John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 2.846
Κοπελιές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...Καλημέρα, να ρωτήσω,το "ρε φίλε"που σου είπε δε σε ενοχλεί καθόλου;
Κοπελιές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...Καλημέρα, να ρωτήσω,το "ρε φίλε"που σου είπε δε σε ενοχλεί καθόλου;
πάντως απάντησε με νάζι...Κοπελιές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...
Εννοείται ότι και το να μιλάει άντρας σε γυναίκα χρησιμοποιώντας την έκφραση αυτή είναι ανάρμοστο,δείχνει καφριλα.Η συγκεκριμένη δε μίλησε ....έτσι, απλώς ανέχτηκε αδιαμαρτύρητα να της απευθύνεται κάποιος έτσι.
Ναι οκ γενικά, ειδικά τώρα εδώ προφανώς ο στόχος ήταν να της πει φόρα παρτίδα ότι πίσω από το νικ της κρύβεται άντρας. Δε θα το κρίνω απλά σχολιάζω χαζεύοντας την όλη ψυχολογία.Εννοείται ότι και το να μιλάει άντρας σε γυναίκα χρησιμοποιώντας την έκφραση αυτή είναι ανάρμοστο,δείχνει καφριλα.
Μόνο καγκουροειδη μεταξύ τους- είτε αρσενικά είτε θηλυκα- μπορούν να μιλάνε έτσι...
Ναι οκ γενικά, ειδικά τώρα εδώ προφανώς ο στόχος ήταν να της πει φόρα παρτίδα ότι πίσω από το νικ της κρύβεται άντρας. Δε θα το κρίνω απλά σχολιάζω χαζεύοντας την όλη ψυχολογία.
Δύσκολα να μην κατάλαβε πότε σου έρχεται να χύσεις στο στόμα της...Αρχές 2010 πήγαινα σε ένα μπουρδέλο Πάτρα και γαμαγα μια πουτανα αφού ήμουν τακτικός πελάτης και γνωριζόμασταν μετά από κάποια ραντεβού ήθελε και μου έκανε τσιμπούκι ακαποτα αλλά πάντα μου έλεγε μην χύσεις στο στόμα μου οταν είναι να χύσεις πες μου να τραβηχτω...Ένα βράδυ παίρνω τον κολλητό μου του λέω παμε να γαμησω στο μπουρδέλο εγώ μπαίνω μέσα αυτός περίμενε στο αμάξι...πριν τελειώσω βγάζω καποτα τις δίνω τσιμπούκι μου λέει μην χύσεις στο στόμα μου όχι τις λέω δεν θα χυσω εγώ όμως είχα πάει αποφασισμένος για να την χυσω στο στόμα...τις τα πετάω μέσα στο στόμα πνιγετε σηκώνεται τρέχει κατευθείαν στον νιπτήρα να πλυθεί και με αρχίζει στα καντήλια μαλακα αρχιδι σου είπα μην χύσεις στο στόμα μου τι είναι σκουπιδοτενεκές???Παίρνει το στρινγκ βγαίνει έξω βρίζοντας με εγώ σε χρόνο ντε τε ντύνομαι και τρέχω έξω στο αμάξι φωνάζοντας του κολλητού βάλε μπρος να φύγουμε...Βγαίνουν έξω η τσατσά και η πουτανα βρίζοντας με και εγώ να έχω βγει στο παράθυρο να φωνάζω στην πουτανα σε έχυσα μωρη καριολα μέσα στο στόμα...χαχαχα ωραία φάση την θυμόμαστε ακόμα με τον κολλητό μου και γελαμε
Δε ξέρω αν είναι ξεφτιλισμα αλλά ήμασταν στο αμαξι 4 άτομα εμεις πίσω και συνέχεια με φιλουσε ενω ήξερε οτι δεν ήθελα μπροστά τους , σε μια φαση μου κατεβασε τη μπλουζα κιολας… Μόλις εφυγαν για μερικά λεπτά με έβαλε να του παρω τσιμ**** ενώ ήταν παρκαρισμένο δίπλα απο ενα παρκο με αρκετο κοσμο :/ + έχυσε μέσα στο στομα μου και καταλαθος τα καταπια (
Την πάτησες ίδια με την επαγγελματία Ευτυχία...Αρχές 2010 πήγαινα σε ένα μπουρδέλο Πάτρα και γαμαγα μια πουτανα αφού ήμουν τακτικός πελάτης και γνωριζόμασταν μετά από κάποια ραντεβού ήθελε και μου έκανε τσιμπούκι ακαποτα αλλά πάντα μου έλεγε μην χύσεις στο στόμα μου οταν είναι να χύσεις πες μου να τραβηχτω...Ένα βράδυ παίρνω τον κολλητό μου του λέω παμε να γαμησω στο μπουρδέλο εγώ μπαίνω μέσα αυτός περίμενε στο αμάξι...πριν τελειώσω βγάζω καποτα τις δίνω τσιμπούκι μου λέει μην χύσεις στο στόμα μου όχι τις λέω δεν θα χυσω εγώ όμως είχα πάει αποφασισμένος για να την χυσω στο στόμα...τις τα πετάω μέσα στο στόμα πνιγετε σηκώνεται τρέχει κατευθείαν στον νιπτήρα να πλυθεί και με αρχίζει στα καντήλια μαλακα αρχιδι σου είπα μην χύσεις στο στόμα μου τι είναι σκουπιδοτενεκές???Παίρνει το στρινγκ βγαίνει έξω βρίζοντας με εγώ σε χρόνο ντε τε ντύνομαι και τρέχω έξω στο αμάξι φωνάζοντας του κολλητού βάλε μπρος να φύγουμε...Βγαίνουν έξω η τσατσά και η πουτανα βρίζοντας με και εγώ να έχω βγει στο παράθυρο να φωνάζω στην πουτανα σε έχυσα μωρη καριολα μέσα στο στόμα...χαχαχα ωραία φάση την θυμόμαστε ακόμα με τον κολλητό μου και γελαμε
Ο κλεψας του κλεψαντος δικαιολογείταιμην κοιμάσαι παρουσία του φίλου σου
Η ζωή εξελίσσεται.
Τ' αποσιωπητικά τι τα θες ωρέ βλάμη ναούμε;;; θες να πεις κάαατι;Ε;Ε;
Δεν θέλω να γίνω σαν τον χαμένος χαμένος. Τι είμαι; Καμία φώκια μονάχους μονάχους;τύπε κάτι τέτοια τα μέλη τα έχουν κάνει ως πρώτη δοκιμασία για να γίνουν αποδεκτά στο μπου...
ψάχνουμε κατιτις πιο ραφιναρισμένο και ταυτόχρονα πιο μπρουτάλ αν με εννοείς.
δες πχ το μέλος xamenos xamenos, άλλη κλάση.
θα γίνεις κι εσύ ποτέ ετσι ?