Αυτο που μενει ειναι να μαθουμε απο παλιες καραβανες, ποιοι/ποιες ειναι ιδιοκτητες/τριες των μαγαζιων.
Ο ινδιανος αρχηγος και ο tenten956 θα μπορουν να ριξουν λιγο φως, αν και φοβαμαι οτι το θεμα ειναι λιγο ταμπου......Θα δειξει.
Η δικη μου μικρη συνεισφορα στη συνεχεια του thread:
Το Β55 ανηκε στην Αλεξια που αφου το εδωσε εργαζεται πλεον στο απεναντι Β42
Το Β55 ανηκει στην Εμιλυ που ξεσκιζεται στις διιπλοβαρδιες στο εν λογω μαγαζι.
Τα Κατεχακη5, Μελαντιας50 κλπ ανηκουν(εν μερη ισως) στην παλια εργαζομενη Καρολινα
Το Αθανασιας3 στην επισης εργαζομενη Λενα(εχει κανει επανεμφανιση τον τελευταιο χρονο).
Τυπε, για το πρωτο εχεις δικιο, το γνωριζω και εγω, για τα αλλα δεν ετυχε να γνωριζω, αλλα η Εμιλυ αν ειναι αυτη που ειδα μια φορα που επισκεφτηκα το μαγαζι, μικρη μου φαινεται για "ιδιοκτητρια"
Τωρα το θεμα ιδιοκτητης στουντιο ή μπουρδελου ειναι λιγο σχετικο...
Υπαρχει ατομο που οντως ειναι ιδιοκτητης πολλων στουντιο και μπουρδελων και ειναι γνωστοτατο...
Το πιο πιθανον ειναι για τις συγκεκριμενες περιπτωσεις που ανεφερες, να τα εχουν-ειχαν υπενοικιασει τα μαγαζια αυτα οι κοπελες, δεν ειναι δηλαδη ιδιοκτησια τους...
Οταν για παραδειγμα μπαγλαρωνουν κοπελες και τσατσαδες και τους πανε στο δικαστηριο, "καλουνε" και τον ιδιοκτητη και εμφανιζεται καμμια γριουλα ή κανας παππους 80 και βαλε με μαγκουριτσες και ακουστικα βαρηκοιας, χαμογελανε οι δικαστες, τους βαζουν ενα προστιμο και τους λενε "αντε να πιεις το τσαγακι σου, γιαγιακα ή παππου"...
Πεφτει γελιο στο δικαστηριο...