Νέα

Ποιό είναι το σωστό μέρος για καμάκι/γνωριμία; (και άλλες ερωτήσεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... τι μπορεί να βγάλουν ........

1)Γνωριμία με ψωλοπαρέα, αούγκανους, αγράμματους, φυλακόβιους .... που θα σου ζητάνε δανεικά ή θα σε κάνουν ξεφτίλα ....
2)Δηλητηρίαση από ποτά μπόμπες ....
3)Καζούρα από γκόμενες που γαμιούνται με μπαρμεν , ντιτζεη , ξαπλωστράδες, πορτιέρηδες ........
4)Αν έχεις επιτυχία με καμία της περίπτωσης (3) , μπορεί να σε μαχαιρώσουν , πυροβολήσουν , σπάσουν @@ , οι εν λόγω .... "κύριοι" ....
5)Χάσιμο χρόνου και χρημάτων και τσάμπα ξενύχτι ..........

Αν μπορεί να βγει γκόμενα σε μπαρ ; Μπορεί . Αλλά αν βγάζεις γκόμενα σε μπαρ, χωρίς να δουλεύεις σε αυτό , είσαι τύπος που θα έβγαζε πορνοστάρ γκόμενα και στο ΚΨΜ της λεγεώνας των ξένων ........

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΑΡ.
Οταν μιλαμε για μπαράκια χωρις τουριστριε2 ναι. Αλλα κ τουριστριες εκτος απο αγγλιδες μιλφ δύσκολο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... τι μπορεί να βγάλουν ........

1)Γνωριμία με ψωλοπαρέα, αούγκανους, αγράμματους, φυλακόβιους .... που θα σου ζητάνε δανεικά ή θα σε κάνουν ξεφτίλα ....
2)Δηλητηρίαση από ποτά μπόμπες ....
3)Καζούρα από γκόμενες που γαμιούνται με μπαρμεν , ντιτζεη , ξαπλωστράδες, πορτιέρηδες ........
4)Αν έχεις επιτυχία με καμία της περίπτωσης (3) , μπορεί να σε μαχαιρώσουν , πυροβολήσουν , σπάσουν @@ , οι εν λόγω .... "κύριοι" ....
5)Χάσιμο χρόνου και χρημάτων και τσάμπα ξενύχτι ..........

Αν μπορεί να βγει γκόμενα σε μπαρ ; Μπορεί . Αλλά αν βγάζεις γκόμενα σε μπαρ, χωρίς να δουλεύεις σε αυτό , είσαι τύπος που θα έβγαζε πορνοστάρ γκόμενα και στο ΚΨΜ της λεγεώνας των ξένων ........

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΑΡ.

Στα ξένα μπαρ είχες μεγαλύτερες επιτυχίες Λάκη;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.957
Πόντοι
3.656
Οταν μιλαμε για μπαράκια χωρις τουριστριε2 ναι. Αλλα κ τουριστριες εκτος απο αγγλιδες μιλφ δύσκολο

Σε μπαράκια και ξενυχτάδικα ........... ειδικά τον καιρό του χαμού ......... αν δεν είχες άπειρες παρέες και δεν έκανες μεγάλους λογαριασμούς αλλά πήγαινες με το βρασίδα τον τσιμούχα , το τζίμη τον τίγρη και τον πελοπίδα τον κοντοπίθαρο , ψωλαρία δηλαδή, όπως όλη η ζωή του sub, με το πι στο χι θα ήσουν πάντα.

Και τουρίστρια .... πιο εύκολο σε παραλία , πισίνες και μαλακίες ........ παρά νύχτα στο μπαρ ........

Μπαρ και ξενυχτάδικο για μένα, τα τελευταία μέρη στην ελλάδα για γνωριμίες και καμάκι . Καταρχήν πριν μιλήσεις, όσο μάγκας κι αν είσαι , έχεις χαρακτηριστεί αποτυχημένο ναυάγιο . Sub . Πας μόνος, δηλαδή είσαι τρόμπας που τον παίζεις. Ψάχνεις να γαμήσεις, άρα είσαι αγάμητος. Δεν έχει σημασία τι θα πεις. Σε έχουν χαρακτηρίσει σαββούρα πριν μιλήσεις.

Οπουδήποτε αλλού, έχεις άλλοθι να είσαι χωρίς γκόμενα.
Στο μπαρ, είσαι ναυάγιο .

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΝΑΥΑΓΙΑ :woldman::woldman::woldman:

το καμάκι ζει και βασιλεύει :wanker::wanker::wanker:

συμπαθείς παρθένοι του νηματος ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided: θα σέρνετε το σαπιο κουφαρι σας εδω μεσα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. :takethis::takethis::takethis:και αυτο ειναι ΚΑΛΟ γιατι το σαη ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι ΘΑΛΠΩΡΗ, ειναι ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ:grouphug:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
που ζει το καμακι τυπε να ερθουμε να γαμησουμε,στο μπραχαμι,γιατι καλλιθεα δεν εχει τιποτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Σε μπαράκια και ξενυχτάδικα ........... ειδικά τον καιρό του χαμού ......... αν δεν είχες άπειρες παρέες και δεν έκανες μεγάλους λογαριασμούς αλλά πήγαινες με το βρασίδα τον τσιμούχα , το τζίμη τον τίγρη και τον πελοπίδα τον κοντοπίθαρο , ψωλαρία δηλαδή, όπως όλη η ζωή του sub, με το πι στο χι θα ήσουν πάντα.

Και τουρίστρια .... πιο εύκολο σε παραλία , πισίνες και μαλακίες ........ παρά νύχτα στο μπαρ ........

Μπαρ και ξενυχτάδικο για μένα, τα τελευταία μέρη στην ελλάδα για γνωριμίες και καμάκι . Καταρχήν πριν μιλήσεις, όσο μάγκας κι αν είσαι , έχεις χαρακτηριστεί αποτυχημένο ναυάγιο . Sub . Πας μόνος, δηλαδή είσαι τρόμπας που τον παίζεις. Ψάχνεις να γαμήσεις, άρα είσαι αγάμητος. Δεν έχει σημασία τι θα πεις. Σε έχουν χαρακτηρίσει σαββούρα πριν μιλήσεις.

Τουρίστριες σε μπαράκια αγγλιδες σκανδιναυες και σλαυες βασικά, γιατι πινουν σαν φίδια... Αν δεν πίνουν, πχ ρουμανες.. Βαλε χ δεννπαιζςι τίποτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
που ζει το καμακι τυπε να ερθουμε να γαμησουμε,στο μπραχαμι,γιατι καλλιθεα δεν εχει τιποτα
Αν δεννγαμας Καλλιθέα εισαι τελειωμένος μεσα στα πιο ιζυγκοινγκ στεκια αλλα χαμηλου βελθνεκους τα θηράματα

man29

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους τους φιλους εδω μεσα

Ειμαι χρονια μελος και συνηθως δεν γραφω για προσωπικους λογους που δεν θελω να αναφερω αλλα παρακολουθω αρκετα θεματα και καταστασεις εδω στην κοινοτητα μας.

Για το συγκεκριμενο θεμα ομως επειδη τυχαινει να ειμαι χρονια στην πιατσα και κυριως σε αυτο που λενε παλιο κλασικο καμακι θα ηθελα να πω δυο κουβεντες και εγω μηπως βοηθησω καποια νεα παιδια που μπορει να ειναι ντροπαλα η να μην ξερουν καν τι παει να πει κλασικο καμακι και κυριως οταν παμε για διασκεδαση γιατι αυτο ειναι το κλασκικο οπου βγαινουμε να πιουμε ενα ποτο με το φιλο μας σε ενα μπαρ-κλαμπ με σκοπο να γνωρισουμε καποια κοπελα και να παμε παρακατω και οπου βγαλει.

Πολυ σημαντικο ειναι η εμφανιση οχι τοσο απαραιτητα στο ντυσιμο αλλα σε ολα τα αλλα.( περιποιημενα μαλλια γεννια η καθαρο προσωπο οχι τριχες στην μυτη και τα αυτια καθαρη αναπνοη και κυριως το αρωμα που θα φοραμε να αφηνει την ταυτοτητα μας) Απο εκει και περα επιλεγουμε τα μεροι διασκεδασης που θα παμε να ξερουμε αφενος οτι παιζουν γυναικες και δεν ειναι ΚΨΜ και αφετερου να ειναι φωτεινα για να μπορεις να εχεις οπτικη επαφη.

Αφου εχουμε φτασει ως εκει μετα ειναι ο τροπος προσεγγισεις που βγαινει στο καθενα για να ξεκινησει μια συζητηση ειτε κερνοντας ενα σφινακι αλλα οχι μονο σε εκεινη σε οποιον αλλον ειναι μαζι της συνηθως φιλη-ες της η κερνοντας τα ποτα που πινουν για τους πιο οικονομικα ευκαταστατους. Αυτο σημαινει οτι το αθλημα για να μπορεσεις να το υποστηριξεις θα πρεπει να εισαι διαθετημενος να χαλασεις και καποια χρηματα ανεξαρτητα το αποτελεσμα.Ακομη καλυτερα αν το μαγαζι εχει ελληνικα και διαθετει λουλουδια θα ηταν και αυτο μια ενναλακτικη να της πεταξεις λουλουδια κλπ .
Με το να πας να πεις 2 αττακες χωρις να κανεις καποια κινησει απο τις παραπανω ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει πολυ και ολα αυτα με την προυποθεση οτι πριν εχετε ανταλαξει και 2 ματιες πιο εντονες μεταξυ σας αλλιως ειναι καθαρο ρισκο.

Οταν πλησιασεις να μιλησεις εκει δεν υπαρχει συνταγη τι θα πεις αρκει να εισαι ευγενικος να κρατας τι απαραιτητες αποστασεις για αρχη να μην φωναζεις μεσα στο αυτι της απο το αγχοα και να μην δειχνεις οτι εχεις αγχος να προσπαθεις να εισαι ομιλητικος με ολοι της την παρεα αν καταφερεις και μεινεις .

Οτιδηποτε ρωτησεις θα αναμενεις μια απαντηση που ειναι λογικο οπως πχ πως σε λενε απο που εισαι ερχεσαι συχνα εδω κλπ

Αν η απαντηση ειναι μονολεκτικη σταματας να ρωτας συνεχεια πραγματα και περιμενεις να δεις αν κανει κινηςη και η ιδια να σε ρωτησει κατι που ειναι ενα σημαδι οτι ενδιαφερεται να συνεχισεις αν δεν κανει καμια κινηση και δεν σε ρωταει τιποτα η δεν ενδιαφερεται η νοιωθει αβολα εκεινη την στιγμη με τις φιλες της η γιατι ειναι ντροπαλη οποτε συνεχιζεις εσυ την κουβεντα προσπαθωντας να την χαλαρωσεις οσο μπορεις Αν εχει ελληνικα εκεινη την στιγμη που μιλατε προσπαθησε να την κανεις να χωρεψετε για να εχετε και επαφη που βοηθαει να ειναι πιο φιλικη απεναντι σου.Επισης σημαντικο ειναι να δεις τι πινει και ποσο διοτι το ποτο ριχνει τις αμυνες οσο και αν αντισταθουν.

Απο εκει και περα στο χερι σου ειναι να παρει ενα ινστα
ενα τηλ η για τους πιο τολμηρους πανω στον χορο να κανεις κινηση και για ενα φιλι που μπορει να το αναζητουν και καλα να περνας.

Οπως ειπε και καποις φιλος παραπανω και συμφωνω θα πρεπει να εχεις θρασος να μην ντρεπεσαι να φας χυλοπιτα γιατι ειναι το πιο πιθανο να συμβαινει αλλα αν επιμενεις με ωραιο τροπο δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανεις γνωριμιες .

Το καμακι θελει θρασος
-υπομονη και επιμονη…!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
τζάμπα το συζητάτε.. η μαγική λέξη είναι ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ. χωρίς αυτές ότι και να κάνεις από ότι έχω καταλάβει πας άκλαυτος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656

Δε βαριέσαι ρε Λάκη,κι εγώ με τον βρασίδα και τον πελοπίδα,κι εσύ με τις κολλητές και τους γαμιάδες τους,παίρναμε τ'αρχίδια μας

Τουλάχιστον εσύ...έπινες και τζάμπα ενώ εμείς πληρώναμε :dunno:

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
Επειδή η θολοκουλτούρα και τα κινήματα παρενοχλήσεων κλπ είναι στο απόγειο μόνο από ιντερνετ πλεον όπως κάνει κι η νεολαία.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.689
Πόντοι
3.446
Για μένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος μέρος. Ολα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που το κάνεις και τον σεβασμό που δείχνεις στον άλλον εκεινη την στιγμη . Συνήθως καποιο μπαρ , σε ΜΜΜ, ή οταν εισαι σε αναμονή να πάρεις κάτι απο ένα μαγαζι. Τις περισσότερες φορές δεν ειναι προγραμματισμένο, τουλάχστιον στην περίπτωση μου , απλώς προκύπτει.
Φυσικά μεγάλη προσοχή θα έλεγα οτι θέλει το μέρος που εργάζεται ο άλλος, ειδικά εκεί πρέπει να είσαι διακριτικος και να κοιτάξεις να μην φέρεις σε δύσκολη θέση τον άλλον την ώρα που κάνει την δουλειά του. Πολύ παρεξηγούν μια ευγενική υπάλληλο και θεωρούν οτι τους φλερτάρει, ξεχνώντας οτι απλώς η κοπέλα πρέπει να ειναι ευγενική και φιλική με τον πελάτη και οτι απλώς κάνει την δουλειά της εκείνη την ώρα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Καταθέτω προσωπικά βιώματα.
Για εμένα, ο ιδανικός χώρος για καμάκι ήταν οποιοσδήποτε αισθανόμουν κι εγώ κι η γυναίκα, ότι έχω το πάνω χέρι. Ότι κάνω κουμάντο. Ότι εκπέμπω κάποιου είδους "εξουσία". Ως τέτοιος λοιπόν, πάντα ήταν αποτελεσματικός ο χώρος της δουλειάς μου. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπήρξε αποτελεσματικός, αλλά σε μικρότερο βαθμό, χώρος εξόδου με κοινή παρέα. Οπότε η κοπέλα αισθανόταν κάποια ασφάλεια και μπορούσε, αν ήθελε, να αντλήσει στοιχεία για εμένα από άλλο μέλος της παρέας.
Να πω ότι οι χώροι αυτοί ήταν "γόνιμοι" και καλοί για καμάκι στην επαρχία. Στην Αθήνα που βρίσκομαι, 4,5 χρόνια περίπου, κανένας χώρος δεν ήταν καλός για καμάκι. Εδώ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Εδώ δυστυχώς η κοινή παρέα είναι μπακουροπαρέα, ο,τι χειρότερο δηλαδή για να καμακώσεις. Και οι ελάχιστες περιπτώσεις πεσίματος σε άγνωστες ήταν ανεπιτυχείς.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν βέβαια αν ήμουν Μπραντ Πιτ, Σπαλιάρας ή Τζέισον Μομόα. Ή αν είχα κάποια Ferrari παρκαρισμένη έξω από το bar, με το όνομά μου και τη φωτογραφία μου επάνω ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
που ζει το καμακι τυπε να ερθουμε να γαμησουμε,στο μπραχαμι,
τυπαρα ποτε δε ξερεις τι γινεται να πουμε. :woldman: πριν χρονια χαμιμπρα ειχα κολατσισει ξανθό ρωσομπλιετ κοντοκανο 22 χρονωνε :bigdick:, ηταν ταμιας τυροπιτάδικου και εγω περνούσα απο κει για κατι δρώμενα με οπαδικα, 10 λεπτα πυρφορισμα στο όρθιο και εγινε η δουλιτσα :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided: ΠΑΤΩΝΕΙΣ;:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Καταθέτω προσωπικά βιώματα.
Για εμένα, ο ιδανικός χώρος για καμάκι ήταν οποιοσδήποτε αισθανόμουν κι εγώ κι η γυναίκα, ότι έχω το πάνω χέρι. Ότι κάνω κουμάντο. Ότι εκπέμπω κάποιου είδους "εξουσία". Ως τέτοιος λοιπόν, πάντα ήταν αποτελεσματικός ο χώρος της δουλειάς μου. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπήρξε αποτελεσματικός, αλλά σε μικρότερο βαθμό, χώρος εξόδου με κοινή παρέα. Οπότε η κοπέλα αισθανόταν κάποια ασφάλεια και μπορούσε, αν ήθελε, να αντλήσει στοιχεία για εμένα από άλλο μέλος της παρέας.
Να πω ότι οι χώροι αυτοί ήταν "γόνιμοι" και καλοί για καμάκι στην επαρχία. Στην Αθήνα που βρίσκομαι, 4,5 χρόνια περίπου, κανένας χώρος δεν ήταν καλός για καμάκι. Εδώ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Εδώ δυστυχώς η κοινή παρέα είναι μπακουροπαρέα, ο,τι χειρότερο δηλαδή για να καμακώσεις. Και οι ελάχιστες περιπτώσεις πεσίματος σε άγνωστες ήταν ανεπιτυχείς.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν βέβαια αν ήμουν Μπραντ Πιτ, Σπαλιάρας ή Τζέισον Μομόα. Ή αν είχα κάποια Ferrari παρκαρισμένη έξω από το bar, με το όνομά μου και τη φωτογραφία μου επάνω ...
Υπάρχει σχετικό βιδεο από Βόλο όπου μια ελλεηνίδα απερριψε τύπο που την πλησίασε ενώ όταν μετά εμφανίσθηκε ενώπιον της με Φεράρι ήρθε στο αμάξι χωρίς πολλά πολλά...
Χαίρομαι για την ανάρτηση σου γιατί πολλοί αποφεύγουν τον εργασιακό χώρο για κονέ ίσως γιατί έχουν πρωτόκολλο που αποθαρρύνει τέτοιες κινήσεις.
Εγώ βασικά πιστεύω ότι πολλοί είναι άνεργοι η δουλεύουν με Η/Υ από το σπίτι οπότε από δουλειά...δεν θα δουν προκοπή .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Κοίτα, στη δουλειά που ήμουν τότε, καμάκωνα όσες έρχονταν να τις εξυπηρετήσω. Όχι συναδέλφους. Εκεί τηρώ κι εγώ το πρωτόκολλο. Δεν ακουμπάω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Σε τακτικη βαση ψαχνετε την μαγικη συνταγη επιτυχους πεσιματος σαν αλλη χαμενη ατλαντιδα και ειναι οτι πιο ματαιοδοξο μπορει να ρωτησει ενας ανθρωπος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.025
Πόντοι
22.785
:cheesy::cheesy:
Καλησπέρα σας..
Μίλαγα πριν κάτι μέρες με ένα φίλο μου στο τηλέφωνο ο οποίος μένει βόρεια προάστια Λυκόβρυση ...
Και μου είπε ότι στην Εθνική οδό δίπλα στην porsche υπάρχει ένα μεγάλο γυμναστήριο το καμάκι πάει σύννεφο..
.. μέχρι και εγώ που είμαι καλόγερος σκέφτομαι να κάνω εγγραφή ....
Πλάκα κάνω Ε??
Αυτά είναι για νέους

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom