petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
oκ σωστο αυτο που λεs αλλα πιστευω και το εχω δει και γω πωs ειναι καποιεs συγκεκριμενεs κολωνιεs που γουσταρουν πολλυ οι γυναικεs και τιs τρεβαει
εργαρα αν παντως βρεις το αρωμα που λεγατε πριν που καυλωνει τις γυναικες δωσε την πληροφορια να το παρουμε και εμεις αν και πιστευω οτι ειναι μουφα.αυτο με τις ορμονες που γραφτηκε πριν.το εργο το αρωμα το εχετε δει ? οποιοs το χει δει καταλαβαινει
αμα το γκουγκλαρω οπωs πρπει θα το βρω αλλα ψιλοβαριεμαι τετοια ωραεργαρα αν παντως βρεις το αρωμα που λεγατε πριν που καυλωνει τις γυναικες δωσε την πληροφορια να το παρουμε και εμεις αν και πιστευω οτι ειναι μουφα.αυτο με τις ορμονες που γραφτηκε πριν.
θα σαι γελασω ρε φιλε, παντωs θα ηταν καλη φαση να ξαναδουμε κατι τετοιο σε διαφημησηphiero premium?ετσι λεγοταν το αρωμα μηπως?
ο αλλος που το δοκιμασε να πει.θα σαι γελασω ρε φιλε, παντωs θα ηταν καλη φαση να ξαναδουμε κατι τετοιο σε διαφημηση
Ειναι 2 αρώματα.Ξέχασα να βέλω το και ανάμεσα!Παίζει σίγουρα ρόλο κ το πως κάθεται το άρωμα στο δέρμα σου αλλα πολύ καλές ειδικά τώρα για καλοκαιράκι είναι dsquared wood dior homme.Εμε΄να μου φαίνονται φοβερές
θα σαι γελασω ρε φιλε, παντωs θα ηταν καλη φαση να ξαναδουμε κατι τετοιο σε διαφημηση
κανενα καλο site για αγορα κολωνιας? ακομα και τα duty free φαρμακειο μου φαινονται οταν εξω τις βρισκεις μισοτιμης,ειδικα μεσω νετ...