καλο το τζονσον αδενοεμβολιο και μονοδοσικο.Τυποι παω αυριο για το Τζονσον. Το εχει κανει κανεις?
Βγαλατε ουρα κ ετσι??
Ας το κανω να τελειωνω να παμε κ κανα γυμναστηριο free.Καλο το τζονσον αδενοεμβολιο και μονοδοσικο.
Απλα θρομβωσεις κανει οπως το αστρα.
Επισης να ξερειε με το τζονσον φουλ στα αντισωματα θα εισαι σε 50 μερες οποτε θα εισαι συντηρητικός εως τις 50 μερες
Δε νομίζω ακόμη να εφαρμοστεί κάτι τέτοιοΑς το κανω να τελειωνω να παμε κ κανα γυμναστηριο free.
Κ κατι ειδα απο νομο σε νομο μονο οι εμβολιασμενοι.
Καπου το διαβασα.Δε νομίζω ακόμη να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο
κανενα δεν θα κανω... ..πρεπει να εισαι τρελος να πας να κανεις εμβολιο το οποιο δεν ειναι δοκιμασμενο...
Ωραιος στο πουτσο σου ολα δηλαδη.Εκανα εγω το J&J και δεν καταλαβα τιποτα ,ουτε ενοχληση ,ουτε δεκατα τιποτα.
Αλλωστε η J&J ειχε για χρονια το σλογκαν "Οχι πια δακρυα"
Λογικά αν αυξηθούν κρούσματα με τη μετάλλαξη.Καπου το διαβασα.
Βασικα ελεγε μετακινηση μονο σε εμβολιασμενους κ οι υπολοιποι με αρνητικο PCR και rapid test.
Το έκανα πριν 3 ώρες.Τυποι παω αυριο για το Τζονσον. Το εχει κανει κανεις?
Βγαλατε ουρα κ ετσι??
Αφού είσαι κάτι ημέρες μπροστά, δεν μου δίνεις τα νούμερα του τζόκερ για το τζακποτ??10 ιουλιου το εκανα φιλε ,ψιλοβαρετη κατασταση παντως.
Ουτε ουρα εβγαλα ,ουτε ο πουτσος μου μεγαλωσε ,ουτε εχω καλυτερο σημα κινητης.
Τζουφιο το ρημαδι.
Εν τω μεταξύ στα τελευταία μηνύματα που οι φίλοι γράφουν "βγάλατε ουρά" (υποθέτω), δεν το κατάλαβα αμέσως γιατί λείπουν οι τόνοι. Και νόμιζα ότι φοβούνταν για πρόβλημα με τα ούρα!
Το δοκιμάζουμε εμείς για εσένα τύπε.κανενα δεν θα κανω... ..πρεπει να εισαι τρελος να πας να κανεις εμβολιο το οποιο δεν ειναι δοκιμασμενο...
μονο τρελοι..και ζητουλες ειναι ..για 150 Ευρω πηγαν να κανουν το εμβολιο...
και βεβαια δεν ειναι δοκιμασμενο..ποσα χρονια εχουν γινει δοκιμες πριν βγει στην αγορα;;;
ψαξτο λιγο και ελα πες μου...χαχαχα
οι επιστήμονες εργάζονται πάνω σε εμβόλια κατά των κορωνοϊών εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, γι' αυτό άλλωστε είχαν εντοπίσει ήδη ως βασικό εμβολιαστικό στόχο την πρωτεΐνη-ακίδα (spike).μονο τρελοι..και ζητουλες ειναι ..για 150 Ευρω πηγαν να κανουν το εμβολιο...
και βεβαια δεν ειναι δοκιμασμενο..ποσα χρονια εχουν γινει δοκιμες πριν βγει στην αγορα;;;
ψαξτο λιγο και ελα πες μου...χαχαχα
Αν στην πορεία προκύψει κανένα φάρμακο να περιμένουμε τουλάχιστον δεκαετία μέχρι να καταγραφούν πολλές παρενέργειες.E, αφού το θέλει ο christos20212021 να περιμένουμε 4~5 χρόνια να κάνουμε εξαντλητικές δοκιμές.