Καλυμνου στο ισογειο ? Η Ρουμανα με τα γυαλια ? Η Ελληνιδα ιδιοκτητρια-ξεχναω το ονομα της- δουλευε επισης εκει,μαλιστα αγορασε και το οικημα, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.παιδια θυμαμαι την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Τζινα (Καλυμνου) την οποια επισκεπτομουνα απι περιπου μισ 5ετια. Απ' οτι ξερω και αλλοι στο site την αναπολουν...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά πουτάνα έχει γράψει τη μεγαλύτερη ιστορία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Η Έλενα πάντως της Φωκαίας κορυφαία περίπτωση. Με καύλωνε και μου έλεγε συνέχεια χύσε μωρό μου χύσε. Ήτανε ψηλή μελαχρινή και είχε χαρακτηριστικά ασιάτισσας. Ότι πρέπει για τον KOSTASF16.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Και η Βίκυ της Φωκαίας είναι πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου θυμίζει την Αμελί. Αυτή δούλευε πριν 5-6 χρόνια εκεί και την πέτυχα πριν κανα μήνα στο ίδιο μαγαζί. Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τέλειο κωλαράκι. Μου είπε ότι έκανε και οικογένεια.
Καλυμνου στο ισογειο ? Η Ρουμανα με τα γυαλια ? Η Ελληνιδα ιδιοκτητρια-ξεχναω το ονομα της- δουλευε επισης εκει,μαλιστα αγορασε και το οικημα, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
φιλε COMMANDER sorry για την καθυστερημενη απαντηση. Ναι μιλαω γι' αυτη που αναφερεις. Την τσατσα τη λενε Μαρια αλλα νομιχω πως ακομα το σπιτι ανηκει στη Νανα. Η Μαρια εχει το πρωτο απο τα τρια συνεχομενα ημιυπογεια στον καθετο της Ηπειρου, κατω απο την Αχαρνων. Η Τζινα σε service ηταν οτι καλυτερο εχω απολαυσει σε μαγαζι. Εχω προσπαθησει επανηλλειμενα (με διαφορους τροπους) να τη βρω αλλα χωρις αποτελεσμα. Καποια φορα θυμαμαι μου ειχε πει οτι θα δουλευε σε studio στην Κυψελη. Αν καποιος συναγωνιστης την πετυχει, ας μας ενημερωσει.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Χτες μετά από τσάρκα με τους φίλτατους συναγωνιστές pitsilisti, skido kai gomenio περάσαμε και από Τροφωνίου 11 και είδαμε την Κατερίνα παλιά καραβάνα στη Φυλής στο 86 ή σε κάποιο από τα κοντινά. Μία γύφτισσα είναι δούλευε Φυλής πριν 6-7 χρόνια.
Νομιζω οτι η Τζινα πρεπει να εχει γυρισει στην Ρουμανια η να ειναι εκτος Αθηνων, διοτι δεν την εχω πετυχει στα γνωστα "μαγαζια"φιλε COMMANDER sorry για την καθυστερημενη απαντηση. Ναι μιλαω γι' αυτη που αναφερεις. Την τσατσα τη λενε Μαρια αλλα νομιχω πως ακομα το σπιτι ανηκει στη Νανα. Η Μαρια εχει το πρωτο απο τα τρια συνεχομενα ημιυπογεια στον καθετο της Ηπειρου, κατω απο την Αχαρνων. Η Τζινα σε service ηταν οτι καλυτερο εχω απολαυσει σε μαγαζι. Εχω προσπαθησει επανηλλειμενα (με διαφορους τροπους) να τη βρω αλλα χωρις αποτελεσμα. Καποια φορα θυμαμαι μου ειχε πει οτι θα δουλευε σε studio στην Κυψελη. Αν καποιος συναγωνιστης την πετυχει, ας μας ενημερωσει.
για τη ρεα την αρχιδορουφηχτρα στη καλυμνου ,υπογειο΄. μαζι με μαρινα δεν εχει να πει κανειS
ναι και η Μαρίνα, αίλουρος στο κρεβάτι!!!
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Η Δέσποινα της Φωκαίας είναι μία με υπερβολικά σκληρό βυζί?
[size=10pt]Η Δέσποινα της Φωκαίας είναι μία με υπερβολικά σκληρό βυζί?[/size]
HTAN bourdeliari μου, HTAN, δεν είναι πια.
Ήταν μια κοντή με μεγάλο βυζί, και πολύ καλό γαμίσι.
Η Πέπη δούλευε ρεπατζού της τότε.
Η Ρέα ήταν πράγματι για όλα τα λεφτά...
Ε ρε τι μου θυμίσατε μάγκες!
[size=10pt]Η Έλενα πάντως της Φωκαίας κορυφαία περίπτωση. Με καύλωνε και μου έλεγε συνέχεια χύσε μωρό μου χύσε. Ήτανε ψηλή μελαχρινή και είχε χαρακτηριστικά ασιάτισσας.[/size]
Αυτή η Έλενα που λες ήταν επίσης Θεσσαλονικιά? Το ξέρεις ότι μέχρι πριν 5-6 μήνες δούλευε (πάλι - αν λέμε την ίδια) στην Κολωνού 32 πρωϊνά? Στο δεύτερο απο τα 4 (παραδίπλα απ της Κατερίνας). Τώρα τελευταία έχει χαθεί.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 79