John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.756
- Πόντοι
- 2.846
ναι αλλάτο νήμα κινείται μεταξύ Αισώπου, Πινόκιο, Μινχάουζεν και Χαλιμάς.
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (20 μέλη και 100 επισκέπτες)
ναι αλλάτο νήμα κινείται μεταξύ Αισώπου, Πινόκιο, Μινχάουζεν και Χαλιμάς.
Ρομαντικό δείπνο σε πιτσαρία Αλέξανδρας & Πανόρμου;Εχω φερει κολαρο τραπεζι στο κεφαλι μιας αλβανεζας που τραβιομουν πριν καμια 20αρια χρονια επειδη πηρε τηλεφωνο κατι αλλες που καβλαντιιζα και τις εβρισε.Το σκηνικο ειχε γινει στη Ρομα Πιτσα στην Λεωφορο Αλεξανδρας εν μεσω ρομαντικου δειπνου μεταξυ μας .Ακομα το θυμαμαι και γελαω.
Τι να κάνω που γουστάρω τις ανοιγμένες βρωμότρυπες και τα υποτακτικά μουνιά;απορώ οι επισκέπτες δεν έχουν κανέναν κλασικό σπίτι να διαβάσουν?
xamenos xamenos vs ντοστογιέφσκι 3-0
τύπε σε βλέπω στο me too.Εχω φερει κολαρο τραπεζι στο κεφαλι μιας αλβανεζας που τραβιομουν πριν καμια 20αρια χρονια επειδη πηρε τηλεφωνο κατι αλλες που καβλαντιιζα και τις εβρισε.Το σκηνικο ειχε γινει στη Ρομα Πιτσα στην Λεωφορο Αλεξανδρας εν μεσω ρομαντικου δειπνου μεταξυ μας .Ακομα το θυμαμαι και γελαω.
Το χω σκεφτεί άπειρες φορές!!Δε παίζει και το σενάριο να σου τα έκανε για να σε "τυλίξει" για γαμπρό?
αυτό μετράει για δικό σου ξεφτιλίκι τύπε, κατάντια μεγάλη να τρέχεις σαν τον κυνηγημένο λαγόΑρχές 2010 πήγαινα σε ένα μπουρδέλο Πάτρα και γαμαγα μια πουτανα αφού ήμουν τακτικός πελάτης και γνωριζόμασταν μετά από κάποια ραντεβού ήθελε και μου έκανε τσιμπούκι ακαποτα αλλά πάντα μου έλεγε μην χύσεις στο στόμα μου οταν είναι να χύσεις πες μου να τραβηχτω...Ένα βράδυ παίρνω τον κολλητό μου του λέω παμε να γαμησω στο μπουρδέλο εγώ μπαίνω μέσα αυτός περίμενε στο αμάξι...πριν τελειώσω βγάζω καποτα τις δίνω τσιμπούκι μου λέει μην χύσεις στο στόμα μου όχι τις λέω δεν θα χυσω εγώ όμως είχα πάει αποφασισμένος για να την χυσω στο στόμα...τις τα πετάω μέσα στο στόμα πνιγετε σηκώνεται τρέχει κατευθείαν στον νιπτήρα να πλυθεί και με αρχίζει στα καντήλια μαλακα αρχιδι σου είπα μην χύσεις στο στόμα μου τι είναι σκουπιδοτενεκές???Παίρνει το στρινγκ βγαίνει έξω βρίζοντας με εγώ σε χρόνο ντε τε ντύνομαι και τρέχω έξω στο αμάξι φωνάζοντας του κολλητού βάλε μπρος να φύγουμε...Βγαίνουν έξω η τσατσά και η πουτανα βρίζοντας με και εγώ να έχω βγει στο παράθυρο να φωνάζω στην πουτανα σε έχυσα μωρη καριολα μέσα στο στόμα...χαχαχα ωραία φάση την θυμόμαστε ακόμα με τον κολλητό μου και γελαμε
μου θυμίζει βιτάμα...αυτό μετράει για δικό σου ξεφτιλίκι τύπε, κατάντια μεγάλη να τρέχεις σαν τον κυνηγημένο λαγό
Βιβη η Βερονικα;Για να καταλάβετε το χάσμα.... το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα έχει πέσει εδώ, σε αυτό εδώ το site πριν χρόνια στην Βιβή, γνωστή και ως κοτομπουκίτσα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Έχεις να συνδράμεις και εσύ στο νήμα με κάποια αντίστοιχη ιστορία?το νημα οσο παει γινεται και καλυτερο
Έχεις να συνδράμεις και εσύ στο νήμα με κάποια αντίστοιχη ιστορία?
Sorry φίλε. Ένα από τα ονόματα τηςΒιβη η Βερονικα;
Τη βερονικα τη θυμαμαι.Τη βιβη ομως οχι