Μπορείς να φας άνετα αυγα σκραμπλ, γιαούρτι με κέλογκς και ένα ποτήρι φυσικό χυμό - μην ξεχνάς ότι είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Βασικό, να τρως πρωινό μέσα σε 1 ώρα αφού ξυπνήσεις.
κι εμενα εγω ειμαι λαιμαργη παντως τι να κανω. αλλα για να βαλω κιλα πρεπει να προσπαθησω πολυ. τεσπα ενα βραδυνο σημερα ενα αυριο και παει παπαλα η διαιτα
Η κετσσαπ σε λογικές ποσότητες κάνει καλό στην καρδιά.... Φυσικά στα γεύματα που χησιμοποιεί κανεις κετσαπ ή μουσταρδα είναι προτιμότερο ένα απο τα 2, γιατί και τα 2 μαζί μας κάνουν τη γνωστή σε όλους μας σος
Μπορείς να φας άνετα αυγα σκραμπλ, γιαούρτι με κέλογκς και ένα ποτήρι φυσικό χυμό - μην ξεχνάς ότι είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Βασικό, να τρως πρωινό μέσα σε 1 ώρα αφού ξυπνήσεις.
γιαουτι με κελογκς ουτος η αλλος τροω αλλα και τα τοστακια που ειπες το ιδιο πραμα μου κανουν οσο για την ωρα που λες αμα δεν εχω να παω καπου το πρωτο που κανω ειναι να φαω
Η κετσσαπ σε λογικές ποσότητες κάνει καλό στην καρδιά.... Φυσικά στα γεύματα που χησιμοποιεί κανεις κετσαπ ή μουσταρδα είναι προτιμότερο ένα απο τα 2, γιατί και τα 2 μαζί μας κάνουν τη γνωστή σε όλους μας σος
δεν εχεις δει σος μου φανεται να σου φυγει το κεφαλι, πανω σε πατατες τηγανιτες. ο μονος τροπος να τα σιχαθεις ολα αυτα ειναι να δεις την ταινια το μεγαλο φαγοποτι. εκει και να πεινας δεν θα θες να φας
γιαουτι με κελογκς ουτος η αλλος τροω αλλα και τα τοστακια που ειπες το ιδιο πραμα μου κανουν οσο για την ωρα που λες αμα δεν εχω να παω καπου το πρωτο που κανω ειναι να φαω
2,5 κοντα 3 χωρις σοκολατες, βαφλες, κρεπες, τηγανιτα, ποτα, πατατακια, σουβλακια πιτσες κι ολα αυτα τα καλα. και φυσικα χωρις βραδινο. 12 κιλα ηταν πως λες να εφυγαν; και εκανα και μετακομιση εκεινη την εποχη