Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Λοιπόν, αύριο λήγει η προθεσμία δήλωσης των καρτοκινητών
Τα δηλώσατε ?
Τα δηλώσατε ?
πού πήγε το θρεντ ρε ?
οχι.... να παν να γαμηθουν....τρια ειχα...πηγαν στον διαολο.....σιγα μην δηλωνω τις μαλακιες τους και τι χρωμα βρακι φοραω......Λοιπόν, αύριο λήγει η προθεσμία δήλωσης των καρτοκινητών
Τα δηλώσατε ?
αμαν το σπαμ καραδοκει και στα κινηταοχι.... να παν να γαμηθουν....τρια ειχα...πηγαν στον διαολο.....σιγα μην δηλωνω τις μαλακιες τους και τι χρωμα βρακι φοραω......
υγ οι νομοι του ελληνικου κρατους ειναι φτιαγμενοι για να μπλοκαρουν τον νομιμο πολιτη πισω απο γραφειοκρατια και οι παρανομοι κανουν παρτυ ετσι κι αλλιως....να παν να γαμηθουν λοιπον....κι αυτοι κι οι εταιριες τους......
μην σου πω θα πεταξω και το κινητο σε λιγο...μπελας καταντησε γενικα....και που σε βρισκουν τι εγινε;9 στις δεκα ειναι για σπαμ και για να σε χωσει κανας συναδελφος απο την δουλεια κλπ κλπ....
Και εγώ τα πορνοτηλέφωνα δεν τα δήλωσα... >
Να πάνε στο διάολο όλοι...
βρεθηκε η λυσηΒαλε κανενα μεταναστη να στα δηλωσει. Στην ομονοια ειδα πωλησεις καρτοκινητων που ειχαν δηλωθει, αλλα δεν ψωνισα.
μας εχουν γαμησει οι τραπεζες με τα δανεια και η γνωστη εταιρεια τηλεφωνιας να βαλω και το δικο τους ιντερνετ και σταθερο....δεν γαμιουνται;και παιρνουν και μες στα τρια μεσημερια που παμε για υπνο μετα την δουλεια......αμαν το σπαμ καραδοκει και στα κινητα
Το καρτοκινητο το πηρα προσφατα, και δηλώθηκε αναγκαστικα.Λοιπόν, αύριο λήγει η προθεσμία δήλωσης των καρτοκινητών
Τα δηλώσατε ?
Βαλε κανενα μεταναστη να στα δηλωσει. Στην ομονοια ειδα πωλησεις καρτοκινητων που ειχαν δηλωθει, αλλα δεν ψωνισα.
Το καρτοκινητο το πηρα προσφατα, και δηλώθηκε αναγκαστικα.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα, μιας και δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανενα.
Τα μονα πορνοτηλεφωνα που εχω ειναι των studio.
Εξ΄αλλου αμα θες μπορεις να παρεις με αποκρυψη.
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα φίλε μου . Το πρόβλημα είναι ότι το νούμερό σου (που ενδεχομένως να το έχεις δώσει σε κάποιες ποθτάνες) φαίνεται ότι ανήκει σε εσέναΤο καρτοκινητο το πηρα προσφατα, και δηλώθηκε αναγκαστικα.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα, μιας και δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανενα.
Τα μονα πορνοτηλεφωνα που εχω ειναι των studio.
Εξ΄αλλου αμα θες μπορεις να παρεις με αποκρυψη.
και γι'αυτο φταιει οτι το δηλωσες :-* :-*ki εγω που το δηλωσα τι καταλαβα?
εκει που μιλας χανεται το σημα μαχαιρι η δεν μπορεις να πιασεις γραμμη.
σιχτιρια.
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα φίλε μου . Το πρόβλημα είναι ότι το νούμερό σου (που ενδεχομένως να το έχεις δώσει σε κάποιες ποθτάνες) φαίνεται ότι ανήκει σε εσένα
Υ.Γ. Lucent61. Αυτά είναι ευχάριστα νέα.. Πες μας τιμές...
βρεθηκε η λυση