Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..
Είσαι ο Αλέξανδρος ;Καλημέρα Nikol
:tired:
Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..
Είσαι ο Αλέξανδρος ;Καλημέρα Nikol
:tired:
Ο θρυλος εχει μεγαλυτερη αξία απο οποιαδήποτε πουτανα! Ειχε και εχει και θα εχει μεγαλυτερη αξια. .Ασχολείται με τον Ολυμπιακό τώρα
Μικρή διόρθωση αν επιτρέπεται, κατούρημα στο στόμα ήταν και κατάπινε αν θυμάμαι καλά.Γλειφοκώλι, κατούρημα στη μάπα και γλείψιμο σε βρώμικες πατούσες. Αυτά μέχρι να αποκτήσει "αγαπούληδες". Κατόπιν το έπαιζε "κυρία".
Μαλακα θα ξερασωΜικρή διόρθωση αν επιτρέπεται, κατούρημα στο στόμα ήταν και κατάπινε αν θυμάμαι καλά.
Μικρή διόρθωση αν επιτρέπεται, κατούρημα στο στόμα ήταν και κατάπινε αν θυμάμαι καλά.
Εμ για αυτό σου λέω ή μιλάμε για ξεφτιλίκια ή πάμε στο την άφησα να πληρώσει χαχαχαΜαλακα θα ξερασω
Ένας ξάδερφος απο το χωριό πάντα στο 2μηνο τις χωρίζει. Όταν τον ρωτάμε τι του συμβαίνει κάθε φορά, μουρμουράει κάτι του στυλ "μισό χρόνο απο τη ζωή μου".Τα είχαμε 8 μηνες και τους τελευταιους 6 δεν τον αφηνα να με αγγίζει τον είχα μόνο για να περναει η ώρα μου ..
giaverian ? Δεν θυμάμαι τόσες λεπτομέριες... είναι και η ηλικία στην μέση.Καλά θυμάστε.
Τότε ήμουν στο στόχαστρο των αγαπούληδών της. Ευτυχώς που ο "Ιατρός", κινούμενος από την αυταρέσκεια του, δημοσίευσε ένα "Άρλεκιν", που άθελά του βέβαια, με δικαίωνε στην κριτική που είχα κάνει. Αυτό ήταν και η αρχή που έφερε τη συνέχεια.
giaverian ? Δεν θυμάμαι τόσες λεπτομέριες... είναι και η ηλικία στην μέση.
Τον μαλακά τον gianevan λες;Καλά θυμάστε.
Τότε ήμουν στο στόχαστρο των αγαπούληδών της. Ευτυχώς για εμένα, που ο "Ιατρός" κινούμενος από την αυταρέσκεια του δημοσίευσε ένα "Άρλεκιν", που άθελά του βέβαια με δικαίωνε στην κριτική που είχα κάνει. Αυτό ήταν και η αρχή που έφερε τη συνέχεια.
πω ρε φίλε ούτε ένα νικ δεν θυμάμαι σωσταΤον μαλακά τον gianevan λες;
Μπράβο το κορίτσιΜικρή διόρθωση αν επιτρέπεται, κατούρημα στο στόμα ήταν και κατάπινε αν θυμάμαι καλά.
Τον μαλακά τον gianevan λες;
Δε διαφωνώ, όποιος μπλέκεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες όμως...Μαλάκας για τους υπόλοιπους. Ο ίδιος μια χαρά έβρισκε και την έκανε τη δουλίτσα του.
Δε διαφωνώ, όποιος μπλέκεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες όμως...
Πες μας παραπάνω. Προσωπικά έχω βάλει την άλλη να πάει να ανοίξει στον ντελιβερά με την τάπα στον κατακόκκινο κώλο, χαλασμένο μείκ απ, χύσια - σάλια να τρέχουν παντού πάνω της με μία ρόμπα για να μην την πει και πουτάνα ο άνθρωπος. Άλλο σκηνικό είναι γνωστή παντρεμένη να σηκώνεται μαζί μου από το τραπέζι σε επαγγελματικό event και καλά για να πάει τουαλέτα και εγώ να μιλήσω στο τηλ. Τσιμπούκι στα γρήγορα με κατάποση και της παίρνω ως λάφυρο το βρακί. Της λέω αν το σκέφτεσαι θα τρέχουν τα υγρά και θα ντροπιαστείς. Επιστροφή πρώτα εμού και μετά αυτής. Στα καπάκια μόλις κάθεται πετάει φιλάκι στον άντρα της και το παίζει χαλαρή με συζήτηση για το που θα πάνε το καλοκαίρι διακοπές. Το βράδυ τον έβαλε για ύπνο, έστειλε μήνυμα πως θέλει το βρακάκι της και συναντηθήκαμε σε γνωστό ξενοδοχείο με τζακούζι. Τα έκανε όλα, την κατέβρεξα και αυτή, αλλά ήμουν σωστός και της επέστρεψα το βρακάκι της.Εγώ δεν γουστάρω κατουρα, χεσιματα και sex toys. Ακραία για μένα είναι να πηδήξω μια γκόμενα, να της σκίσω τα ρούχα και να φύγει έτσι. Ή να έχουμε παραγγείλει και να ανοίξει την πόρτα με χυσια, αναμαλιασμενη και με εσώρουχα. Σε cuckold ζευγάρια έχουν γίνει και άλλες φάσεις απλά ξεφτιλιζεται και ο άντρας
το νήμα κινείται μεταξύ Αισώπου, Πινόκιο, Μινχάουζεν και Χαλιμάς.το νήμα έχει μια ποιότητα, μια λεπτή ισορροπία μεταξύ αισθησιασμού και ραφιναρισμένηςσκατίλαςγαλλικής εσάνς,βολοδέρνεικινείται με χάρη μεταξύ ντε σαντ και καβάφη στο "επέστρεφε", γενικότερα είναι ένα γνήσιο δείγμα bou ομορφιάς