Νέα

Ποιέs αντρικέs κολόνιεs καυλώνουν τιs γυναίκεs?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Rcr0m.jpg

Εγγύηση παιδιά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
oκ σωστο αυτο που λεs αλλα πιστευω και το εχω δει και γω πωs ειναι καποιεs συγκεκριμενεs κολωνιεs που γουσταρουν πολλυ οι γυναικεs και τιs τρεβαει

δεν ειναι θεμα κολωνιας ειναι θεμα να σου ταιριαζει το αρωμα στο δερμα...σινερμαν διαφωνω καθετα και οριζοντιως με αυτο που λες....οι γυναικες τρελλαινονται για μια ομορφη και διακριτικη μυρωδια που ταιριαζει απολυτα με το δερμα (ισως οχι ολες)....για μενα τουλαχιστον η μυρωδια παιζει πολυ σημαντικο ρολο...δε λεω να λουστει με την κολωνια :P

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παντως αυτη η κολωνια παιδια οταν την ειχα παρει και την μυρισα δεν μου εκανε εντυπωση..Ειπα σιγα μην κανει τιποτα με τις γκομενες.. και ομως αυτες οι ορμονες στην μυτι των γυναικων ειχαν αποτελεσμα..

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
το εργο το αρωμα το εχετε δει ? οποιοs το χει δει καταλαβαινει

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το εργο το αρωμα το εχετε δει ? οποιοs το χει δει καταλαβαινει
εργαρα αν παντως βρεις το αρωμα που λεγατε πριν που καυλωνει τις γυναικες δωσε την πληροφορια να το παρουμε και εμεις αν και πιστευω οτι ειναι μουφα.αυτο με τις ορμονες που γραφτηκε πριν.

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
εργαρα αν παντως βρεις το αρωμα που λεγατε πριν που καυλωνει τις γυναικες δωσε την πληροφορια να το παρουμε και εμεις αν και πιστευω οτι ειναι μουφα.αυτο με τις ορμονες που γραφτηκε πριν.
αμα το γκουγκλαρω οπωs πρπει θα το βρω αλλα ψιλοβαριεμαι τετοια ωρα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
phiero premium?ετσι λεγοταν το αρωμα μηπως?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
P6
η κολονια που ελκυζει τις γυναικες , υπαρχει και η αντιστοιχη κολονια για να τις φορανε οι γυναικες για να μας καυλωνουν !!!

Συνημμένα

• P6.jpg
    P6.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 23

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Παίζει σίγουρα ρόλο κ το πως κάθεται το άρωμα στο δέρμα σου αλλα πολύ καλές ειδικά τώρα για καλοκαιράκι είναι dsquared wood dior homme.Εμε΄να μου φαίνονται φοβερές

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Παίζει σίγουρα ρόλο κ το πως κάθεται το άρωμα στο δέρμα σου αλλα πολύ καλές ειδικά τώρα για καλοκαιράκι είναι dsquared wood dior homme.Εμε΄να μου φαίνονται φοβερές
Ειναι 2 αρώματα.Ξέχασα να βέλω το και ανάμεσα!

Επισκέπτης
θα σαι γελασω ρε φιλε, παντωs θα ηταν καλη φαση να ξαναδουμε κατι τετοιο σε διαφημηση

Ρε μηπως λετε τη διαφημιση της Ιncognito nο ? Μια τελειως σουργεαλιαστικη διαφημιση που εδειχνε -αν θυμαμε καλα- ενα τυπο σ΄ενα μπαρ να ζηλευει τους αλλους που ειχαν γκομενες και μετα να λουζεται με τη συγκεκριμενη κολονια και να του την πεφτουν απο παντου γκομενες. Τι γελιο ειχα ριξει με αυτη τη μαλακια.

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κανενα καλο site για αγορα κολωνιας? ακομα και τα duty free φαρμακειο μου φαινονται οταν εξω τις βρισκεις μισοτιμης,ειδικα μεσω νετ...

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0

Geosal

Μέλος