ευχαριστούμε για την αποψή σου ελλειινίδα. Τράβα τώρα απο δω χάμω
Που να σου κάτσει το τεμάχιο στη μούρη και να ψοφήσεις , βόδι
ευχαριστούμε για την αποψή σου ελλειινίδα. Τράβα τώρα απο δω χάμω
Είχα γκόμενο παλιά που έβαζε από τα αρώματα μου.
Ελπίζουμε μόνο αυτά
γιατί δεν πάς να παίξεις σε καμμιά τσόντα με γουρούνια?θα σε εκτιμήσουν εκεί
Ελπίζουμε μόνο αυτά
Εκανε και φουλ αποτρίχωση καθ'ότι κολυμβητής . Λες να 'ταν δικαιολογίες?
Μαs αποδεκατιζουν σιγα σιγα φιλε μου
Πρωτα τ αρωματα, μετα τα στρινγκακια....
Δεν ξέρω εγώ είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος. Εσύ τον άλλαξες για άλλον
Όταν βγάλουν οι γυναίκες μούσια τότε να ανησυχήσεις
Δεν διακατέχομαι από σύνδρομα κατωτερότητας και να αποζητώ την αποδοχή των τσοντόκαβλων. Αλλιώς ξέρω κι εγώ να ποστάρω κωλους και βύζους και να κάνω το "κολλητάρι". Ψόφα πιο πέρα τώρα , με ενοχλείς.
κανονικά θα έπρεπε να σε διακατέχει τέτοιο σύνδρομο...άρα πρέπει να την έχεις δεί άσχημα πατολίτσα μου.
γυναικες να βαζουν αντρικα αρωματα εχω ακουσει, αλλα αντρες γυναικειο ???Είχα γκόμενο παλιά που έβαζε από τα αρώματα μου. Πάνω του μύριζαν αλλιώς και ήταν όντως ωραία
γυναικες να βαζουν αντρικα αρωματα εχω ακουσει, αλλα αντρες γυναικειο ???
καποιο λακο εχει η φαβα...
ελα ρε μαχ χρονια πολλα και καλη χρονια.χαθηκες ρε φιλε.δεν μου φτανουν οσα περναω(και περνανε οι περισσοτεροι) εμπλεξα σημερα εδω με ψυχανωμαλους και σπαμαρισματα σχετικα με μια πιτσιρικα φραγκατη και τον αραπη νηγηριανο γκομενο της.αν εχεις νεα απο το ταξιδι σου σερβια ποσταρε τωρα να ξεχαστουμε λιγο ρε συ...να μαθουμε κατι ωραιο...γυναικες να βαζουν αντρικα αρωματα εχω ακουσει, αλλα αντρες γυναικειο ???
καποιο λακο εχει η φαβα...
Τα νεα ειναι ακριβως οπως τα γραφει ο κυριος pathos μιας και ειχα την τιμη να μοιραστω το ταξιδι μαζι του.Σκεφτομαι καιρο να γραψω και εγω ενα συμπληρωματικο report, αλλα αναλωνομαι μιλωντας σε κοινωνικη δικτυωση με γνωριμιες που εκανα πανω και γνωριζοντας αλλες Σερβες.Τεσπα, με την πρωτη ευκαιρια κατι θα γραψω φιλε μου...ελα ρε μαχ χρονια πολλα και καλη χρονια.χαθηκες ρε φιλε.δεν μου φτανουν οσα περναω(και περνανε οι περισσοτεροι) εμπλεξα σημερα εδω με ψυχανωμαλους και σπαμαρισματα σχετικα με μια πιτσιρικα φραγκατη και τον αραπη νηγηριανο γκομενο της.αν εχεις νεα απο το ταξιδι σου σερβια ποσταρε τωρα να ξεχαστουμε λιγο ρε συ...να μαθουμε κατι ωραιο...
Οι γυναίκες γιατί να βάζουν αντρικά δλδ?
:o :o :o
δε φορας ανδρικα αρωματα??
ριαλι???
εγω φοραω του εκαστοτε γκομενου
μυριζω και καυλωνω