nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.569
- Πόντοι
- 456
Τη πιτσιρικα λες με το βιντεο κατουρημαSorry φίλε. Ένα από τα ονόματα της
Τη πιτσιρικα λες με το βιντεο κατουρημαSorry φίλε. Ένα από τα ονόματα της
Είχε και άλλαΤη πιτσιρικα λες με το βιντεο κατουρημα
Είχε και άλλα ;
Ενα εχω δει στο ντους που καποιος τη κατουραει και μετα τη τσιμπουκωνει.Είχε και άλλα
τελειο νημα , αλλά ουτε αυτο σας αρεσειΈχει κάτι διαμαντάκια εδώ μέσα που ψυχολόγοι/ ψυχίατροι βγάζουν διδακτορικό σε 1,5 χρόνο
τελειο νημα , αλλά ουτε αυτο σας αρεσει
...και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
H ...«χωροταξία» δεν βγαίνει ... κάπου έχασες στην μπάλα στο παραμύθι.
Παιδιά μην μαλώνετε, να 'στε αγαπημένοι... (ατάκα by Αγγελική... )
ροζ πάνθηρες έχει, όχι απλά διαμάντια...Έχει κάτι διαμαντάκια εδώ μέσα που ψυχολόγοι/ ψυχίατροι βγάζουν διδακτορικό σε 1,5 χρόνο
τύπε κάτι τέτοια τα μέλη τα έχουν κάνει ως πρώτη δοκιμασία για να γίνουν αποδεκτά στο μπου...Να με πληρώσει για να της κάνω αγκαλιά και να κλάψει στο στιβαρό μου στήθος.
Α, λέτε αλήθειες εδώ;;
Έβγαινα με μία τύπισσα πριν μερικά χρόνια, τίμιο μπουκίτσι Ιαπωνίας, δεν είχαμε προχωρήσει παρακάτω όμως, ήθελε τον χρόνο της, έλεγε. Λέω οκ, δεν θα γίνω μαλάκας να πιέζω καταστάσεις. Ας κάτσει σε άλλους να σκεφτεί πρώτα. Βγαίναμε ραντεβού, τα πλήρωνα όλα εγώ. Αυτό συνέβη μία, δύο και πάει λέγοντας. Δεν το έκανα από υποχρέωση, αλλά επειδή το γουστάρα. Τελευταία φορά όμως που βγήκαμε (δεν την έχω δει από τότε ξανά) πήγαμε σε καφετέρια που τους ήξερα όλους. Επιτηδευμένα. Παραγγέλνω καφέ, κλαμπ σάντουιτς, βάφλα με παγωτό και κάτι άλλες μαλακίες. Για να κάνω λογαριασμό. Να σημειωθεί πως η έτσι, δεν έκανε ούτε αυτό που λέμε fake reach. Έστω για τα μάτια του κόσμου, πως δήθεν θέλει να πληρώσει μία φορά κάτι. Και αφού τρώω το κλαμπ σάντουιτς και λίγο από την βάφλα. Της λέω: «Πάω λίγο τουαλέτα, μ' έπιασε η κοιλιά μου». Που να ήξερε, πως το πραγματικό χέσιμο θα το έτρωγε αυτή. Διότι είχα κανονίσει να φύγω και να τα πληρώσει όλα μόνη της. Έτσι και έκανα. Απλά την άφησα εκεί και έφυγα.
Η σερβιτόρα και το υπόλοιπο προσωπικό, που πήγαν για να τους πληρώσει τον λογαριασμό, μου είπαν πως δεν είχε καν επάνω της λεφτά και περίμενε να της φέρουν. Επίσης πως με έλεγε γύφτο που δεν πλήρωσα και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα.
Στεναχωρήθηκα πολύ γενικά. Δεν. Γελούσα αδιάκοπα όταν τα έμαθα.
Ξέρω πως μάλλον το νήμα αναφέρεται σε σεξουαλικά ξεφτιλίσματα, αλλά αν αυτό δεν είναι ξεφτίλισμα. Συγχωρέστε με.
καλά φίλε . δε συνέβη ποτέ. δεν υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν ανωμαλία.... μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.Πώς τον ΔΙΚΑΣΕΣ έτσι μύστη μου!
Ήταν γιατί δεν έκανες προσφοράΠριν καμμία δεκαετία είχα πάρει ένα κορίτσι του χώρου που διακρινόταν για το δυνατό anal , στο δεύτερο ραντεβού ξεκινησα να της βάζω πίσω δάκτυλα , τα τρία μπήκαν αρκετά εύκολα στο τέταρτο με μπόλικο baby oil μπήκε και αυτό αλλά ήδη μου έλεγε πως πονάει , της λέω οκ και κάνω προσπάθεια να βάλω και το πέμπτο με πολύ δυσκολία και αυτή να λέει πονάω μπήκε και αυτό , θα ήθελα να το πάω μέχρι τον καρπό αλλά δεν με άφησε.
Την συνάντησα άλλη μια φορά αν θυμάμαι αλλά δεν με ξανά άφησε να την φισταρω έτσι !!
Ωραία ανάμνηση !!
Ρε σεις, πώς δεν βρέθηκε κανείς να μου πει: Είμαι ο χοντρός, την πήδηξα εγώ τελικά;Εχουμε βγει παρέα που εχει να βρεθεί χρόνια, πάνω από 10.
Μια κοπέλα, ας πόυμε η Κ, βλέπω με καρφώνει.
Μη τα πολυλογώ, από μαγαζί σε μαγαζί μένουμε τρεις, εγώ , αυτή και ο χοντρός. Πάει ο χοντρός στην τουαλέτα, φιλιόμαστε με την τύπισα. Ξανάρχετε ο χοντρός.
Στο μαγαζί, συμπτωματικά, ήταν μια 'φίλη' από τα πολύ παλιά, μακαρίτισα πλέον, φοβερό τσιμπούκι. Με βλέπει, με χαιρετάει, φεύγει.
"Αυτή πρέπει να παίρνει καλές πίπες" λέει ο χοντρός
"Ναι" του απαντάω. "Αν και έχει περάσει καιρός"
Η Κ . παθαίνει μια πρώτη υστερία "Τί; έχεις πάει και με αυτήν; Δεν το πιστεύω!"
"ok", γνέφω
Τότε κάπνιζα. Παω να αναψω τσιγάρο, βλέπω το πακέτο άδειο.
"Να σου πάρω ένα;" ρωτάω
"Όχι, να πας να αγοράσεις"
Σηκώνομαι, πάω στο περίπτερο, επιστρέφω, αφήνω τα λεφτά για το ποτό στο τραπέζι, καληνυχτίζω και γυρνάω να φύγω.
Ε, ενταξει, την άκουσε όλη η Ερμού : Που πάααας;;; Μη φεύγεις!! Γιατί με φίλησεεεεες;;
Ενας θεός ξέρει τί γλύτωσα........