You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια παγωτά προτιμάτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 332
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ΣταματαααααααααααΚολαση :o
![]()
κανω ενσταση. οι βαφλες κανονικα τρωγονται χωρις παγωτο. αλλα στο ελλαντα που να ξερετε απο βαφλες
οποιοι εχουν ερθει στο βελγιο με νιωθουν. ζεστη βαφλα με κομματακια ζαχαρης μεσα, και λιγο καμμενη ζαχαρη απο πανωμ η ζυμη να ειναι μισοψημενη και να καιει, να την εχουν βγαλει μολις απο την ψηστιερα, αντε να βαλεις και κανα καυτο σιριπι σοκολατας απο πανω
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι και ετσι μου αρεση οπως τα λες... Ονειρο ειναι...κανω ενσταση. οι βαφλες κανονικα τρωγονται χωρις παγωτο. αλλα στο ελλαντα που να ξερετε απο βαφλεςοποιοι εχουν ερθει στο βελγιο με νιωθουν. ζεστη βαφλα με κομματακια ζαχαρης μεσα, και λιγο καμμενη ζαχαρη απο πανωμ η ζυμη να ειναι μισοψημενη και να καιει, να την εχουν βγαλει μολις απο την ψηστιερα, αντε να βαλεις και κανα καυτο σιριπι σοκολατας απο πανω
Σωστη....οταν ειχα ζητησει στην Αμερικη να μου βαλουν παγωτο στη βαφλα με κοιταγαν σαν εξωγηινο!!!!!!κανω ενσταση. οι βαφλες κανονικα τρωγονται χωρις παγωτο. αλλα στο ελλαντα που να ξερετε απο βαφλεςοποιοι εχουν ερθει στο βελγιο με νιωθουν. ζεστη βαφλα με κομματακια ζαχαρης μεσα, και λιγο καμμενη ζαχαρη απο πανωμ η ζυμη να ειναι μισοψημενη και να καιει, να την εχουν βγαλει μολις απο την ψηστιερα, αντε να βαλεις και κανα καυτο σιριπι σοκολατας απο πανω
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι απολυτη γευση με παγωτο!!!!!!!
Σωστη....οταν ειχα ζητησει στην Αμερικη να μου βαλουν παγωτο στη βαφλα με κοιταγαν σαν εξωγηινο!!!!!!
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι απολυτη γευση με παγωτο!!!!!!!
μπα ο συνδιασμος ζεστου κρυου με ξενερωνει. ειδικα οταν αχνιζει η βαφλα η η κρεπα
Το αντιθετο θα ελεγα ....μπα ο συνδιασμος ζεστου κρυου με ξενερωνει. ειδικα οταν αχνιζει η βαφλα η η κρεπα
Προσωπικα τρελλαινομαι για σουφλε σοκολατα με παγωτο......
Ο απολυτος συνδυασμος ζεστου με κρυο!!!!!!!
Παντως περι ορεξεως........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Οριστε.... ΕΕΕΕΕ μα..... με εφαγες πια....ειπαμε γκομενες με παγωτα, οχι σκετα παγωτα![]()
![]()
Συνημμένα
Και μερικοι....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Το θεμα ξερετε ποιο ειναι?
Να τρως τα παντα (απο γλυκα) μεχρι να σκασεις και να μην περνεις ουτε γραμαριο!!!!!
(Κατι το οποιο κανω εγω)
Ηδη σας ακουω να κλαιτε μερικες!![]()
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγω εχω βρει το κολπο και τα καιω ολα.... ΣΕΧ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ και επαναλαμβανομενο.. μεχρη τελικης πτωσης.... να μαθετε...Το θεμα ξερετε ποιο ειναι?
Να τρως τα παντα (απο γλυκα) μεχρι να σκασεις και να μην περνεις ουτε γραμαριο!!!!!
(Κατι το οποιο κανω εγω)
Ηδη σας ακουω να κλαιτε μερικες!![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα φας πολυ ξυλοοοο ΠΩ ΠΩ.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΟνειρο!
![]()
Και μερικοι....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το εχουμε κι εμεις (ανδρες) αυτο το προβλημα?
Δεν το ηξερα!
Συνηθως ο μεταβολισμος της γυναικας ειναι πιο τρελαμενος απο ενος ανδρα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 20K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις