papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
το αυτοκινητο ειναι βε8 μηπως ?εαν πριν το αυτοκινητο τρεχει, δεν ειναι τοσοοοοο......μεγαλη η θερμοκρασια.
το αυτοκινητο ειναι βε8 μηπως ?εαν πριν το αυτοκινητο τρεχει, δεν ειναι τοσοοοοο......μεγαλη η θερμοκρασια.
τύπε βλέπω κάνεις προετοιμασία Κ1...εγώ λόγω χαρακτήρα και ηλικίας ήμουν συντηρητικός μέχρι τα 45 μου που γνώρισα μια γκόμενα με πολλά μποφόρ στο κεφάλι της.
επειδή ήθελε να με χωρήσει , μου το έπαιζε στην αρχή συντηρητική....
όταν είδε ότι την ήθελα μόνο για ξεκάβλωμα, αφέθηκε και τα έδωσε όλα.
τόσο ξύλο δεν έχω δώσει ποτέ σε γυναίκα...αν δεν τις έτρωγε δεν κάβλωνε με τίποτα.
την άφησα να πάει να παντρευτεί να βρει το δρόμο της.
στο καπάκι βρίσκω μια άλλη...η οποία από την πρώτη στιγμή μου ζήτησε φάπες και ξύλο στον κώλο...
οπότε ξαφνικά στα 45 συνειδητοποιώ ότι δεν τις γνώριζα... ή ΄ότι ήμουν πολύ αγαθός και τις σεβόμουν
παράλληλα έκανα μερικά "ψυχικά" σε μια συνομήλικη μου παντρεμένη , την οποία έβαζα να κάνει ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, τα οποία τα δέχονταν αδιαμαρτύτα ... και δεν το τερμάτισα
Πωπωπω τι είπες τώρα !!!!! Και μετά τι έγινε την έβαλες με την γλώσσα να τα καθαρίσει....κάτι μουφες αυτό θα έλεγαν εδώ χαχαχαΕίχα κάνει ένα ξεφτιλισμα σε μια πρώην τρώγοντας κουραμπιέ χωρίς πιατακι στο σαλόνι τής
Όνειρα πουλιά μου ταξιδιαρικαΚαποια τα οποια δεν εχω κανει και θα ηθελα....
==Να γαμησω μαζι 2 ξαδελφες η αδελφες
Ναι συμφωνώ εφόσον έχει bdsm τάσεις η κοπέλα .Η καβλα δεν κοιτάει βαθμό εγκαυμάτων....
Για πες μας, να βγάλουμε πόρισμα.Η φάση cuckold πιάνεται στο ξεφτυλισμα? Δηλαδή να έχουν ξεφτυλισει στο γαμησι το κορίτσι σου μπροστά σου
εννοείται τύπε, σούπερ ξεφτυλισμός ΤΟΥ "ΑΝΤΡΑ"Η φάση cuckold πιάνεται στο ξεφτυλισμα? Δηλαδή να έχουν ξεφτυλισει στο γαμησι το κορίτσι σου μπροστά σου
Καποια τα οποια δεν εχω κανει και θα ηθελα....
Για ξαδέρφες δεν ξέρω αλλά για αδελφές έχει πάρα πολλές εδώ στο σάιτΚαποια τα οποια δεν εχω κανει και θα ηθελα....
Τζο Ντασσέν? Έλα ρε! Πόσο είσαι ρε φίλε;Όνειρα πουλιά μου ταξιδιαρικα
Παντοτε και Μονο θηλυκου γενους..Κανονικές ή από τις άλλες ??
Αδερφες Θηλυκου Γενους.... μονοΓια ξαδέρφες δεν ξέρω αλλά για αδελφές έχει πάρα πολλές εδώ στο σάιτ
Έτσι καθαρά και ξαστερα γιατί μας μπέρδεψεςΑδερφες Θηλυκου Γενους.... μονο
Δε ξέρω αν είναι ξεφτιλισμα αλλά ήμασταν στο αμαξι 4 άτομα εμεις πίσω και συνέχεια με φιλουσε ενω ήξερε οτι δεν ήθελα μπροστά τους , σε μια φαση μου κατεβασε τη μπλουζα κιολας… Μόλις εφυγαν για μερικά λεπτά με έβαλε να του παρω τσιμ**** ενώ ήταν παρκαρισμένο δίπλα απο ενα παρκο με αρκετο κοσμο :/ + έχυσε μέσα στο στομα μου και καταλαθος τα καταπια (
Αδερφες Θηλυκου Γενους.... μονο