You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές είναι οι πιο μουνάρες μασατζούδες και που δουλεύουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Htimos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και γώ θα το ήθελα σας παρακαλώ ως παλαιός. Να δώ αν συγκρίνεται με την Μέμα της Σπυρίδωνος Μερκούρη, και μου την θύμισε ο Συναγωνιστής Periergos, η οποία πέρασε ως διάττων Αστήρ, φώτεισε την Γκρίζα πόλη μας και απήλθε αξιοπρεπώς
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αν ειναι η χαρα της ξενοπουλου παρακαλω δωστε αμεσα ρεπορτο που βρισκεται τη θελω οχι για σουξου μουξου ειπαμε αποχη και το τηρουμε για αλλου λογους τη θελω. αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιδια του χωρου και γυναικαρα...... τη μεμα δεν την φτανει καμια ομως αγαπητε μου φιλε wind 11.
περιοχη ?παιδια πηγα ποσειδωνος 67 και πηρα μια κοπελα μικρη σε ηλικια 26 περιπου παολα ονοματι μουναρα ξανθια και πολυ οραια κολαρα..... αλλα δεν εγινε τιποτα.. ελπιζω την αλλη φορα που θα παο να φαο κανενα κοψιδη...
γεια σε ολους
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αξιόλογη υπόδειξη! Η Λόλα milfίζει ή είναι τρυφερό κοτοπουλάκι?ωραιο νακι Λολα απ το
Μελινοσπιτο.
Σωματοτυπος Μαρσι
Υπηρεσιες οι κλασσικες που διδασκει η Μελινα.
Εμένα προσωπικά η Μελίνα δε μου φαίνεται να μπορεί να διδάξει τίποτα ιδιαίτερο.ωραιο νακι Λολα απ το
Μελινοσπιτο.
Σωματοτυπος Μαρσι
Υπηρεσιες οι κλασσικες που διδασκει η Μελινα.
26 ;)
Αξιόλογη υπόδειξη! Η Λόλα milfίζει ή είναι τρυφερό κοτοπουλάκι?
πλακα κανω
τον ιδιο δασκαλο εχουν ολες ;)
τπν παρα ;)
τον ιδιο δασκαλο εχουν ολες ;)
τπν παρα ;)
Εμένα προσωπικά η Μελίνα δε μου φαίνεται να μπορεί να διδάξει τίποτα ιδιαίτερο.
κλικαρισε τις αντιστοιχες ενοτητες στο φορουμ και θα βρεις τονους πληροφοριων οχι μονο διευθυνση.ρε παιδια που ειναι το μελινοσπιτο και που το ζανοσπιτο?διευθυνσεις και οροφο παρακαλω...
ρε παιδια που ειναι το μελινοσπιτο και που το ζανοσπιτο?διευθυνσεις και οροφο παρακαλω...
μελινοσπιτο : Σολωμου 59 1ος ορ.
ζανοσπιτο (πρωην) : Σολωμου 54 6ος
ζανοσπιτο (νεο) : Στουρναρη 29
για πιο πολλα, ψαξε στα αντιστοιχα
ρε παιδια που ειναι το μελινοσπιτο και που το ζανοσπιτο?διευθυνσεις και οροφο παρακαλω...
Μελινόσπιτο: Σολωμού 59, 1ος όροφος
ΝΥΝ Ζανόσπιτο: Στουρνάρη 29, 2ος όροφος
ΠΡΩΗΝ Ζανόσπιτο: Σολωμού 54, 6ος όροφος
(νυν και πρωην σημαίνει ότι τα "παλιά τα χρόνια" τη Ζάνα την έβρισκες στο Σολωμού 54 ενώ τώρα τη βρίσκεις στο Στουρνάρη 29. Για ιστορικούς, υποθέτω, λόγους ο τίτλος του θρεντ για το Σολωμού 54 εξακολουθεί να έχει τη λέξη "Ζανόσπιτο" ενώ κανονικά αυτή η λέξη δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί αλλά στον τίτλο του θρεντ για το Στουρνάρη 29).
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κλικαρισε τις αντιστοιχες ενοτητες στο φορουμ και θα βρεις τονους πληροφοριων οχι μονο διευθυνση.
Άντε πες τα (γράφτα), γιατί έγινα ράκος, μόνο που είδα το σχετικό post!!!
Και 'μεις είμασταν νέοι , αλλά δεν κάναμε και 'τσι!
μελινοσπιτο : Σολωμου 59 1ος ορ.
.....
Μελινόσπιτο: Σολωμού 59, 1ος όροφος
.....
Υ.Γ.: Ήδη περιβάλλεσαι από ... στοργικούς συντρόφους!
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
για πες περισσοτερα ρε παιχτη...πως ειναι ποιες ωρες καμια φωτο?Ευη απο παλαιολογου.ωραιο milf.
παιδια πηγα ποσειδωνος 67 και πηρα μια κοπελα μικρη σε ηλικια 26 περιπου παολα ονοματι μουναρα ξανθια και πολυ οραια κολαρα..... αλλα δεν εγινε τιποτα.. ελπιζω την αλλη φορα που θα παο να φαο κανενα κοψιδη...
γεια σε ολους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 661