Setrakian
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πλάτωνας. Και στο βάθος και κάποιοι άλλοιΌ,τι βιώνουμε είναι όνειρο μέσα σε όνειρο
Πλάτωνας. Και στο βάθος και κάποιοι άλλοιΌ,τι βιώνουμε είναι όνειρο μέσα σε όνειρο
η μαχη για να επικρατησει το θεικο γενος των ελληνων και να κυβερνησει το συμπαν!
(κανοντας ειλωτες και δουλπαροιξ τα τουβλα του βορα κυριως γερμανους σουηδους ολανδους αγγλους γαλους και λοιπα κατωτερα οντα νεαντερταλ και γαμωντας δεκαδες εκατομμυρια θεικες ρωσιδουλες και λοιπες σλαβουλες!!!!!!!!!
Ωραια, και το ότι η ζωή είναι προϊόν ευφυούς σύλληψης από πού αποδεικνύεται;ΔΕΝ αποδεικνύεται με τίποτα ότι η ζωή δημιουργήθηκε "τυχαία"
από τυχαίες χημικές αντιδράσεις
ΟΚ ακόμη και έτσι να είναι, την ανώτερη αυτή ευφυία ποιος τη δημιούργησε; Ή μήπως είναι αυτοδημιούργητη; Με αυτή τη λογική γιατί και η ζωή να μην είναι αυτοδημιούργητη;Μπορεί να μην σου αρέσουν οι παπάδες και οι θεούσες,
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια ανώτερη ευφυϊα
που οδήγησε την εξέλιξη.
Το ότι υπάρχει ένας νους ευφυής που δημιουργεί τη ζωή,
δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ένας ασπρομάλλης γέρος
Ούτε ότι οι εκπρόσωποί του νου αυτού...είναι οι ταλιμπάν ιερωμένοι.
Η πιθανότητα να δημιουργήθηκε τυχαία η ζωή, είναι πολύ
μικρότερη από τη πιθανότητα να είναι προϊόν ευφυούς δημιουργίας.
Με ειρωνίες ξεκινήσαμε βλέπω για τα μέλη του μπου.μιας και θεωρώ πως το επίπεδο των φίλτατων συναγωνιστών εδώ στο bou είναι πολύ υψηλό
Με ειρωνίες ξεκινήσαμε βλέπω για τα μέλη του μπου.
Σ'έπιασε η κρίση των 30 τύπε;
Ευγε συναγωνιστη για το πολυ ωραιο νημα...
Για να ξεφυγει απο την οποια μιζερια ο οποιος πιστευω οτι το καλυτερο
θα ειναι να βρει δημιουργικα πραγματακια να κανει...
Εγω π.χ ειμαι συλλεκτης δισκων και cd και κατ επεκταση και πολυ ωραιων μουνιων
και γενικοτερα κορασιδων εργαζομενων και μη...
Ειναι η βαλβιδα αποσυμπιεσης απο την ψυχοφθορα καθημερινοτητα που εξαναγκαζομαι να ζω
για να τα βγαλω εις περας...
Για οικογενεια ουτε που το συζηταω γιατι ειμαι φουλ αρνητικος παροτι σαραντα Μαιων..
Οποτε πραγματακια να ξεφυγουμε υπαρχουν αν υπαρχει μερακι και καλη θεληση..
Το χόμπι μας είναι το μουνι !Βλέποντας πως καταλήγουν οι περισσότερες οικογένειες (είτε με χωρισμό, είτε με το απλά να ανέχονται ο ένας τον άλλον για χάρη των παιδιών / συνήθειας / ασφάλειας) καλύτερα όντως μόνος
Συμφωνώ στο ότι πρέπει να βρούμε χόμπι αμποσυμπίεσης σώματος / μυαλού
Στο bohemian rhapsody λενε οι queen, Nothing really matters... to me.
ναι τύπε
Παράλληλα νιώθω ότι έχω σπαταλήσει / σπαταλάω την ζωή μου
Πώς ακριβώς τη σπαταλάς;Έκανες/Κάνεις πράγματα που δε σε γεμίζουν ή είσαι σε αδράνεια;