mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Τύπε ονειρεύεσαι να σου κάτσει μια καριόλα στο σβέρκο και να σε πηγαίνει τραβιώντας σε από τα μαλλιά;εγω αυτην την ζωη εχω ονειρευτει
Τύπε ονειρεύεσαι να σου κάτσει μια καριόλα στο σβέρκο και να σε πηγαίνει τραβιώντας σε από τα μαλλιά;εγω αυτην την ζωη εχω ονειρευτει
Θεματάρα ,αλλά το ξεσκίσατε... Τέλος πάντων... Ειδα αυτό με τον "αναπηρο" ζητιάνο και θυμηθηκα πριν χρόνια εναν καριόλη που την έστηνε στο φαναρι της Αργυρούπολης,εκει που ειναι το Μοτελ . Ντυνοταν με κατι τρύπια παλιόρουχα ,για να τον λυπούνται και πηγαινε και ζητιάνευε,πανε χρονια και δε θυμάμαι ακριβώς τι έκανε,ισως να πούλαγε κατι ,μαντηλια ,αλλα δε θυμαμαι και καλα (30 χρονια πισω. Σε μια φαση ,ητανε αργα βραδυ,και καναμε βολτα με ενα φιλο μου στην Αλιμου,για περπατημα. Τονε κοβουμε που μαζευόταν να φυγει και τονε βλεπουμε και κανει μια αποτομα και περναει πισω απο κατι θαμνους εκει στο δρομο διπλα, και παει και χωνεται ο μαγκας σε ενα Μπε Εμ Βε ! . Αργοτερα εμαθα απο ενα ταξιτζη που τον ήξερε οτι ο τυπος ειχε καταθεσάρες σε διαφορες Τραπεζες.
ιακωβε πρεπει να με δεις πως χορευω στα κλαμπ το all the single ladies ειδικα εκει που λεει ολοι σηκωστε το χερι ψηλα
Δυνατο θεμα! προφανως και πολλοι δεν κανουμε την ζωη μας οπως την θελουμε και την εχουμε ονειρευτει!
ιακωβε πρεπει να με δεις πως χορευω στα κλαμπ το all the single ladies ειδικα εκει που λεει ολοι σηκωστε το χερι ψηλα
Ηθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια κ το πετυχα..
Ηθελα να σπουδασω αυτο που ηθελα με τρελα και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια στη τριτη λυκειου αλλα κ να περασω εκει που θελω και το πετυχα..
Ηθελα να αγαπησω και να αγαπηθω και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι ποθητη και να κυκλοφορω τους πιο ωραιους γκομενους και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια φοιτητικα χρονια και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι 25 χρονων και ανεξαρτητη και το πετυχα...
Ηθελα να φυγω στο εξωτερικο και το πετυχα..
Ηθελα εγω να οριζω τη ζωη μου και το πετυχα..
Για να δουμε τι θα φερει η συνεχεια..to be continued !
Ηθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια κ το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια στη τριτη λυκειου αλλα κ να περασω εκει που θελω και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι ποθητη και να κυκλοφορω τους πιο ωραιους γκομενους και το πετυχα..
Ηθελα να είμαι ενας κουλ μπουρδελιαρης και να απολαμβάνω τις τσάρκες μου και το πέτυχα!
ηθελες να εισαι 100 κιλα κ το πετυχες
Ηθελα να τα διαβασω ολα αλλα στο 5ο πνιγηκα απ τα γελιαΗθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια κ το πετυχα..
100 ητανε περισυ
τωρα ειναι στον ογκο 120 ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
χαχαχα στον ογκο
Ηθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια(ποσες φαπες ετρωγες την μερα?) κ το πετυχα..
Ηθελα να σπουδασω αυτο που ηθελα(σχολη πορνο?) με τρελα και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια στη τριτη λυκειου(αφου κοπηκες στην δευτερα λυκειου ρε) αλλα κ να περασω εκει που θελω και το πετυχα..
Ηθελα να αγαπησω και να αγαπηθω (ηρωας οποιος το εκανε) και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι ποθητη(εδω γελαμε χαχαχα) και να κυκλοφορω τους πιο ωραιους(κουασιμοδος και ετσι?) γκομενους και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι 25 χρονων και ανεξαρτητη(τιμες , προγραμμα? incall?) και το πετυχα...
Ηθελα να φυγω στο εξωτερικο(αντεξε το αεροπλανο?may day may day καταρριψη αεροσκαφους λογω υπερβολικου βαρους) και το πετυχα..
Ηθελα εγω να οριζω τη ζωη μου(να οριζες και το βαρος σου θα ητανε καλα) και το πετυχα..
Για να δουμε τι θα φερει η συνεχεια(5 σαντουιτσς,2 σπανακοπιτες,15 πιτσες)..to be continued !
Ειχα ονειρευτει να είμαι manager με ακριβο αυτοκινητο, συνοδούς, εμπειρίες, ταξίδια, ρόλεξ, ακριβά κτλ....οτι περιλαμβάνει το πακέτο του πετυχημένου.
...έγινα, τρπαεζικός υπαλληλος της τάξης 3,60 με HYUNDAI accent και αγάμητος.
ΑΧΧΧ στερνη μου γνωση να είχα πρώτα και να μάθαινα τέχνη αντί για πανεπιστημιακές σπουδές