Ειπαμε παει σε μπουρδελο και γραφει κριτικη.
Είπαμε ρε τύπε δεν ψάχνει κάτι τέτοιο. Αφού βλέπεις είναι κλινική περίπτωση αγαπούλη και εσύ απότι καταλαβαίνω είσαι ακριβώς το αντίθετο. Δεν μπορείς να τον βοηθήσεις ούτε να τον κάνεις σαν εσένα.
Πριν αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα στα studio και τα call girl γραφεία και να ρωτάω αν κάποια κοπέλα το κάνει αυτό, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Μήπως αυτό που ζητάω προσφέρεται σαν υπηρεσία και μπορώ να το ζητήσω μεμονωμένα; Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει κάποια που να λειτουργεί έτσι, ή ένα studio/γραφείο που να "εξειδικεύεται" σε κάτι τέτοιο;
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες συμβουλές που νομίζω είναι πιθανότερο να βρεις χρήσιμες, καθώς τείνω περισσότερο στον αγαπουλισμό παρά στο άγριο σεξ. Για να σου απαντήσουμε όμως πιο ολοκληρωμένα στο τι πρέπει να κάνεις πρέπει να μας πεις περισσότερα για 'σένα. Πόσες σχέσεις είχες? Πόσες φορές έχεις κάνει σεξ?
Υποθέτω ότι οι απαντήσεις είναι: 0 σχέσεις, λιγότερες από 10 φορές σεξ, εκτός αν είχες καμιά σχέση που κράτησε λίγο ξέρω γω... Αν είναι έτσι, ναι μεν άργησες αλλά δεν είναι και ποτέ αργά..
---- Ποτέ δεν θα ρωτάς, ειδικά σε στούντιο, αν μια κοπέλα το κάνει αυτό. Σε στούντιο παντού θα σου πούνε ΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.
Θα μπεις μέσα θα φας τη φολίτσα σου και γειά σας. Μετά ζήτα τα λεφτά σου πίσω από το νταγλάρι σεκιουριτά έξω.
Φυσικά υπάρχουν αρκετές κοπέλες σε στούντιο που κάνουν GFE αν είσαι καθαρός, τρυφερός, εμφανίσιμος, νέος, ευγενικός, καυλιάρης κ.ο.κ. όσο περισσότερα εφόδια έχεις τόσο πιο κοντά είσαι στο στόχο σου. Μερικές κοπέλες προσπαθούν να το κάνουν αυτό με όσο περισσότερους πελάτες μπορούν, ίσως και σχεδόν με όλους. Αυτές είναι οι σπάνιες απόλυτες GFE κοπέλες και το έχουν μέσα τους. Όπως καταλαβαίνεις εξαρτάται από τον χαρακτήρα της και το
πόσο επιθυμεί να αφήσει ευχαριστημένους τους άντρες χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες. Αν τις ρωτήσεις γιατί το κάνουν τόσο καλά θα σου πούνε γιατί
σκέφτονται τον κάθε άντρα που θα πάει μαζί τους και τις ανάγκες του. Θέλουν να του δώσουν αυτό που του λείπει (σχέση, ερωτισμός κτλ) έστω για λίγο. Μια τέτοια γυναίκα προσπαθεί εκείνη την ώρα να σκεφτεί ότι είσαι ξεχωριστός γι' αυτήν ή ακόμα και ότι είσαι το αγόρι της. Αν η γκόμενα δεν έχει φαντασία, είναι εγωίστρια, δεν ξέρει τι είναι ενσυναίσθηση, φυσικό είναι να μην έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι τέτοιο. Όπως ένας άνθρωπος αναλφάβητος δεν μπορεί να συντάξει ένα κείμενο.. Σε μια call girl μπορείς ίσως να ρωτήσεις αν κάνει GFE, αλλά και πάλι δεν θα βγάλεις απόλυτα ασφαλές συμπέρασμα. Το ότι το λέει δε σημαίνει ότι το αισθάνεται κιόλας. Αν σε αφήσει να της δώσεις και δυό πεταχτά φιλάκια στο στόμα έτσι για να θεωρηθεί ότι προσφέρθηκε ως υπηρεσία, δε σημαίνει ότι θα το απολαύσεις αφού δεν θα είναι καθόλου πειστικό. Συνεπώς έχεις μόνο δύο τρόπους να κυνηγήσεις το GFE πριν τη συνάντηση. Μέσα από reviews στο bou και μαρτυρίες άλλων που στάθηκαν τυχεροί και βρήκαν μια αξιόλογη κοπέλα. Μέσα από τις αγγελίες της ίδιας της κοπέλας. Πολλές φορές ο τρόπος που μιλά για τον εαυτό της και τις υπηρεσίες της φανερώνει κάτι στον χαρακτήρα της. Αν πχ δεις αγγελία "ξεκωλιάρα φετιχίστρια για τρελό σκίσιμο" δεν περιμένεις το πιο ευαίσθητο και συμπονετικό κορίτσι.. Λογικό έτσι?
---- Υπάρχουν διάφορες επιλογές στον χώρο του πληρωμένου σεξ για διάφορα γούστα. Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά.
Μπουρδέλα του 10ρικου: ξεκάθαρα δεν είναι για 'σένα εκτός αν θες καμιά μέρα να ξελαμπικάρεις για πολύ cheap να πούμε...
Μπουρδέλα Φυλής/Θεσσαλονίκης: δύσκολο να βρεις GFE αλλά όχι ακατόρθωτο. Τσέκαρε τα reviews και εμπιστεύσου το ένστικτό σου πριν μπεις στο δωμάτιο. Ποτέ μην μπαίνεις σε νωχελικές, βαριεστημένες.
Στούντιο: Ότι έγραψα πιο πάνω, αλλά με αυξημένες πιθανότητες.
Call girls: Σίγουρα πιο πιθανό να πετύχεις κάτι καλό αλλά μιλάμε για 100ρικα οπότε δεν ξέρω πόσο συχνά μπορείς να δίνεις τέτοια ποσά. Συν ότι δεν μπορείς να την δεις από κοντά και μετά να αποφασίσεις. Πολύ συχνό το φαινόμενο να πηγαίνει κάποιος στο ραντεβού και μετά να ντρέπεται να φύγει, παρά το ότι αισθάνεται πως πιθανότατα δεν θα περάσει καλά.
City tours: Ισχύει ότι για call girls αλλά... δύσκολη φάση για ρομαντικούς. 1ον σε λίγο καιρό θα φύγει σε άλλη χώρα και δεν θα την ξαναδείς, συνεπώς δεν μπορείς να "χτίσεις" μια σχέση (επαγγελματική φυσικά), να την μάθεις, να σε μάθει.. τι αρέσει σε εσένα και τι σε αυτή. 2ον οι τουρίστριες έχουν μάθει να έχουν πελάτες τύπους που ψάχνουν ξεμοουνιάσματα και τρελά πράγματα που βλέπουν στις πιο hardcore τσόντες.. και έχουν μάθει να περιμένουν αυτά και να συμπεριφέρονται ανάλογα. Οπότε κατ' εμέ, μην παίρνεις city tour.
Κωλόμπαρα: Μπορεί να είναι από παράδεισος του αγαπούλη, μέχρι και κολαστήριο. Πολλά καλά μπορούν να σου συμβούν σε μπαρ. Πρέπει όμως να ξέρεις να φυλάγεσαι, γιατί αλλιώς θα βρεθείς ζημιωμένος οικονομικά. Ένα θετικό για κάποιον που δεν έχει πολλές εμπειρίες είναι ότι σιγά σιγά θα αποκτήσεις άλλο αέρα όταν μιλάς με γυναίκες. Σε αντίθεση με τα μπορντέλα θα χορτάσεις φιλάκια και χουφτώματα. Εδώ δεν υπάρχουν review οπότε ότι σε φωτίσει ο θεός.. Τσέκαρε τα θρεντς της κωλομπαροκατάστασης για πληροφορίες για μαγαζιά. Σκέψου το λοιπόν και αυτό σαν εναλλακτική λύση, μπορεί να σου ταιριάζει γάντι.
Στριπτιτζάδικα: Ισχύει ότι για τα κωλόμπαρα με κάποιες διαφορές. Γενικά ομορφότερες γυναίκες. Γενικά πολύ δυσκολότερο να τις ψήσεις για περισσότερα (συνάντηση έξω κτλ), ανάλογα με το μαγαζί και την κοπέλα βέβαια. Ακόμα πιο ακριβό σπορ από τα ήδη ακριβά κωλόμπαρα. Περισσότερο για να απολαύσεις pole dancing και θεές να χορεύουν πάνω στο πουλί σου μέχρι να χύσεις...
Μασάζ: Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες - δεν έχω δοκιμάσει!! :- Καλό μου ακούγεται σαν ιδέα για κάποιον ρομαντικό... δεν ξέρω όμως. Ας πει κάποιος άλλος.
Πιάτσες: Μακριά και αγαπημένοι.
Αυτά νομίζω είναι όλα. Ελπίζω να βοήθησα...