Νέα

Ποια παγωτά προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια παγωτά προτιμάτε?

• Χωνακι

Ψήφοι: 5 71,4%
  • Ξυλακι

Ψήφοι: 1 14,3%
  • Κυπελακι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σπιτικο παγωτο

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Δεν μου αρεσουν τα παγωτα.

Ψήφοι: 1 14,3%
  • Προτιμω τις γρανιτες

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
για τις γυναίκες δεν είναι εύκολο να το παραδεχτούν, γιατί είναι όντα που πέφτουν εύκολα σε πειρασμούς (γευστικούς και μη) ;)
ολοι πεφτουν σε πειρασμους ,το θεμα ειναι να εχεις την αυτοσυγκρατηση ωστε να μη κανεις κακο στον εαυτο σου

Επισκέπτης
ποιο διατολογο βρε;; λεφτα για πεταμα εχουμε;;;;

δλδ εσυ τι τρως το πρωι; και σκεψου οτι εσυ εισαι αντρας οχι γυναικα και εχεις διαφορετικο μεταβολισμο

Μπορείς να φας άνετα αυγα σκραμπλ, γιαούρτι με κέλογκς και ένα ποτήρι φυσικό χυμό - μην ξεχνάς ότι είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Βασικό, να τρως πρωινό μέσα σε 1 ώρα αφού ξυπνήσεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε ναι αν πεινασω τρωω, αν δεν πεινασω κ διαιτα να κανω δεν θα φαω.. καλε δεν θα παθεις τπτ αν φας τοστ, ελεος

(κετσαπ μουσταρδα μπλιαξ)

μ αρεσει αυτο το θεμα... τοσο γυναικειο χαχα

κι εμενα  :grin: :grin: :grin: :grin: εγω ειμαι λαιμαργη παντως τι να κανω. αλλα για να βαλω κιλα πρεπει να προσπαθησω πολυ. τεσπα ενα βραδυνο σημερα ενα αυριο και παει παπαλα η διαιτα

Επισκέπτης
(κετσαπ μουσταρδα μπλιαξ)

μ αρεσει αυτο το θεμα... τοσο γυναικειο χαχα

Η κετσσαπ σε λογικές ποσότητες κάνει καλό στην καρδιά.... Φυσικά στα γεύματα που χησιμοποιεί κανεις κετσαπ ή μουσταρδα είναι προτιμότερο ένα απο τα 2, γιατί και τα 2 μαζί μας κάνουν τη γνωστή σε όλους μας σος

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπορείς να φας άνετα αυγα σκραμπλ, γιαούρτι με κέλογκς και ένα ποτήρι φυσικό χυμό - μην ξεχνάς ότι είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Βασικό, να τρως πρωινό μέσα σε 1 ώρα αφού ξυπνήσεις.

γιαουτι με κελογκς ουτος η αλλος τροω αλλα και τα τοστακια που ειπες το ιδιο πραμα μου κανουν οσο για την ωρα που λες αμα δεν εχω να παω καπου το πρωτο που κανω ειναι να φαω

Επισκέπτης
ρε φατε εκει να το χαρειτε...τι απολαυσεις εμειναν στη ζωη πια???

Επισκέπτης
ολοι πεφτουν σε πειρασμους ,το θεμα ειναι να εχεις την αυτοσυγκρατηση ωστε να μη κανεις κακο στον εαυτο σου

Αμα τρως συνειδητοποιημένα και σωστα (ακόμα και το μάσημα της τροφής παίζει σημαντικό ρόλο)δεν έχεις ανάγκη ούτε διαιτολογους ούτε τίποτα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε ολο κ κατι αλλο θα υπαρχει να κανει καλο στην καρδια μην αναγκαστουμε να τρωμε αηδιες οπως η κετσαπ *P

ευα κανεις λαθος διαιτα.. βεβαια αμα εσενα σου δουλευει συνεχισε την *P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η κετσσαπ σε λογικές ποσότητες κάνει καλό στην καρδιά.... Φυσικά στα γεύματα που χησιμοποιεί κανεις κετσαπ ή μουσταρδα είναι προτιμότερο ένα απο τα 2, γιατί και τα 2 μαζί μας κάνουν τη γνωστή σε όλους μας σος

δεν εχεις δει σος μου φανεται να σου φυγει το κεφαλι, πανω σε πατατες τηγανιτες.  :headbang: :headbang: :headbang: ο μονος τροπος να τα σιχαθεις ολα αυτα ειναι να δεις την ταινια το μεγαλο φαγοποτι. εκει και να πεινας δεν θα θες να φας :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιαουτι με κελογκς ουτος η αλλος τροω αλλα και τα τοστακια που ειπες το ιδιο πραμα μου κανουν οσο για την ωρα που λες αμα δεν εχω να παω καπου το πρωτο που κανω ειναι να φαω

Βάλτο σαν αρχή να τρως μέσα σε μια ώρα 

Επισκέπτης
Αμα τρως συνειδητοποιημένα και σωστα (ακόμα και το μάσημα της τροφής παίζει σημαντικό ρόλο)δεν έχεις ανάγκη ούτε διαιτολογους ούτε τίποτα
ε ναι,απλα ειναι τα πραγματα αρκει να ξερεις τα βασικα ,συμφωνω.μπορεις να χαρεις το φαγητο ανετα και να εχεις και καλο σωμα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε φατε εκει να το χαρειτε...τι απολαυσεις εμειναν στη ζωη πια???
τρωμε ρε ντραμμερ αλλα αυτη την εποχη δεν κινιουμουνα και παχυνα γι αυτο. αλλιως ειπα κατεβαζω τον αμπακο και δεν παιρνω

ε ολο κ κατι αλλο θα υπαρχει να κανει καλο στην καρδια μην αναγκαστουμε να τρωμε αηδιες οπως η κετσαπ *P

ευα κανεις λαθος διαιτα.. βεβαια αμα εσενα σου δουλευει συνεχισε την *P

δουλευει.  :grin: :grin: :grin: ειναι θεμα συνηθειας, μετα απο δυο μηνες τα εχεις βγαλει ολα απο το μυαλο σου, εγω ειμαι ακομα στην πρωτη εβδομαδα γι αυτο ειμαι ετσι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
2 μηνες χωρις ουτε ενα τοστ το βραδυ? κ χωρις σοκολατες να υποθεσω γενικοτερα?

καλυτερα να με κρεμασουν στην πλ. συνταγματος χαχαχαχα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
2 μηνες χωρις ουτε ενα τοστ το βραδυ? κ χωρις σοκολατες να υποθεσω γενικοτερα?

καλυτερα να με κρεμασουν στην πλ. συνταγματος χαχαχαχα

2,5 κοντα 3 χωρις σοκολατες, βαφλες, κρεπες, τηγανιτα, ποτα, πατατακια, σουβλακια πιτσες κι ολα αυτα τα καλα. και φυσικα χωρις βραδινο. 12 κιλα ηταν πως λες να εφυγαν; και εκανα και μετακομιση εκεινη την εποχη

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
υπαρχουν κ καλυτεροι τροποι να χανεις κοντα 5 κιλα το μηνα απ αυτο που κανεις, εκτος αν χανεις πολυ αργα ετσι κ αλλιως
χωρις σουβλακια κ πιτσες θα μπορουσα να ζησω... χωρις σοκολατες κ βαφλες ειναι απλα αδυνατο *P

(περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να μας κραξουν... χαχαχαχα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom