Να μην το ξεραμε τους προηγουμενους αιωνες, να γλυτωσουμε απο την χολερα, τη φυματιωση, την πανουκλα και την ευλογια...
Λιγη γυμναστικη χρειαζοταν και καλο φαγητο
Ε ρε μπουρδες
Δικηγορε τα εμβολια για την φυματιωση και την πανουκλα βγηκαν στην παραγωγη μετα απο χρονια ερευνων και μελετων και δοκιμων.
Επισης δεν εγινε τοτε τοσος ντόρος και ο καθενας πηγαινε οικιοθελλως και εμβολιαζοταν,χωρις πιστοποιητικα χωρις ραντεβου κλπ πήγαινε στο γιατρο του το εκανε και τελος,και επισης το πληρώναμε και δεν μας πληρωναν να το κανουμε.
Τωρα μου συγκρινεις τα θρομβοεμβολια με τα αλλα εμβολια?τα θρομβοεμβολια βγηκαν σε λιγοτερο απο χρονο με τη χρηση του κατ επειγοντος που ξερεις τι σημαινει αυτο?οτι δοκιμασταν γρηγορα γρηγορα δεν εγιναν ολες οι απαιτούμενες μελετες και έρευνες και βγηκαν στη παραγωγη για να μην καθυστερούν.
Εδω ομως αλλο ενα φιασκο ειναι το λεγομενο εταιρειων και κρατων τα οποια αλληλοκαλυπτονται.
Ποιος θα εχει την ποινικη ευθυνη για θανατο καποιου απο το εμβολιο?η εταιρεια η το κρατος?
Κανεις.
Ερωτημα αφου ειναι ασφαλη και δοκιμασμενα οπως λες γιατι τωρα βγηκαν στη φορα οτι φαιζερ μοντερνα κανουν περικαρδιτιδα και μυοκαρδιτιδα και αστρα και τζονσον κανουν θρομβους..
Τι σκατα μελετες και ερευνες εκαναν,πως περαασαν αυτα τα εμβολια και τις 3 φασεις και τωρα αποκαλύφθηκαν οι θρομβοι και τα καρδιακα.
Και εγω σου λεω αν στο μελλον αποκαλυφθει οτι ευθυνονται για την αυξηση των κακοηθειων τι γινεται?
Εκει τι θα εχεις να πεις??εγω στο ξαναλεω αν το εμβολιο κανει γενετικη μεταλλαξη την εβαψαν οποιοι το εκαναν.