Νέα

ποινες με αναστολη..τι ειναι ποτε παραγραφονται..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
γενικα η δικαιοσυνη στην χωρα μας ειναι καλη..εκεινο ομως που πρεπει να αλλαξει ειναι η αντιμετωπιση οσων βρεθηκαν σε αμυνα και εκαναν χρηση βιας..αυτοι πρεπει να αθωωνονται..δυστυχως στην ελλαδα κανεις δεν εχει αθωωθει με το σκεπτικο της αμυνας(εκτος απο κατι αστυνομικους)
To εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα. Φυσικα και εχουν υπαρξει τετοιες αθωωσεις.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Εγω θελω να δω τι θα κανει αν βρεθει κατηγορουμενος π.χ. για καμια ανθρωποκτονια απο αμελεια σε τροχαιο, που μπορει να τυχει στον οποιονδηποτε, και οι συγγενεις του πεθαμενου θα ζητανε να του παρουν το κεφαλι.
Εκει θα αλλαξει αποψη...

Αλλο απο αμελεια και αλλο δολοφονια. Εισαι και δικηγορος οπως λες ποτε σας μαθαινουν αυτη τη διαφορα στο 1ο ετος 1ο εξαμηνο η κανω λαθος? :idiot: . Αν διαβαζες καλυτερα το αρχικο μου ποστ θα καταλαβαινες τι εννοω.

Επισκέπτης
το κωλοπαιδο που σκοτωσε την αστεγη στην Γλυφαδα δεν πρεπει να το σκοτωσουν τωρα?? και αυτον και τον πατερα του που ηξερε και δεν εκανε τιποτα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αλλο απο αμελεια και αλλο δολοφονια. Εισαι και δικηγορος οπως λες ποτε σας μαθαινουν αυτη τη διαφορα στο 1ο ετος 1ο εξαμηνο η κανω λαθος? :idiot: . Αν διαβαζες καλυτερα το αρχικο μου ποστ θα καταλαβαινες τι εννοω.
Εκανες καμια διακριση για αμελεια και δολο? Τωρα το λες. Μαλιστα. Εκανες λοιπον κι εσυ την πρωτη εκπτωση απο την αυστηροτητα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Γινόταν ποτέ αυτή η άσκηση με πραγματικά πυρά;  :2funny:

Στην 1η βολη στο κεντρο εκπαιδευσης ριξαμε με πραγματικα πυρα. Εγω ημουν κωλοφαρδος πηγα την 1η μερα για βολη και ριξαμε 10 σφαιρες :rockon:. Τις αλλες 2 μερες για λογους οικονομιας οσοι εριξαν βαρεσαν μονο 5 σφαιρες.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Εκανες καμια διακριση για αμελεια και δολο? Τωρα το λες. Μαλιστα. Εκανες λοιπον κι εσυ την πρωτη εκπτωση απο την αυστηροτητα.

Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Δεν ειμαι δικηγορος να διευκρινιζω το παραμικρο σε φορουμ ειδικα. Και βαριεμαι να γραφω μεγαλα ποστ.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
φυσικα στην Αμερικη τους σκοτωνουν..και σε μερικα αλλα τους δινουν στους συγγενεις..δεν το θεωρω καθολου βαρβαροτητα

ποιους σκοτωνουν στην Αμερικη? Τους παιδεραστες? Εχετε σαλεψει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
φυσικα στην Αμερικη τους σκοτωνουν..και σε μερικα αλλα τους δινουν στους συγγενεις..δεν το θεωρω καθολου βαρβαροτητα
Βαρβαροτητα ειναι σιγουρα, το θεμα ειναι αν την εγκρινεις ή οχι.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
πρεπει να αθωωνονται πιο ευκολα..ολο για υπερβαση αμυνας λενε στα δικαστηρια

και να τους απονεμονται και τιμες. Οπως το παλικαρι που εφαγε τους 2 ληστες με καραμπινα που σε 2 ωρες ειχαν μπει σε καμια 10 σπιτια στη γειτονια του.

Επισκέπτης
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Δεν ειμαι δικηγορος να διευκρινιζω το παραμικρο σε φορουμ ειδικα. Και βαριεμαι να γραφω μεγαλα ποστ.
παντως τα μπερδεψες λιγο..ειπες οτι η αναστολη ειναι βλακεια αλλα ανεφερες αδικηματα που ουτως η αλλως δεν επιδεχονται αναστολης  

Επισκέπτης
και να τους απονεμονται και τιμες. Οπως το παλικαρι που εφαγε τους 2 ληστες με καραμπινα που σε 2 ωρες ειχαν μπει σε καμια 10 σπιτια στη γειτονια του.
κι ομως στην Αμερικη ενας υπαλληλος σε ιντερνετ καφε σκοτωσε τους δυο που πηγαν να τον ληστεψουν και του εδωσαν παρασημο ανδρειας! φυσικα για δικη ουτε λογος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κι ομως στην Αμερικη ενας υπαλληλος σε ιντερνετ καφε σκοτωσε τους δυο που πηγαν να τον ληστεψουν και του εδωσαν παρασημο ανδρειας! φυσικα για δικη ουτε λογος!
τυπε σε τετοια θεματα ειναι πολυ μπροστα στο αμερικα
εδω παιρνει τηλ ο αλλος στην αστυνομια και λεει βοηθεια εχουν μπει σπιτι μου κλεφτες και και η απαντηση του μπατσου
εχετε οπλο στο σπιτι?
ναι
use it

:rockon: :rockon: :rockon:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
παντως τα μπερδεψες λιγο..ειπες οτι η αναστολη ειναι βλακεια αλλα ανεφερες αδικηματα που ουτως η αλλως δεν επιδεχονται αναστολης  

Ναι οντως.Ελα μωρε ολα τα θρεντ αυτου του ειδους παρεκτρεπονται εδω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποιος είπε πρίν το ανέκδοτο ότι ζούμε σε πολιτισμένο κράτος;χαχαχα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Στην 1η βολη στο κεντρο εκπαιδευσης ριξαμε με πραγματικα πυρα. Εγω ημουν κωλοφαρδος πηγα την 1η μερα για βολη και ριξαμε 10 σφαιρες :rockon:. Τις αλλες 2 μερες για λογους οικονομιας οσοι εριξαν βαρεσαν μονο 5 σφαιρες.
Άλλο η βολή στο πεδίο βολής όλες οι βολές ξάπλα προβλεπέ και άλλο το "πυρ και κίνηση".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι οντως.Ελα μωρε ολα τα θρεντ αυτου του ειδους παρεκτρεπονται εδω.
τυπε δεν επιασαν το νοημα του αρχικου σου ποστ παντως
απο ολα οσα εγραψες κολλησαν στην ανουσια λεπτομερια :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom